328. nastavak - gošća ljubavi

7 0 0
                                    

Jutro je došlo brzo. Zagrljeni nakon vođenja ljubavi brzo su zaspali. To se naravno odnosi na Spikea i Kodaru, dok je Arijana uživala u njihovom zagrljaju a u pozadinskoj memoriji radila na svom usavršavanju. Da je došlo jutro znalo se po tome što je Dora svojim daljinskim uređajem upalila sva svetla na plaži. To je bio svima znak da je vreme za ustajanje i da posle umivanja ili kupanja u moru popiju zajedničku kafu i doručkuju. Spike je lagano drmao Kodaru da se probudi.

-Meni se još spava, bar još malo? – kukala je.

-Nema još malo, ako svi ustaju ustaćeš i ti, – Spike je glumio strogoću, poljubivši joj usta.

-Ako ne mogu da spavam, ja bih se bar malo mazila, to bi me baš lepo razbudilo.

-Hajdemo u more tamo ću te maziti.

-A šta ćemo sa Arijanom?

-Ne brinite vi za mene, nahraniću Sakuze, a posle ću da pomognem oko pripreme doručka, devojke su me pozvale na razgovor.

-Dobro neka ti bude, samo da znaš, Spike nije završio sa tvojim ispitivanjem, da vidi dokle si napredovala, pa računaj da te to čeka.

-To mi deluje kao neka opasna pretnja da se moram čuvati strašnog Spikea, a ja to jedva čekam. Sve nešto mislim da bi bilo dobro da nikada s tim ne završim pa da me Spike stalno ispituje. – konstatovala je Arijana.

-Nemoj da budeš pesimistična, nećemo mi tebe zanemariti, pa bi zbog toga trebala biti radosna. Deo ljubavi između Spikea i mene ti uvek možemo ustupiti ma koliko napredovala u realizaciji žene. Ti se Spikeu baš dopadaš pa će te ljubiti sa zadovoljstvom. Približi mu se i ponudi usne uvek će te poljubiti i rukama hvatati za dupe bez i malo ustručavanja pod uslovom da mu za to dajem podršku. 

Zašto ne bih dala? Njemu prija, tebi prija, pa onda i meni prija. Nastavićemo još sa tom pričom. Spike šta me gledaš nekako neodređeno, zaboravio si poželeti Arijani dobro jutro sa poljupcem? – Arijana mu je prišla, jer su njih dvoje već bili ustali, pa se privila uz njega da bi primila poljubac. On ju je uhvatio rukama za struk i privukao čvrsto k sebi.

-Arijana, nadam se da ti prija doručak, izdrži nekako do ručka pa ćeš dobiti nešto masnije i ukusnije, – komentarisala je Kodara dok ih je gledala kako se ljube u jednom podužem poljupcu.

-Ideja da postanem ljudsko biće sve više mi se dopada, – odgovorila joj je Arijana, – pobrka mi se ceo nervni sistem kad me Spike ljubi.

-Valjda ja znam šta je dobro za tebe, u to nemoj da sumnjaš. Ne želim da se moja prijateljica oseća zapostavljeno.

Spike pomogne Kodari da ustane, Kodara je hodajući onih nekoliko koraka do mora napadno zanosila dupetom jer je znala da ih Arijana gleda. Arijana se na to nasmejala. Krenula je prema devojkama dok su Spike i Kodara krenuli u more. 

-Došla sam da vam pomognem u spremanju doručka, – obratila se Arijana devojkama, koje su se okupile oko simbolične logorske vatre. – Koliko vidim svi muškarci su u moru?

-To su izmislili samo da ne bi pomagali oko pripreme hrane, napravili su nekakvu loptu pa se s njom igraju i u moru i na pesku. Mi ćemo se kupati posle doručka da ih ogovaramo. – Izvestila ju je Dora.

-Zbog čega vam je potrebno da ih ogovarate? Da li oni vas ogovaraju? – pitala je Arijana.

-Ne verujem da nas ogovaraju, to nije njihov stil, više vole da se šale i nadjačavaju, – Sandra je objašnjavala, – nisam nikad čula da je moj Tiryan ikad nešto ružno rekao na račun neke devojke. Žene su drugačije, one su mnogo osetljivije, pa je ogovaranje muškaraca oslobađanje sopstevene frustracije. Sve nas čeka porođaj pa onda podizanje deteta, muškarci se tome raduju, ali mi znamo koliko to može da bude i teško i bolno, a mnoge se plaše da li će sve biti kako treba. Zbog svega toga mi tako reagujemo.

Solaria 3Where stories live. Discover now