440. nastavak - ispovest

34 3 11
                                    

-Da li ste sada zadvoljni gospođo Sonja Raspopović sa svekrvom Stanislavom, decom Arijanom i Stojanom koji je dobio ime po mom ocu, sa dve bračne partnerke Solarijom i Mirandom i sa svojim mužem Nebojšom Raspopovićem?

-I više nego zadovoljna. Ovo navedeno liči na popriličnu gužvu, ali u odnosu da sam pre ovoga bila sama ovo mi je super. Sigurna sam da ću se u svemu ovome sasvim dobro snaći.

-Malo si me razočarala, očekivao sam da ćeš se više radovati. Zar nisam prihvatio da mi budeš žena? Neka druga na tvom mestu bi bila srećna.

-Ja? aha, sad ću. - Sonja se nagne nad Nebojšu pa ga zvučno poljubi.

-Dopada mi se, - smeškao se Nebojša, - kad sam dolazio kući sa onim cvetom, imao sam nameru da ti dam pravi poljubac i da ti kažem da sam, nakon što si sa decom otišla iz bašte, ceo dan o tebi razmišljao. Smišljao sam kako da te obradujem kad dođem kući. Tada sam video cvet koji me podsetio na tebe, ali ako baš hoćeš da znaš, svi su me cvetovi podsećali na tebe, tako da sam ubrao samo jedan, onaj najlepši. Za moju jedinu, pored ostalih.

-Shvatila sam ja to odmah pošto sam se onako izletela. Svi znaju da je cvet simbol ljubavi. A davanje cveta svojoj izabranici znači baš to - da je voljena.

-Ja se zbog toga nisam mnogo uzbuđivao, znao sam da iz mojih ruku ne možeš pobeći. Zbog toga sam te pustio da se kuvaš u sopstenoj čorbi, ali nisi samo ti bila u pitanju, i meni je trebalo vremena da se sve posloži. Bio sam prilično zbunjen svim onim što se dešavalo. Prva žena mi nisi, ali si po svemu jedinstvena. Imam puno toga i da ti kažem i da te pitam, ali ću ti za sada reći nešto što je tebi sigurno važno. 

Sve što si radila u vezi nas bilo je i više nego uspešno. Sve tvoje greške i nespretnosti ja obožavam. Zato bih te zamolio da isto tako nastaviš. Zanovetaj, pravi gluposti, ljuti se, bacaj svoje gaćice kojekuda, takvu te volim. Kad bi bila potpuno ispravna, delovala bi hladno i odbojno, kao da si robot.

-Verovala sam da ćeš ti meni biti pravi muž, kako se samo poželeti može. Međutim postoji nešto što me opasno izjeda. Imam veliku potrebu da ti to ispričam ali me istovremeno i strah kako ćeš ti na to reagovati, jer se ja zbog onoga što ću ti ispričati osećam manje vrednom. To me baš muči, kao da me neko osiromašio ili ukrao deo mene.

-Spreman sam da saslušam.

-Ne znam da li si registrovao kad sam napomenula da sam nevina.

-Jesam.

-Dobro. Ali je problem u tome što ja nisam ekstra verdžine.

-Ekstra verdžine? Znam šta to znači - izuzutno čista i nevina bez ikakvog greha ili mane - ali ne znam na šta ti misliš.

-Sa priličnom sigurnošću pretpostavljam da su naše žene bile nevine kad si sa njima prvi put spavao, pa čak nisu imale nikakvog iskustva pre tebe.

-Recimo da je tako, meni je bilo važno da ih volim. Kako je došlo do toga da ih volim obadve to je duga priča, pa ćemo o tome neki drugi put. Nikad nisam imao nameru da volim dve žene, ali kao što vidiš, desila mi se i treća. To nije moj izbor, to se desilo a ja se tome koliko mogu prilagođavam. Nastavi sada tvoju priču.

-Pre godinu dana, možda i nešto više upoznala sam jednog momka. Dopao mi se, bio je ljubazan i zanimljiv. Počeli smo da hodamo pa da se ljubimo na rastanku, pa na sastanku pa posle stalno. Bila sam u zanosu i osećala da je to prava ljubav. Jednom smo bili sami, grli smo se i ljubili. Tada je on mene iznenada počeo da skida. Pre toga je on sebi otkopčao pantalone i spustio gaće. Uzeo je moju ruku i približio sebi da mu ga diram. 

Meni je to bilo prenaglo i nije mi se dopalo, ali sam pomislila da to moram da radim ako mi je on momak. Malo po malo on me potpuno skinuo i počeo se nameštati iznad mene. Znala sam šta me čeka a ja sam bila spremna da mu se prepustim. Međutim tada sam osetila da u svemu tome nešto nedostaje Bila mi je potrebna duhovna podrška, on je bio potpuno uzbuđen ali ja nisam bila ni dovoljno opuštena. Bila sam u nekom čudnom grču.

Solaria 3Where stories live. Discover now