Bölüm 34

7.9K 925 291
                                    

Rolo'nun zincirleri açabilmem için bıraktığı anahtara bakarken derin bir nefes almıştım. Burası gizli bölgeydi. Hangi büyüyü uygularsam uygulayayım dışarıdan farkedilmeyecekti. Leon'u alt edebilmek için büyüye ihtiyacım vardı. Bunun için de büyü yapmama engel olan bu zincir çözülmeliydi.

Zinciri bileklerimden çıkardığımda Rolo'nun getirdiği sert cisimle zincirin kilit kısmını kırmıştım. Kırma işlemi sırasında fazlasıyla ses çıkmıştı. İşte şimdi Leon ne olduğuna bakmak için gelecekti ve onu alt ettikten sonra burayı aktif ederek buradan çıkacaktım. Azrail bölgede olacağı için ona hemen ulaşacaktım.

Leon'un gelmesini beklerken uzun bir süre geçmişti. Neden gelmediğine dair bir fikrim yoktu ancak daha fazla ses çıkarmam gerekiyordu. Demir kapıyı birkaç kez yumrukladıktan sonra birinin gelmesini beklemiştim. Yine bir hareketlilik olmadığında daha ne kadar ses yapabilirim diye düşünüyordum. Odayı dağıtmaya başladığımda dolabı tüm gücümle devirmiştim. Büyüden de yararlanırken etrafı dağıtmaya devam ediyordum. Kapıyı büyü ile açmaya çalışmış olsam da becerememiştim. Bilmediğim bir büyü ile korunmuş olmalıydı. Bu yüzden birinin dışarıdan kilidiyle açması gerekiyordu. Rolo neredeydi? Bu kadar sese rağmen neden gelmemişti? Ona elbette güvenmiyordum. Her an beni sırtımdan bıçaklayabilirdi. Belki de zincirlerimi çözmem için anahtarı vermesi de bir plandı. Gerçi bunu ondan ben istemiştim. Aklım karışmıştı!

Aklımda aniden bir kesit canlandığında heyecanla odada gözlerimi gezdirmiştim. Dejavu yaşıyordum. Ben bu anı izlemiştim. Oda dağınıktı ve tutsak olan Despina bir şeyler arıyordu. Aslında bir şey aramıyordu. Odayı ses çıkarmak için dağıtmıştı ve öyle gözlerini gezdirmesinin sebebi ise anımsadığı kesitti. Geçmişteki Despina'nın izlediğini bildiği için etrafına öyle bakınmıştı.

Kapının kilit sesi duyulduğunda hızla kapının arkasına geçmiştim. İşte şimdi Leon içeri girecekti ve onu alt ettiğim an bölgeyi aktif ederek buradan çıkacaktım. Çünkü Azrail bölgedeydi ve tek olmayacaktım. Bunu yapabilirdim.

Odaya iki kişi girdiğinde maskeli olmaları beni fazlasıyla şaşırtırken buna takılmayarak kapının arkasından çıkmış ve bir tanesi boynundan yakalayarak sert darbeyle yere düşürmüştüm. Diğer adam şaşkınlıkla arkasına döndüğünde hızla elini kaldırarak beni dizlerimin üstüne çökertmişti!

Büyü yapıyordu!

Rolo ve Leon büyü yapamazdı ki!

Acıyla yere çökerken ellerimle yerden destek alarak bakışlarımı bana büyü yapan adama çevirdim. Diğerleri gelmiş miydi? Bu da kimdi?! Neden maskelilerdi!?

Öfkeyle elimi kaldırırken 'Antidrasi piso' demiştim zoraki bir sesle. Bu büyü onun da acı çekmesini sağlayacaktı. Başına ciddi bir ağrı sokacaktı. Karşımdaki adam benim gibi inleyerek yere çöktüğünde hızla başını tuttu. Elimi çektiğimde ikimizdeki büyü etkisi de kaybolmuş gibiydi. Önce davranarak ayağa kalktığımda kapıya doğru hızla koştum. Yerde kıvranan diğer adam sert bir şekilde bacağıma indirdiğinde yere yapışmıştım.

Boynuna sert darbe indirdiğim adam çoktan kendine gelmiş ve kalkarak yere serilen beni boyun kilidine alarak ayağa kaldırmıştı. Büyü yapamıyordu anladığım kadarıyla ama diğer maskeli adam büyü yapıyordu. Bunlar Rolo ve Leon değil! Ya da biri onlardan biriydi sadece. Büyü yapan kişi farklıydı!

"Rahat dur, canın yanmasın Atalante."

Beni boyun kilidine alan büyü yapamayan özelin Paul olduğunu anlamıştım sesinden. Şaşkınlıkla çok kısa bir süre afallasam da Roloya içimden lanetler okuyordum. Geri dönmüşlerdi! Azrail'in tekrardan bölgeden ayrılmasını sağlayacak bir olay mı yaşanmıştı? Azrail ile resmen oynuyorlardı. Bu durum daha da öfkelenmeme sebep olmuştu.

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin