Bölüm 10

9.9K 1.1K 204
                                    

Ballar okunma sayısına göre oy ve yorum sayısı çok düşük. :( Lütfen bölümleri oylamayı ve bölümlere yorum yapmayı unutmayın. ❤️
.......

Gözlerimi aniden yatağımda açtığımda Azrail'in elini sımsıkı tutuyordum. Nefes nefese kalmış bir haldeydim ve yüzümdeki ıslaklığa bakılırsa ağlamış olmalıydım. Elka'nın böyle korkunç bir şey yaşadığını bilmiyordum. Aklımı kurcalayan bir şey daha vardı. Yanlış mı hatırlıyordum bilmiyorum ama Elka onun ölümüne Anda'nın sebep olduğunu söylemişti. Ama kesit çok daha farklıydı.

"Elka'nın ölümüne sebep olan Anda değil miydi? Öyle söylediğini hatırlıyorum. Ama bugün de bana Maes'in öldürdüğünü söylemişti."

Azrail kaşlarını çatarak uzun bir süre düşündüğünde kalp atışım hızlandı.

"Yoksa bu geçmişten bir kesit değil mi? Hayır geçmişten bir kesit bu Elka bugün Maes'in yanlışlıkla da olsa öldürdüğünü söylemişti öyle hatırlıyorum."

Yüzüm alev alırken yatakta iyice doğruldum. Azrail elini kaldırarak 'sakin ol' dedi. Eğer bu geçmişten bir kesit değilse asla sakin olamazdım. Hayır bu Elka'nın anlattığı olayın kesiti olmalıydı. Geçmişten olmalıydı.

"Elka'nın anlattıklarıyla uyuşuyor. Geçmişten olmalı, değil mi?"

Azrail başını olumlu anlamda salladığında 'Anda öldürdü dememişti, sebep oldu demişti' dedi.

"Anda ile bir ilgisi olabilir. Bunu Elkaya sorarız."

Elimle yüzümü sıvazladığımda derin bir nefes aldım. Yataktan çıktığımda 'duş alsam iyi olacak' demiş ve banyoya doğru ilerlemiştim. Uyandığım vakit sanki dayak yemişim gibi yorgun hissediyordum. Duş biraz olsun kaslarımı gevşetiyor ve beni açıyordu.

Duşumu aldıktan sonra saçlarımı taramış ve kıyafetimi giyinmiştim. Saçlarımın kuruması için serbest bıraktıktan sonra alt kata indim. Azelya, Azrail ve Lacey de buradaydı. Masaya baktığımda hazırlanmış olduğunu gördüm. Gülümseyerek masaya ilerlediğimde kahvaltımıza başlamıştık.

"Azelya bugün Dimitri gelecek. Seni onunla tanıştırmak istiyorum."

Azelya şaşırdığında 'Dimitri' dedi düşünerek.

"Erastus ve Adonis'in kardeşi Dimitri mi?"

Başımı olumlu anlamda salladığımda Azelya heyecanlandı. Ona çoğu kez buradaki ailemi anlatmıştım ama onları hiç görmemişti. Şimdi ise görebileceği sadece Dimitri vardı. Onunla bu kadar geç tanışacağı için kendime kızmıştım. Yoğunluk arasında unutmuş ve uzaklaşmıştık. Bu utanmama sebep oluyordu. Halbuki o ailesinden geriye kalan tek kişiydi. Yüzüm asılmış olmalı ki Azelya elimden tutarak gülümsedi. Ardından Lacey söze girdi.

"Azelyaya sunulan hediye için bir şey yapmadık."

Azelya gerildiğinde Laceye baktı. Bu konu açıldığında geriliyordu. Azrail o sırada o hediyenin hemen yok olması için Azelyaya seçtiği kişileri diriltmesini söyledi. Azelya ise başını olumsuz anlamda salladı.

"Şimdi değil. Bu çok önemli bir hediye. Ailemizden birine bir zarar gelirse kullanabileceğimiz bir hediye."

Şaşkınlıkla beklediğimde 'olmaz Azelya' dedim.

"Seni tehlikeye sokuyor."

"Herkes tehlikede ve öyle de olacak anne."

Azrail söze girdiğinde 'bu çok daha büyük bir tehlike oluşturuyor Azelya' dedi. Ardından Azelya bıkkınlıkla derin bir nefes aldı.

ATALANTE 3 [TAMAMLANDI] Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin