-22-

449 22 1
                                    

-Bu bölüm yayınlanmıştır.Ama bir sorun sonucu bölüm silinmiştir.5-6 Sayfa harap olduğu için tekrar yazıyorum.Bu sefer kısa yazıcam.

Hızlıca ordan koşa-koşa dışarı çıktık.Bahçedende çıktıktan sonra yoldan bir taksi geçtiğini görüp.Geri çevirdik.

Kumsal'ın gözlerinden yaşlar gelmeye başladığında,elimi Kumsal'ın elinin üzerine koyup.Özgüven verircesine sıktım.Dikiz aynasından bize bakan taksiciye ''Şuan neredeyiz ?'' diye sordum.

Adam ''Ödemiş'' dedi.Kumsal'ın kulağına yaklaşıp ''Yanında paran varmı ?'' diye sordum.Kafasını 'evet' anlamında salladı.Taksiciye dönüp ''Karşıyaka '' dedim.Taksici kafasını 'tamam' gibi oynatıp.Arabayı sürmeye başladı.

Biz az önce Kumsal'la bana -çakıyla saldırdığım- adamı öldürmüştüm.Öldürmüştük...

Vahdettin'in isteği ile kütüphane işlerine yardım etmiştim.Saat dörte doğru geliyordu.Ama yarın cumartesiydi!.Onun sevinci ile Vahdettin'in isteğini kabul ettim.

******

Otobüs durağına ilerlerken.Kumsal'ın orda dikildiğini gördüm.Yanına gidip.Bende onunla ayakta dikildim.

Bir süre sonra Kumsal ,kafasını bana çevirip,konuştu ''Düşmanım olarak bir soru sorsam cevaplar mısın ?'' dedi.

Ona bakmadan ,kafamı salladım.''Ben çirkin miyim ?'' diye sordu.

Kafamı olumsuzca salladım.''Doğru söyle lütfen.'' dedi Kumsal .

Kafamı tekrardan olumsuzca salladım.Ardından ona döndüm . ''Ben ,gereksiz insanlara yalan atmam.'' dedim buz gibi kesici sesimle.

Baştan aşağı onu süzdüğümde gece mavisi bir partisi elbisesi giymişti.Saçları salıktı.Ayakkabılarıda siyahtı.En sevdiğim parçası ayakkabısı oldu.

Tekrar kafamı karşıya çevirdiğim an .Önümüze kocaman siyah bir jeep durdu.İçlerinden birkaç adam çıktı.Ne olduğunu anlamadan.Kumsal ve Beni kollarımdan tutup.Arabaya sokmaya çalıştılar.Kumsal çığlık atıyordu.Ama Kumsal'ı arabaya sokmaya başarmışlardı.

Ben direnince önümdeki adam ,elini cebine atıp.Pamuk gibi şeyi çıkarttı.Ne olduğunu farketmem çok geç olmamıştı.Pamuğu çıkartan adamın kasıklarına indirdiğim tekmeyle.Kumsal'ı tutan adamlar tekrar aşağı indi.Beni 6-7 kişi arabaya zorla soktuklarında.Durmicağımı anladıkları için pamuğu koklattılar.

***

Kendime geldiğimde Beş adamın dibinde olduğumu farkettim.İki kişi kollarıma girmişti.Diğer üç kişi etrafımı sarmıştı.

Kafamı yana çevirdiğimde iki kişi Kumsal'ın koluna girmişti.Kumsal ,korkudan ağlıyordu.

Birden karşımdan kapı sesi gelince kafamı oraya çevirdim.Kapıdan üç adam çıktı.İkisini tanıyordum.Geçen ,giyinme odasında bıçakladığım iki adamdı.Diğerini tanımıyordum.Karnından bıçakladığım adam saçlarını sıfıra vurmuştu.Yani 'keltoş' olmuştu.

Keltoş -Karnından bıçakladığım- konuştu.''Adamlarıma zor iş çıkartmışsın kızım ?'' dedi.

Bağırarak konuştum.''Siktir ordan ! 'Kızım' deme bana.'' 

Tekrar konuştu ''Baban yaşındayım ben senin.O yüzden 'kızım 'diyebilirim.Hep baban yaşındaki odama 'siktir ordan' demen de çok ayıp.'' dedi sakin bir sesle.

''Ya tabi...Beni kaçırmak ayıp değil.Yada bir odada üstüme yürümeniz ! ... Siktir dememi istemiyorsunuz.İngilizce 'Siktir'de diyebilirim.'' diye tekrar bağırdı.

Keltoş kafasını çevirip.Kumsal'a baktığında ''Bu da kim ?'' diye sordu.

Yanımdaki adam konuştu .''Bunun yanında olduğu için.Nolur-nolmaz bunuda aldık.'' dedi.

O sırada kolundan bıçakladığım adam konuştu.''Süleyman Abi.Ahmet'in adamları diğer eve saldırı yapmış.Adam götürmemiz gerek.'' dedi.Keltoş,ona dönüp .''Mehmet ve Emre ,adamları alın gidin.Bu yaramaz kızın icabına ben bakarım.Sonuçta kelesini uçurtmak için on kişiye ihtiyac yok'' dedi bana bakıp sinsice gülerken.

Adamlar kolumdan çıkıp.Keltoş'un yanında duran.Emre ve Mehmet'i takip etti.Evden çıktıktan sonrada kapıyı kilitlediler.

Keltoş ''Kaçıcak bir yerinizde yok.Heryer kilitli'' diyip.Bir odaya daldı.

Odaya  girdiğinden emin olduktan sonra.Kumsal'ın yanına koştum.Kumsal ,göz yaşlarını silerken ''Şimdi beni iyi dinle . O odaya girip.Adamı dövmemiz lazım.Yoksa ikimizde ölücez.'' dedim.

''Nasıl ?'' diye sordu.

''Nasıl mı ? ,nasıl bir kızın üzerine atladıysan.O keltoşun da üzerine atliyıp.Dövücez.Beni takip et'' 

Odaya girdiğimiz an.Keltoş'un arkası dönüktü.Kapının açıldığını fark ettiği için.Bize döndü.Bizi görünce hızlıca bize doğru yürümeye başladı.

İlk atağı yapmak için hazırlanırken.Kumsal benden önce davrandı. Bu hareket beni baya şaşırmıştı.

Adamın yüzüne bir yumruk indirdi.Bunu beklemeyen keltoş ,benim tarafıma doğru sendeledi.Hızlıca dönüp.Adamın sırtına dirsek attım.Bu sefer keltoş ortaya doğru sendelemeye başladı.Kumsal ,adamın karnına tekrar bir tekme indirdi.

Ben adamın koluna girdim.Kumsal'da bir bacağını tutup.Adamı havaya kaldırdık.Adam yüz üstü  bir cam masanın üzerine düştü.Hemen adamın yanına koşup.Cebinden evin anahtarını aldık.

Özgüven Patlaması #Wattys2016Where stories live. Discover now