-2-

1.9K 73 9
                                    

  Şimdi burdan nasıl kurtulucaktım.O çocukla 4 sene sonra karşılaşmak.Hatta aynı okulda olduğumuzunda haberi olmaması çok değişikti.Ben tamam ,salaktım hiç etrafıma bakmam etmemde .O'da mı öyleydi.Hiç beni okul çıkışında yada okula gelirken görmemiş miydi ?


  Kaç saatten beri korkudan bu tuvaletteydim.İki,Üç ? Belki dört saatten beri bu tuvaletteydim.Hepside korkudan.Neden korkuyordum ki ?!.Adam mı öldürmüştüm ? .Adamı bıçaklamıştım.?

Hiçbirşey yapmamıştım.Hem ödlek birisi değildim.


Vücuduma sarılan ,bir cesaretten klozet kapağından inip.Kapının kilidini açıp.Tuvalletten çıktım.Kimse yoktu.Eve gitmek istiyordum.

Bugünü atlatmak istiyordum.Tuvaletten hızlıca çıktım.Sınıfa doğru ilerlerken ,İki kız adımla bağırmışlardı.Arkamı döndüğümde,Bana bir kart verdiler ''Gelmek istersin diye ...'' dediler.Sonra havalı şekilde yanımdan uzaklaştılar.

Kartı tınlamayıp.Ceketimin cebine soktum.Hayla korkudan ayaklarım titriyordu.Zemin kata inip.Soyunma odasına girdim.Bütün çantalarım falan burda olduğu için sorun değildi.Hemen üzerimi değiştirdim.Spor kıyafetlerimide çantama tıktım.

Binanın zemin katta bir çıkışı vardı.Az orda kitap okumak için gitmemişimdir.Hemen o çıkış kapısına yöneldim.O çocuğa yakalanacığım için hayla korkuyordum...

———-

Herhafta sonu Anneanneme giderdik.Bu Haftasonuda öyle yapıcağımız için direk anneanneme gitmek için metroya bindim.Metroya bindiğimde aklıma ,o gün  beni çekiştirerek metrodan çıkarmaya çalıştığı aklıma geldi.

Hayatta aklımın ucundan geçmezdi.Onunla kaç seneden beri aynı liseye,aynı okula gittiğimizi ve daha yeni karşılaştığımızı.


Cebimdeki telefondan gelen titreşimle kendime geldim.

KİMDEN;Kitapçıda ki çocuk.

''Sonunda tuvaletten çıkabilmişsin korkak ördek yavrusu''

telefonum ardından tekrar titredi.

''Bi an tuvallet  deliğine düştün sandım ördek yavrusu ;) ''yazıyordu.Mesajların hepsi WhatsApp'tan atıldığı için ,mavi tik oluyordu ki KAHRETSİN!.Bilerek WhatsApp'tan attığını biliyordum.Mesajları gördüğümden emin olmak için.

Telefonumu cebime tekrar tıktım.Bugün tanımadığım kızların bana verdiği karta elim çarpınca kartı çıkarıp açtım.

 ''Parti''

Cumartesi 16.00 başliyacak Parti gece yarısına kadar sürecek ,ondan sonra biticek.

-Öğretmenler yoktur ;)) 

Bu baloya gitmeliymiydim?Tabiki de hayır ! 

Ders çalışmalıydım.Ama asosyal olmaya devam edersem.Hep yalnız kalıcaktım.Ama o zengin züppeler arasında ezilirsem.Bende oraya gizemli bir şekilde girer çıkardım.


Bu iyi fikirdi ama büyük bir abladan yardım almalıydım.

————-

Annem'den izin aldım.Çünkü asosyal ve arkadaşım olmadığımı biliyordu.O yüzden arkadaş edinmek amacıyla izin vermişti.Yarına kadar hazır olmak için 20 saatim vardı.Buna uyku saatinide katarsak pek zamanım yoktu.

Çantamı hazırlayıp.Annemenden çıktım.Ayça abla ile aramızda dört yaş vardı.Pek kafa kişiler olmasakta zıt kişiliklerimizle iyi anlaşıyorduk.Ayça ablam ,anneannemin ablasının torunu yani öz ablam değil.

Özgüven Patlaması #Wattys2016Where stories live. Discover now