-32-

588 22 0
                                    

Evet,Açıklama yapıcam.O yüzden burayı okumadan geçmeyin.

-Zaten genellikle ben not yazmam.Not okuma taraftarı değilim.O yüzden sizde sıkılmayın diye ,çok-çok önemli birşey olmadıkça not yazmıyorum.Ama bu sefer önemli.

Uzun zamandır beri yeni bölüm yazamamıştım.Merak edenler için söylüyorum-Açıklama yapmayıda pek sevmem-; Okulumun yüzünden artık kendime nede başka bir şeye zaman ayıramıyorum.Okulda 8 saat boyunca kalıyorum.Eve gelesiye kadar zaman daha çok geçiyo,dinlenesiye falan uyku saatimiz geliyor yatıyoruz.Anlicağınız durumum baya vahim.

O yüzden bu bölümü kendimi affettirmek vede uzun bir ara için -öpücük atan emoji- 

İG hesabı açılmış.Kullanıcı adı WattpadKedicik ,takipe alabilirsin.

Görüşmek üzere,bana sabır duası falan edin.Yakında delircemde o yüzden sjshsj

Uzun bir bölümden selamlar ^^

-Eric Baha'dan-

 Hastane odamda ,tavana diktiğim gözlerimi çekip.Karşımda oturan Safa'ya çevirdim.Beni dikkatlice izliyordu.Yüzünde bir ilginçlik vardı.

''Çok düşüncelisin ,dostum .'' dedi Safa.

Yatakta biraz doğruldum . Omuz silktim ''Öyleyimde ondan...'' dedim.İçimde kocaman bir boşluk vardı.Kazanın üzerinden tam-tamına 1 hafta geçmişti.Seha ,Ezgi'nin uyanıcağını kesinleştirmişti.Ama üzerinden üç gün geçmişti.Ya da benim için zaman geçmiyordu.

Annem ,hergün adamlarını gönderiyordu.Daha dün adamlarını göndermişti.Ama Safa,Aras,Tonguç ve Kutlu onların hepsini ,bir güzel haklamıştı.Bugün geliceklerini sanmıyordum.

Koca bir zaman dilimi sayesinde düşünme zamanım olmuştu.Ezgi'ye değer veriyordum.Çünkü ; zamanımın yarısını onla geçiriyordum.Günüm ,zamanım,saat dilimim onla geçiyordu.Ve şuan hayatımda kocaman bir boşluk hissediyordum.

O küçük vahşi ,hayatımın tam merkezine oturmuş.Hem de benden habersiz ! .

Bazen onunla o kadar boş kavgalar ediyorduk ki.Şimdi o boş kavgaları özlemiştim bile,hayla içimde bir endişe vardı.

Ezgi hayatıma girmeden önce ,ben ne yapıyordum ?

Hiçbir fikrim yok.

Birden odaya heyecanla Kutlu girdi.Bu sefer az paniklemişti.''Seha Bey ,hepimizi çağırıyor.Açıklamalar yapıcakmış.'' dedi.

Herkes ayaklandı.Odadan teker-teker çıkıp.Kutlu'yu izledik.Seha'nın odasına giridiğimizde Ezgi'nin anne ve babasını gördüm.Bizi bekliyorlardı.

Bende bir yere oturduğumda ,Seha konuşmaya başladı.

''Ezgi'nin size uyanacığını söylemiştik.Evet,uyanıcakta ama ... Bundan sonra hepinizi uzun ve zorlu bir süreç bekliyor olucak.'' Kaşlarımı hayretle kaldırdım .Tam ağzımı açmış 'Neden ?' diye sorucakken ,Kıyamet benden önce davranıp ,sordu .

Sözlerine devam etti ''Çünkü , kalbi durdu.1 saniye bile çok önemli ,1 saniyelik bile oksijen alamassa kötü olur.Vede Ezgi'nin kalbi 4-5 kere durdu.Ezgi'nin 1 saniyelik nefessiz kalması onun büyük bir zararına ,beyinde yaratıcak kötü şeyler olabilir.''

Miraç 'Nasıl ?' diye sormasıyla herkes ona baktı.Bende kaşlarımı çatarak ona baktım .

''1 Saniyelik beyne gitmeyen oksijen beyinde hasarlar yaratabilir.O yüzden herşeye hazırlıklı olmalısınız.Unutkanlık , geçmişi hatırlama , bazı kişileri yada bütün kişileri hatırlamama vede kişilik bozukluluğu görülebilir. Bu uzun sürede bilir.Kısa bir zamanda sürebilir .Ama kesinlikle hasar var.'' diye cevapladı Seha.

Özgüven Patlaması #Wattys2016Where stories live. Discover now