- 46-

194 19 2
                                    

DİKKAT BU BÖLÜMDE GERÇEKLER VARDIR!!

-Bu bölüme yorum ve votelerinizi eksitmeyin.-


Kafama yediğim bir şaplakla gözlerimi zar zor açtım.Zar zor açılan gözlerimle nerede olduğumu anlamaya çalıştım.Ama anlıyamadım...Tam karşımda bir adam vardı.Yüzü tanıdıktı .Ama çıkaramadım.Birde kocaman yeri sadece bir ampulle aydılatıyordu.Ve tam o ışık ,adamın yüzüne iniyordu.

''Nasılsın küçük katil ?'' dedi.Küçük katil ?! Adama duygularımı belirtmek için yüzümü buruşturdum.Çünkü adamın yüzüne boş boş bakarsam bir şey olmicaktı.Sonra üzerimdekiler aklıma geldi.

Elbiseme baktım.Bir tarafı -sürüklendiğimden olmalı- toz,pislik ve siyahlaşmıştı.Sağ elim ve sağ ayağımda ise küçük kanamalar,sıyrılmalar vardı.

Önümdeki masaya sertçe yumruk atıldı.İster istemez ilgim oraya çekildi.''Sorumu cevapla.'' dedi.''Şöyle ki bey amca,nasılsın diye soruyorsun ve beni kaçırıp,bir sandalyeye bağlıyorsun.'' dedim.Bana sinsice sırıttıp.''Düşündüğümden fazla zekisin.'' dedi.Zeki değilim ben.Akıllıyım.İkisi farklı şeyler.

Oturduğu yerden kalktı.''Şimdi sana herkesin gerçek yüzünü göstericem.'' dedi.Dedikten sonra arkamda olan birisine kafasıyla bir işaret yaptı.Yapmasıyla iki kolumdan çekilerek.Ayağa kaldırıldım.Kaldırılmamla da  tek burayı aydınlatan ışıklar söndürüldü.Birkaç dakika sonra karşımda kocaman bir ekran açıldı.Ve bilin bakalım kim çıktı...Ezra .

Bana sinsice sırıttı ''Uzun zaman oldu .'' dedi.Dişlerimi sıktım.Ekranda bir evrak çıktı.''Bu gördüğün bir sözleşme...Okula gelmen için.O okula yazıla bilmen için.-Altında atılan iki imzayı gösterdi.- Bunlarda Baha'yla ,müdürün imzası.Hiç aklına gelmedi mi ? Onca kişiyi harap etmene rağmen hiçbir disiplin cezası almadın.Ya da müdürün odasına çağırılmadın.'' Şimdi her şey dank etti.Defalarca düşündüm.Ama bundan yırttığım için dibine girmedim.

Başka bir fotoğraf geldi.Bu sefer ailemle kipadaydım.Ama ben bir erkeğe bakarken fotosu vardı.O zaman çocuk çok güzel ve tarz giyinmişti.''Baha'yla şans eseri değil.Bilerek karşılaştınız.Sen seçilmiş kişi değil.Oyuncaksın.Baha'nın oyuncağı.Seninle oyun oynamak için seçti.Çünkü dışardan yumuşak,soğuk ve masum yapın vardı.Baha'nın düşündükleri aksine zıt bir kişiliğin vardı.Baha bir ara pes etti...Ama daha güçlü yapın olduğu için pes etmek gibi şeylerin kurallarında yoktu.O yüzden Baha'nın gözdesisin.'' dedi.

Bir ses kaydı çıktı.Açmadan önce tekrar konuştu Ezra ''Buda her şeyin plandığının kanıtlı bir parçası.''

''Oyunu hazırladım.Okuluda kayıt işlemleri tamamlandı.Üniversite dondurma işlemlerinden sonra sahte bir basketbol takımıyla karşısına çıkmayı düşünüyorum...'' sonunda da dıt dıt sesleri geldi.Uzun zamandır beri hiçbir erkeğe güvenmedim.Yavaş yavaş güvenmeye  başladığım birisinden bunları görmek .Artık bir insana güvenirmiyim ? Bilemem.O yüzden şuan içime kocaman bir öküz oturmuştu.

Kocaman kahkahlarla düşüncelerimden ayrıldım.''Bu çocuğu sevicektin değil mi ? ...Hahaha!Baha beni nasıl görse,hatta kendime yüz estetik uygulayım.Baha beni tanır.Seni aradığımda ise,haberdar olamlıydı ki.Seni benim -sahte evciğime getirdiğinde ...Kısacası Baha her şeyden haberdar ve Baha sandığın kadar aptal yada zeki değil.Baha ultra akıllı.'' dedim.Artık ne yapıcağımı ? Kime güveneceğimi karıştırmıştım.


Az önce benle konuşan bir adam yanıma geldi.''Oğlumla ,Baha'yı birbirlerine düşürmekten başka bir şey yapmıyorsun.'' Şoka girmiştim.Miraç'ın babası mıydı ?!

Özgüven Patlaması #Wattys2016Where stories live. Discover now