-31-

397 23 5
                                    

-Yazarın anlatımından -

Herkesin birden kafası oraya çevirildi.Kumsal ,hızlıca doktorun önünde durdu.Kolunu uzattı.''Birde benim, kanımı deniyelim  .'' dedi.

 Ezgi'nin ailesi bu duruma sevinirken,olayları bilen arkadaşları kaşları çattı.

 Kumsal ve Ezgi ,her zaman çekişme yaşıyorlardı.Birbirlerini öldürüncesiye kadan nefret eden bu ikili.Şimdi aralarında ne olmuştu da Kumsal,Ezgi'ye kan vericekti ? 

 Kıyamet,sinirle kaşlarını çattı.Elinin tersiyle ağlamaktan ıslanan yerlerini sildi.Kutlu'nun kulağına uzunup. ''Şimdi bu ne  ?'' diye sordu. Kutlu bakışlarını Kumsal'dan ayırmadan omuz silkti . ''Hiç bir fikrim yok. '' dedi.

 Kıyamet ,Kutlu'ya inanmamışçasına baktı.Kıyamet ,tam ağzını açmış.Birşey söylüyecekken araya Miraç girdi. ''Haberi Ezra vermiş .'' dedi.

 Kıyamet,Ezra'ya baktı.Kıyamet ,Ezra'ya o kadar soğuk bakışlar gönderdi ki.Ezra bir anda ürperdi.

 Kıyamet,Ezra'yı sevmiyordu.Kendinden hep bir yaş büyük kişilerle takılıyordu.Hep onu son sınıflarla takılırken,fingirdeşirken görüyordu.Şimdide fingirdeştiği ,yeni fovarisi Miraç'tı.Ama Miraç ,ona pek yüz vermiyordu.

 Kıyamet tekrardan Tonguç'un yanına gitti.Tonguç'un güvenilir.Kollarının altına girerken ''Eğer Ezgi sapa sağlam bu hastaneden çıkarsa ,saçlarımı değiştiricem.'' dedi.

 ''Neden ?'' diye sordu Tonguç.

 ''Ah Sevgilim ! Hayla bilmiyorsun değil mi ? '' dedi Kıyamet.

 ''Neyi bilmiyormuşum , Sevgilim ?'' Tonguç ,gerçekten birşey anlamamıştı.

 ''Kızların saçları ,bir mücehver kadar değerlidir.Eğer birisi için saçını kesip,biçiyorsa ona gerçekten değer veriyordur.''

 

************

 Ezra ,Miraç'a tuvalete 'gidiyorum ' diyip.Baha'nın yattığı odaya gelmişti.

 Kapıyı yavaşça açtı.Baha hayla uyuyordu.Baha'yı böyle hastane odalarında görmek istemiyordu.O'nu sevmese bile ! .Ama buraya değer verdiği kişiyle gelmişti.Onlada çıkmasını istiyordu.Baha'ya daha da yaklaştı.

 

Baha'nın kulağına eğilip.''Bu hastaneden geldiğin kişiyle çıkmalısın Baha.'' dedi sessizce.Baha uyanabilirdi.Devam etti ''O'nla benden daha az süreli tanışıyorsun ama ,benden daha fazla senin yanında Baha.-'' yutkundu ''Senin hep yanında olanları sev.'' tekrardan yutkundu .''Onlar için göz yaşı dök.''

 Ezra  kafasını kaldırdı.İster-istemez duygulanmıştı.

 Kendine geldiğinde tekrardan Baha'nın kulağına eğildi . ''Sana kan veren kişi kim biliyor musun ? '' dedi sinsice gülerken.  ''Miraç '' dedi.

 ''Mehlika hanıma ulaşmaya çalışmışlar.Ama yoğunluğundan  telefonları açmamışlar.Birde ben el atıyım.Sonuçta seni umursamazlar.Ama yine de onlar senin ailen . 'Yalnız Prens' '' dedi.Hışımla odadan çıktı.

Özgüven Patlaması #Wattys2016Место, где живут истории. Откройте их для себя