-30-

413 23 3
                                    

Bu iki üç bölüm benim ağzımdan olucak. 'Neden?' diye soruyorsanız.Geçen bölümün sonundan anlamış olucaksınız ki. Bizim kavgacı,ters taraflarımız arabada kavga etti. Ve de Ezgi en son kalp cihazıyla kendisine gelmişti . Bölümlere falan baktım . Git-gide ekşını düşürmüşüm . Bende ekşıncı bir kız olduğum için ,Ezgi'yide kendime göre yansıttığım için.Ezgi'nin hayatı ekşınsız geçemez dedim.Ve de böyle bir ekşın yarattım. Bu arada 5K! Olmuşuz. Çok ama çok teşekkürler ^^ . Bu arada bildiğiniz gibi yeni bölümleri sık-sık yayınlamaya çalışıyorum . Birkaç hafta geç kaldıktan sonra ,bana bikaç kişi 'Niye bu kadar  geç bölümü ' yazdın diyor. Herneyse , her bölümde güzel yorumlarınızı görmeği çok seviyorum.Birde bana tavsiyeler veriyorsunuz .Onların hepsine uyamassam da ,uymaya çalışıyorum. Teşekkürler Destekleriniz için ^^

Doktorlar , bir kez daha Ezgi'ye şok cihazını bastırdılar.Kalp duruşları tekrardan kendine geldi.Ve tekrardan gitti...  

Ardından bir kez daha , ve tekrardan .Aslında çoktan şok aletini çekmesi gerekiyordu.Ama kalbi tekrar ve tekrardan gidip geldiği için.Bir umut ışığıyla şok aletini Ezgi'den çekmediler .

En sonunda aralarından renkli gözlü,kirli sakallı bir doktor çıktı.Şok aletini bastıran hemşireli geri itti. Düşündüğü şey aslında ; 'eski yöntem geri getirme 'yöntemiydi. 

Şok aletlerini hemşire geri çekti.Doktor,elini yumruk yaptı.Tam Ezgi'nin kalbine denk gelicek bir şekilde havaya kaldırdı elini.Kalbine doğru acımassızca bir yumruk indirdi.

Tam Ezgi'nin kalbinden vurmuştu.

Ezgi ,ameliyat masasında bir kez sıçradı.Kalp atış cihazından gelen ötme sesi durmuştu.Ezgi,tekrar hayata bağlanmıştı.

Seha -Doktorun adı- ciddi bir durumda olmalarına rağmen sevinmişti.Böyle masum bir kızın ölmesini kim isterdi ki sonuçta ?

Tekrar hastane elbisesini kaldırdılar.Doktorlar ve Hemşireler yardımıyla Ezgi'nin karnına batan cam parçalarını çıkarttılar . Oluşmuş koca deliği diktiler.

Kafasındaki şişliği gene Seha Bey farketti.Hem de ameliyat bitme sürecinde ,Hemen tekrardan hemşireleri ve doktorları topladı.

Doktorla ,kafatası tomografisi çekilmesinde karar aldıktan sonra ,Seha Bey önden çıktı. Ezgi'nin durumunu öğrenmek istiyen bir ailesi vardı sonuçta.

Birde hastaneye beraber geldiği Sevgilisi...

Onun durumu gayet iyiydi.Çünkü kız kaza gerçekleşmeden önce oğlanı kendine doğru çekmişti.Vede ona zarar gelmesin diye ona sım sıkıca sarılmıştı.Kaza yerindekiler vede yardım için oraya giden ambulans şöferi ve hemşireler öyle demişlerdi . Hatta ilk önce oğlanı ambulansa soktuktan sonra bilinci kapanmıştı.

Baha'nın durumu gerçekten iyiydi.Çünkü Ezgi ,Baha'yı korumak için bütün vücudunu sper etmişti.Baha'da çok hasar yoktu.Sadece kaza sırasında kolu incinmişti.

Araba'nın şaranpole yuvarlanması için o demirlerin ya üstünden atlamaları yada o demire saplanmaları gerekirdi. Ama araba demirlerin üzerinden atlamamıştı.Demire saplanarak şaranpolle ve otobanın arasında kalmıştı.

Demir camdan içeriği girdiği için,bütün cam parçaları Ezgi'ye saplanmıştı.Koca bir cam parçası Ezgi'nin kafasına çarpmıştı. Ama batmamıştı . Birde ani çarpışma sonucu Ezgi ,kırık camdan dışarıya ,otobana düşmüştü.

Özgüven Patlaması #Wattys2016Where stories live. Discover now