-10-

605 41 4
                                    

Duyduklarama gerçekten inanamıyordum.Beni gerçekten 'mal' yerine koymuştular.Şuan duymasınlar diye ağzımı kapatıp.Hıçkırarak ağlıyordum.

''Sen değiştirdin o kızı !'' dedi Miraç.

''Bu seni zerre kadar ilgilendirmez!'' dedi Baha.

''İlgilendirir...'' Baha,Miraç'ın sözünü yarıda kesti.

''Ne yoksa...Ezra'ya da yaptığını mı yapıcaksın! ONUDA MI ELİMDEN ALICAKSIN!'' dedi Baha.Duvarın arkasına saklanmış olduğum için onları görmüyordum.Ama eminim ki şuan Baha'nın boğazında ne kadar damar varsa hepsi görünür olmuştur.

'' O Artık Öldü !... Ama görünüşe göre de ...Ezra beni seçti!'' dedi Miraç ,daha sakin bir tonla ,ama sesinde ki ton öldürücü bir tondu.

''Ezra ile üç sene sevgiliydik!. Üç ayda Ezra'yı daha da hasta ettin... Ezra'yı bir nevi sen öldürdün!'' dedi Baha. ''O gün Ezgi'ye yardım ettiğin gün...Seni tanımıyordum...Hele de Ezra'nın beni aldattığı çocuk olduğunu bilseydim... Seni orda,metroda geldiğim de öldürürdüm... '' .

'' O zaman şimdi yap ! Yapsana Hadi!'' dedi Miraç.

'' Sen benim elimden Ezra'yı aldın...Ben de senin elinden Ezgi'yi alıcam...İyi izle...'' diye bağırdı Baha.

Miraç sakindi .Ama Baha tam tersiydi. Devam etti Baha ''Görüceksin ... '' dedi.

'' Senin 18 yaşında değilde...22 yaşında olduğunu bi ben  biliyorum...Bence yapma derim !'' dedi Miraç,Baha'yı tehdit ederek.

''İstediğini yap...Unutma sende benle aynı yaştasın...Bu koleje ... İkimizinde gelme amacını biliyoruz...'' dedi Baha.

''Ezgi... Sadece Ezra'ya çok benzediği ve ona olan çekimim için ...Ezgi'ye yakınsın değil mi ?!'' dedi Miraç.

Bu sefer,hemen Baha'dan ses çıkmadı.''Şaçma bir şey ...'' dedi Baha.Sesini yükseltmeden.

Miraç devam etti,''O kızı kullanıyorsun !! ... Ezra için ! O'nu sevdiğin bile yok!'' .Bu sefer Miraç'ta bağırmaya başlamıştım.

''Evet!...Neden yalan atıyım ki!. Ezra'ya  benzediği için ! . Ama O kız asla Ezra yerine geçemez!'' dedi Baha.İtirafını ortaya koyarak. " O gün,Metroda ikinizle karşılaştığımda ... Normal bir insansınız sanmıştım ama ...DEĞİLDİNİZ... Elimden Ezra'yı aldın... O kız da...Ezra'ya aldığım ,en sevdiği kitabı aldı... 

Ezra'yla buluşacakmışsınız o gün!  Hem de ben Ezra'ya bir hediye alırken ! ... Bu sefer ben senin elinde ne varsa alıcam !... Bir de dört ay çıktıktan sonra...Ezra ,kansere yakaladandığı için onu bıraktın...Belki yaşayabilirdi!,kurtarabilirdi !... Ama senin yüzünden ,üzüldüğü için kurtarılmadı ! SEN TAM BİR PİÇSİN!'' diye bağırdı Baha.

''Ne yoksa ,senin elinden bir şeyleri aldığım için mi bu kadar kızgınsın!?'' dedi Miraç,sesi baya alay içeriyordu.

'' Görünüşe göre şuan kız favorin Ezgi!... Hatta bu okula onun için geldin!'' 

''Sende O'nun için geldin!...'' dedi Miraç.

Artık bu kadar itirafa dayanamicaktım.Saklandığım duvarın arkasından çıktım.Çıkmamla Baha'nın eli havada iken kala kaldı.

Miraç,birazdan yiyeceği yumruğu takmayarak.Bana baktı.Aramızda bir kaç adım olmasına rağmen gözlerini tanımlamıyordum.Ağladımdan her yer bulanıktı.Ama yine de görüyordum.İkiside gözleri,yuvalarından firlicakmış gibi bana bakıyordu.

Özgüven Patlaması #Wattys2016Where stories live. Discover now