Hír nektek!

198 3 1
                                    

Sziasztok!

Nagy sóhajjal kezdtem írni nektek ezt a kis bejegyzést, hiszen nagyon rég jártam már ebben a könyvben. Fontos, amiért itt vagyok.

Nem tudom, hogy innen kik azok, akik ténylegesen tovább olvasták a könyv második részét, és, hogy kik azok, akik észrevették, hogy a mostanában a könyv második része nem elérhető. Senki ne lepődjön meg, nem a netetekkel van baj vagy a wifivel, hogy nem tölti be.. Tényleg nem elérhető már a második rész, amit elmondhatatlanul sajnálok, hiszen hatalmas izgalommal és boldogsággal kezdtem írni a történet folytatását, hiszen tudtam, hogy várjátok.

Az ihlet csak úgy jött egymás után, és ahogy volt szabadidőm írtam. Ez ment is egy darabig. Aztán egyre kevesebb ihlet jött, ami jött is azzal pedig egyszerűen nem tudtam mit kezdeni, aztán a későbbiekben már szinte nem is volt a könyvvel kapcsolatban. Akkor vettem észre magamon azt, hogy változtam.

Mindannyian tudjuk jól, hogy az emberek stílusa, természete, gondolkodása, viszonyulása, viszonyítása, környezete minden évben változik. A változás egy folyamatosan történő dolog, amit vagy észreveszünk vagy nem. Azért valljuk be három év az három év, és ez alatt a három év alatt rengeteget tudd az ember változni, és én ezt észrevettem magamon.

Tudjátok, mikor eszembe jutott a könyv második része, elgondolkodtam, hogy: "Uh, írni kéne már egy új részt, mert a többiek várják." Leültem a telefonom / laptopom elé, hogy akkor most már aztán tényleg neki állok. Nem ment. Semmi sem ment. Ha pedig ment is valami, az is két sorban sikerült, de úgy, hogy legszívesebben már sírtam volna. Miért? Azért, mert az utóbbi időben úgy éreztem már, hogy kényszerből írom a részeket és nem azért, mert szeretem vagy mert szeretném csinálni.

Pontosan ezért döntöttem úgy, hogy a könyv második részét leszedtem a könyveim közül, és csak ez maradt fent, hiszen nekem ez a könyv a kis büszkeségem.

Nagyon-nagyon sajnálom, és remélem megértitek a helyzetemet ezzel a dologgal kapcsolatban.

Sok puszit és ölelést küldök nektek ! 💕

Shouldn't Have ⤷ cd [befejezett]Where stories live. Discover now