2. rész

6K 315 8
                                    

- Bonie, mi a baj? -néztem rá ijedten.
- Nézd, Cameron RT-elte a képünket. Látod? Látta a tweettemet. Vanessa. 1 éve erre várok, hogy a legnagyobb kedvencem észrevegye a tweettem. -zokogott.
- Gratulálok. Látod, az álmaid valóra válnak. -öleltem meg mosolyogva. Örültem neki, hogy ilyen boldog.
- Ne haragudj, hogy felkeltettelek a sírásommal. Nem akartalak. -beszélt bele a pólómba.
- Akármi van, engem mindig felkelthetsz. Akármi. Itt leszek neked mindig. -toltam el magamtól.
- Szeretlek. -nézett rám mosolyogva.
- Én is téged Bonie. -öleltem magamhoz ismét.
- Vanessa, megígéred nekem, hogy nem fogsz flegmázni egyik sráccal sem? -nézett rám nevetve.
- Megígérem. -nevettem el magam.
- Rendben. Ne feledd, szavadon foglak. -mutatott rám fenyegetően, majd elnevette magát.
Este úgy döntöttünk elmegyunk enni egy kisebb étterembe, meg sétálunk egy kicsit.
10 órakor értünk vissza a hotelbe. Boniet elküldtem zuhanyozni. Én addig beszéltem Anyuékkal. Bonie később megjelent és váltottunk. Én mentem zuhanyozni, Bonie pedig Anyával beszélgetett.
11 órakor voltam annál a pontnál, hogy sehogy nem tudtam aludni. Bonie már javában alszik. Én semmit nem tudtam. Bekapcsoltam a tv-t és halkan néztem. Olyan éjjel 1 óra felé aludtam el.

Az Én kedves húgom már 9-kor keltet.
Már napra készen ülünk lent a hotel ebédlőjében és reggelizünk. Bonie annyira izgult, hogy étvágya sem volt, így Én ettem helyette is. Nem értettem miért izgul ennyire. Még csak reggel 9 óra van. A show pedig este lesz. Jó, igaz. Én ezt nem érthetem.
Reggeli után visszamentünk a hotelszobánkba. Anyuék hívtak minket FaceTime-on. Egy órán keresztül beszélgettünk, aztán elköszöntek szüleink azzal az indokkal, hogy mennek dolgozni. Nem volt sok ötletünk, hogy merre is mehetnénk, ezért úgy döntöttem, hogy Én még egy kicsit pihizek az ágyban. Bonie nem bírt a seggén maradni, ezért Ő úgy döntött, lemegy a hotel azon részére, ahol a kisebb bowling pálya, csocsó és biliárdasztal található. Olyan, mint egy kisebb játékterem. Annyit mondott, hogy elmegy rajongókat keresni, mert biztos vannak még itt rajta kívül. Legyintettem, hisz tudtam, hogy tud magára vigyázni. Egyedül maradtam. Ledőltem az ágyba és tv-ztem.
1 óra múlva Bonie rúgta be az ajtót, majd hangosan becsapta és sikítást hallottam.
Kinyitottam szemeim és felültem. Bonie mellett egy szőke hajú, kb. vele egy idős csajszi állt. Mindketten ugyanabban az állapotban voltak, kisebb eltérésekkel.. Míg a drága húgom kisírt szemekkel hadart és sipákolt össze-vissza, addig az ismeretlen szőke remegve, levegőt kapkodva meredt a szoba közepén. Értetlenül figyeltem őket.
- Mi történt? -tettem fel kérdést, mire Bonie felém kapta a fejét.
- Nem fogod elhinni! -sikítozott.
- Bonie! Hallkulj el! -kiabáltam rá.
- Uh, bocsánat, csak olyan.. Uh, oké. Várj egy kicsit! -ült le az ágy szélére. Szemeit becsukta, mély levegőt vett, majd kifújta és neki kezdett a sztorinak, amibe a szőke ismeretlen is néha-néha beleszólt.
- És nézd! Van képünk Aaronnal és Taylorral! Mekkora királyság?! Istenem, mindjárt elájulok! -sikítozott megint, mire az ismeretlen a fejét rázta nevetve.
- Jaj, és amúgy Ő itt mellettem Emily. A halban találkoztam vele, most érkeztek. -mutatta be boldogan újdonsült barátnőjét Bonie.
- Örvendek! Vanessa vagyok.. -kezdtem bemutatkozásomat, de Emily félbeszakított.
- Bonie nővére. Igen, tudom. Sokat mesélt rólad. -nevetett.
- Remélem rosszakat nem mondott. -néztem fél szemmel húgomra, aki kuncogott.
- Nem, csak azt, hogy nem bírod a Magconos srácokat. -röhögött Emily.
- Ennél rosszabb dolgot nem tudtam már mondani rólad. -nevetett Bonie.
Sokat beszélgettünk. Emilytől megtudtam, hogy Ő is a nővérével jött, aki ugyan akkora rajongó, mint Bonie és az említett szőke tündér. A kis szőkeség Bonieval egy idős, majd később azt is megtudtuk, hogy Los Angelesben élnek. Úgy érzem Bonie rátalált az új "best friends forever" társára. Az Én húgomnak sosem voltak barátai. Visszahúzódó volt és szégyenlős. Sosem merte az embereket megszólítani. A mai napig. Örülök neki, hogy talált magának egy jó barátnőt.
Emily 5 órakor észbe kapott, hogy neki bizony mennie kell, mert még ki sem pakolt. Ez után pedig Bonieval maradtam.

Shouldn't Have ⤷ cd [befejezett]Where stories live. Discover now