15. rész

3.9K 220 17
                                    

Egy hét telt el a "Bonnie - Cameron dráma" és a  "csók Camerontól" című részek óta. Bonnie sem velem, sem pedig Cameronnal nem áll szóba. Emilynél van már egy hete. Haza sem jön. Fel sem veszi a telefont. Emilyvel tudok beszélni csak. Tőle tudom, hogy minden rendben a húgommal és nem történt vele semmi baj. Cameronnal még mindig nem beszélték meg ezt az egészet, de már ideje lenne. Cameronnal kapcsolatban.. Azután, hogy megcsókólt 2-3 napig nem is beszélt velem. Ha egy társaságban voltunk, akkor került engem. Amikor náluk voltam, mert Nash áthívott, akkor inkább a szobájában volt, addig, amíg haza nem mentem. De azóta már ugyanúgy vagyunk mint eddig. Annyi változott, hogy sokkal-sokkal több időt töltünk együtt. Attól félek, hogy az fog történni, ami Colbynál történt. Nem szeretném. Szeretnék végre egy fiú barátot. Egy jó barátságot. Mit ne mondjak, elég nehéz. Teljesen más ez a helyzet, mint amilyen Colbynál volt. Nehezebb. Fájdalmasabb. Azt sem tudom mit érzek. Nash szerint össze vagyok zavarodva. Igaza van.
Nashről jut eszembe! Ebben az egy hétben nagyon jól összebarátkoztam vele. Nagyon jó barátom lett. Megbízható, kedves és jó fej srác. Igazi barát. Igaz barátról jut eszembe! Colby James. Igaz barátnak tűnt. Tegnap előtt, mikor mindannyian náluk voltunk elköltözött. Viszont mielőtt kilépett a házból, elhordott mindennek. Fejemhez vágott mindent. Aztán ott hagyott. Azóta nem keressük egymást. A srácok sem beszéltek vele. Még Taylor sem, pedig Ők aztán nagyon jó barátok.. Voltak?

*********

Cameronnál és Nashnél vagyunk mindannyian. Aaron, Nash, Cameron és Johnson fifáznak, Taylor a házban mászkál és videókat tölt fel Snapchatre, Hayes a Twitteren beszélget a rajongókkal és tweettel, Gilinsky a kutyákkal játszik a szoba közepén, Madison és Én pedig a kanapén ülve beszélgetünk. 3 napig Arizonában tartózkodott. Volt mit mesélnie. Rezegni kezdett a telefonom. Bocsánatot kérve Madisontól, felvettem a telefont.
- Igen, tessék? -szóltam a telefonba.
- Szia, Vanessa. -köszönt halkan.
- El sem hiszlek. -nevettem fel gúnyosan.
- Kérlek ne most. Hol vagy most? -kérdezte.
- Cash házban vagyok. Miért? -kérdeztem félve.
- Kérlek gyere haza. Szólj Cameronnak is kérlek. -hangja halk volt. Biztos vagyok benne, hogy sírt.
- Bonnie.. Minden rendben van? -nagyon megijedtem.
- Csak.. Csak gyertek! -mondta majd letette.
Mindenki rám nézett. Csöndben figyeltek.
- Cameron. Öltözz! Megyünk! -néztem rá.
- Mi történt? -kérdőn figyelt.
- Én sem tudom, de ha odamegyünk, akkor majd kiderül. -álltam fel a kanapéról.
- Mindjárt jövök. -felpattant és felszaladt az emeletre, majd 5 percel később más ruhába jelent meg.
- Mehetünk. -jött le a lépcsőn.
Elköszöntünk a többiektől és megindultunk hozzánk. Egész úton csöndben voltunk. Nem szóltunk egymáshoz. Nem beszélgettünk. Lelassítottunk. Megálltunk a ház előtt. Kiszálltunk az autóból, majd a ház felé vettük az irányt.
- Bonnie! -kiáltottam el magam, mikor már a házban voltunk.
- Nappali. -szólalt meg.
Cameronnal egymásra néztünk majd megindultunk a nappali felé. Beléptünk és megláttuk Bonniet, mellette pedig azt a személy, aki felforgatott mindent. Cameronnal leültünk egymás mellé, Bonnieékkal szemben.
- Rég láttalak húgi. Már egy hete. Jó, hogy azért néha felhívtál. -mondtam irónikusan.
- Muszáj most ez? -nézett rám hunyorított szemekkel.
- Igen! -bólintottam.
- Miért nem tudsz békén hagyni? -akadt ki megint.
- Mert a húgom vagy. -néztem rá. Fujtatott.
- Inkább mond mi a faszért hívtál minket ide? -szólalt meg Cameron. Láttam rajta és hallottam a hangján, hogy ideges.
- Szeretnék veletek beszélni. -sóhajtott.
- Akkor mond el a mesédet, aztán engedj minket. -morogta Cameron.
Bonnie ránézett a mellette ülő fiúra, aztán mély levegőtt vett, amit aztán jó lassan fújt ki a résnyire nyitott száján. Kíváncsian vártuk miről fog velünk tárgyalni Bonnie.

Sziasztook!
Amint látjátok itt a 15. rész is. Ami a részt illeti, elég rövidke lett, ezért a következőt hosszabbra tervezem. Remélem a rész elnyerte a tetszéseteket. Ne felejtsetek el vote-olni és a kommentelni.
- Nashike🌱
Uí.: Ha esetleg észrevesztek helyesírási hibákat, előre elnézést kérek. Reggel fél 5-kor írtam meg a részt és ilyenkor már nem nagyon fog az agyam, blabla.. 😁❤️

Shouldn't Have ⤷ cd [befejezett]Where stories live. Discover now