18-1

2.1K 160 6
                                    

O günün üzerinden tam tamına bir hafta geçmişti. Tarih sınavlarını çoktan halletmiş bütün dikkatimizi partiye vermiştik. Yanıma aldığım parti kıyafetini arabada bırakarak son kez kontrol etmek için etrafa baktım. İçecekler, ışıklar, masalar herşey hazırdı. Sahneyi kontrol ederek jungkook ve jiminin yanına ilerledim.

"herşey tam birazdan gelmeye başlarlar, gidip hazırlanalım"

Biz üst kata çıkarken jisoo ve namjoon öğrencileri karşılamaya başlamışlardı. Arabadan aldığım kıyafeti elimde tutarak kapının önüne geldim. 2 ayrı oda vardı. Diğerine girip giyinmeye başladım. Siyah derin bir yırtmaçlı elbise giyerek hafif uzamış siyah saçlarımı serbest bıraktım. Topuklu ayakkabılarımı giyip kapıdan dışarı çıktım. Karşımda iki takım elbiseli adam vardı.

"pardon tanışıyormuyuz?"

Onlar dediğime gülerken jungkook elimden tutup beni etrafım da döndürdü.

"yanlız efsane olmuşsun"
"ahh herzaman ki halim"

Bu dediğime bu sefer hepimiz güldüğümüz de jimin elindeki kravatı sallıyordu.

"lisa yardım edermisin?"
"tabiki"

kravatı gömleğin kalkık  yakalarından geçirip kravatı bağlamaya başladım. Kısa süre sonra bağlamayı bitirdiğimde Jungkooka baktım. Gömleğinin 3 düğmesi açıktı.

"papyon takmıyomusun?"
"sıkıyo be lisa"

Gülerek merdivenleri inmeye başladık. Süper üçlü diğer hocalarla sohbet ediyorlardı. Jisoo ise yerinin konuşmasını dinliyordu. Havanın kararmasıyla ışıklandırmaları açtık. O kadar güzel gözükordu ki...  1 saatin sonunda jimin çocukları sahneye almaya başladı.

Çocuklar şarkı söylerken o kadar çok eğleniyoduk ki... Şarkı bittiğinde bütün öğrenciler jisoo namjoon diye bağırmaya başladı. Evet namjoon yüzünden sürprizimiz ortaya çıkmıştı. İkiside sahnede yerlerini aldıklarında enerjik bir şarkıyla hem dans edip hem şarkıyı söylüyorlardı. Jisoo namjoona gülmekten nakarata bile girememişti. Mikrofondan kahkahalarını duyuyorduk. Bizde onlara gülerken şarkının bitmesiyle sahneye jimin atladı.

"evet çocuklar, fazlasıyla çabaladığınızı hepimiz biliyoruz ve sizin için parti düzenlemek istedik. Umarım 2.dönem harika geçer, veee size daha sürprizlerimiz bitmedi.."

Jimin arkadaki orkestraya eliyle işaret verdiğinde şarkısı çalınmaya başladı.
Gerçekten müziği o kadar güzeldi ki olduğum yerde oynamaya başlamıştım. Jisoo ve namjoon da bizim masamıza ilerlerken peşinde yeri de bizim masaya geldi.

Evet o bir hafta içersinde yerinin olduğu yerlerde sevgili rolü yapıyorduk. Ve bu eğlenceli olmaya başlamıştı. Jungkook yeriyi gördüğünde yanıma gelerek elini belime attı. Ben ise yeriyi izliyordum.

Jimin söylediği şarkı ile bütün çocuklar dans ediyordu. Şarkı bittiğin de orkestra eğlenceli şarkılar çalmaya devam etti... Jimin de bizim masamıza geldiğinde sohbet daha da koyulaştı..

Gecenin ilerleyen saatlerinde jiminin dürtüklemesiyle sahneye çıkıp piyanonun başına geçtim. Bütün öğrenciler sessizce beni izliyordu. Ellerimi piyanonun tuşlarına yerleştirip, parmaklarımın dans edişini izledim. Sadece piyano sesleri duyulurken şarkıya giriş yaptım. Kısa süre sonra orkestra bana eşlik etmeye başladı....

(look what ı found)

Şarkıyı söylerken diğer yandan eşlik ediyorlardı. Şarkıyı bittiğin de büyük bir alkış koptu. Jungkook gitarla sahneye çıktığında onu izlemeye başladım. Piyanonun önündeki sandalyeye yaslanarak gitarı çalmaya başladı. Tek tek tellerin sesi yayılıyordu. Ve şarkıyı söylemeye başladı. Bir yandan gitarı çalarken bir yandan söylüyordu. Ellerimi piyanonun tuşlarına yerleştirdim. Ve şarkıya girip kendi bölümü mü söylemeye başladım.

(shallow)

Beraber şarkı söylemeye başladık. Birlikte şarkı söylemeyi seviyordum..


Fate - Liskook Where stories live. Discover now