17~O noapte ca fetele~

552 27 1
                                    


                𝕀ℕ 𝕊𝕃𝕌𝕁𝔹𝔸 𝕌ℕ𝕌𝕀 𝕀𝔻𝕆𝕃

Deschid ușa apartamentului, și respir ușurată. Am ajuns acasă în sfârșit. Zilele petrecute la Paris au fost extrem de obositoare.

Prea multă agitație pentru mine. Nu prea îmi place să călătoresc în afara țării. Se cer prea multe pentru câteva ore.

Îmi duc bagajele în dormitor și mă trântesc pe pat închizând ochii pentru câteva clipe. Iar aceste câteva clipe sa transforma în vreo două ore. Când mă uit la ceas este deja ora opt.

Mă ridic din pat cu gândul de a mânca ceva pentru că eu de azi dimineață de când am plecat nu am mâncat decât un croasant.

În timp ce așteptam să mi se fiarbă apă pentru supa instant se aud niște ciocănituri în ușă, dar nu apuc să deschid, căci intră fetele, aducând cu ele și niște pungi cu mâncare. Fast-food mai exact.

—Hello! Ce faci fata mea? Strigă Seul-Gi și lasă pungile jos luându-mă strâns în brațe.

—Îmi făceam ceva de mâncare. Dar voi de unde știți unde stau? Întreb eu puțin surpinsă, îmbrățișând-o și pe A-Reum.

—De la Taehyung. Dar lasă asta! Noi suntem aici că sa ne povestești detalii picante! Ce s-a întâmplat între tine, Tae și Jungkook?

—Și Jungkook? Întreb eu derutată luând pungile de pe jos și ducându-le în sufragerie știind ce vrea ea defapt.

—Da! Pai a-ți ieșit ieri seara asta înseamnă ceva! In Coreea dacă ieși cu cineva se consideră că se întâmplă ceva adică mai mult decât o prietenie. Mă înțelegi? Mă întreabă Seul-Gi dând din sprâncene și asezându-se pe canapea.

Din urmă vine A-Reum care așează pungile sale lângă cele aduse de Seul-Gi, și se așează lângă ea pe canapea.

—Poti să o ignori! Uneori e cam exagerata. Îmi vorbește cald A-Reum.

—Du-te oprește aragazul și vino să mâncăm ceva, că noi doua suntem leșinate de foame.

Surâd ușor și fac cum spune. Întorcându-mâ în cameră le vad pe fete scoțând mâncarea și băutura din pungi și asezându-le frumos pe măsuța de cafea.

Ne așezăm toate trei pe jos în jurul mesei și începem să mâncăm. Seul-Gi desface câte o sticlă de soju la fiecare, iar după ce ia o gura din acea băutură mă privește și întreabă:

—Deci? Ce s-a întâmplat acolo? Cum de te-a adus Jungkook de doua ori în cameră de hotel, și la o ora trecută de miezul nopții? Fata mai ia un cartof, iar A-Reum își lasă burgerul jos, pe semne că și ea e curioasă chiar daca nu o spune.

—Pai, în noapte concertului când îi așteptam, cei doi au început să se certe și eu îngrijorată fiind am intrat să văd ce se întâmplă. Taehyung a aflat că am rămas la JK acasă de doua ori și s-a supărat mai tare-

—Ai rămas la Jungkook acasă?! Strigă Seul-Gi complet stupefiată.

—De doua ori?! Completează A-Reum în aceeași manieră.

—Da dar nu asta e ideea-

—Deci tu l-ai înșelat pe Tae- ă adică Taehyung? Întreabă Seul-Gi cu ochii mari și cu un mic zâmbet in colțul gurii.

—Ce? Nu! Doar am dormit la el! Nu am făcut ce îți imaginezi tu!

—Aha! Exclamă ea sarcastică.

—Continuă! Mă îndeamnă A-Reum.

—Taehyung a aflat de la Jungkook, s-ar părea și a venit la mine și m-a luat la rost. Că de ce am făcut asta, că de ce nu i-am spus... Până la urmă îl îndreptățesc... Și m-a anunțat că relația noastră s-a terminat de finitiv. La momentul acela Jungkook s-a luat iar la certa cu el pe motiv că ar minții și după câteva schimburi de replici Taehyung a mărturisit că adevăratul motiv pentru care se desparte de mine este pentru că i-a cerut managerul, pentru că îl distrag și nu se mai poate concentra pe carieră.

În slujba unui idolWhere stories live. Discover now