~PROLOG~

1.7K 69 0
                                    


                   𝕀ℕ 𝕊𝕃𝕌𝕁𝔹𝔸 𝕌ℕ𝕌𝕀 𝕀𝔻𝕆𝕃

Avionul abea aterizase dar deja simțeam cum  explodez. Dacă ajung să obțin postul ăsta, as putea ajunge să mă pot întreține și pe mine și pe mama.

As putea să o ajut pe mama. Măcar o dată în viață aș putea să o fac fericită.

Un bărbat asiatic ușor grăsuț mă aşteaptă lângă o maşină Jeep cu portbagaj descoperit. Mă apropi de el zâmbitoare și îl salut. Acesta se înclină salutând la rândul său.

Îmi pune bagajele pe bancheta din spate a mașini, iar pe mine mă îndeamnă să urc în faţă. Pornim la drum iar şoferul spune:
—Mă bucur că vorbești coreană. Pentru ce post ai venit? Din câte știu sunt mai multe.
—Ei bine am venit pentru postul de asistentă personală. Acum... Nu contează a cui voi fi. lar coreană am învăţat cu o prietenă care știe cam totul despre această trupă. Deci... Mă pot declara norocoasă. Povestesc zâmbind, nepăsându-mi dacă mă ascultă sau nu.
—Mă bucur să văd o fată bună prin preajma băieților. Apropo eu sunt Lee  Seyoon
—Eu sunt Johana Oconnor! Încântată! Răspund fericită. Bărbatul dă din cap concentrându-se la drum.

                   𝕀ℕ 𝕊𝕃𝕌𝕁𝔹𝔸 𝕌ℕ𝕌𝕀 𝕀𝔻𝕆𝕃

În acea zi totul a luat o întorsătură cum nu credeam că există în viața reală.

Am văzut lucruri ce nu ar trebuii să existe. Am avut parte de trăiri imposibil de dus. Anumite dureri sunt prea mari să le poți face față.

El m-a învățat ce înseamnă sacrificiul de sine și dependența față de un om. El este cea mai matură persoană persoană pe care am cunoscut-o.

Singurul care m-a înțeles și m-a ajutat vreodată. Singurul care știe trecutul meu. Şi caruia îi sunt total recunoscătore.

În slujba unui idolWhere stories live. Discover now