9~O surpriză plăcută~

613 41 1
                                    

Butonam telecomanda încercând să găsesc un film american. Îmi era dor să mă uit la unul, dar oricât de mult aș fi vrut să îmi pun un film de pe net mă simțeam sleită de putere.

Încercam să îmi revin după beția de alaltăseară. Toată ziua de ieri am stat în pat, cu un bol cu supă pentru mahmureală sau în baie dând afară acea supă.

Nu m-am mai îmbătat așa de mult timp, iar acest lucru a fost resimțit cu putere de corpul meu.

Până la urmă îmi pierd răbdarea și merg să îmi fac un ceai la bucătărie. Măcar pe ăsta nu îl dau afară.

Televizorul vorbea singur pe un post chinezesc, eu abea trezindu-mă din primul somn odihnitor  din zilele astea.

De undeva se aude un ciocănit. Eu fiind jumătate adormită, și dorind să mai dorm, am ignorat zgomotul și m-am întors pe burtă.

Ciocănitul se aude din nou, îl ignor din nou. Dacă avea să se mai audă o dată urma să mă ridic și să văd ce e cu el și de unde vine, însă nu a fost nevoie, nu s-a mai auzit nimic.

După câteva minute simt o respirație pe fața mea. Acest lucru mă aduce puțin la realitate și cu ochii închiși încep să analizez situația. Simt un miros de parfum bărbătesc ceea ce îmi dă un semnal de alarmă.

Atunci în capul meu se crează legături cu o viteză de milisecundă.

Ciocănituri la ușă... Ușă descuită... O respirație... Un parfum bărbătesc... Un bărbat străin a intrat la mine în casă!!

Deschid ochii, ridicându-mă în fund fiind gata să apuc orice îmi era la îndemâna și să lovesc. Am luat telecomanda și fără să mai gândesc am început să lovesc persoana din fața mea.

—Pot să știu ce boală mintală ai să intri peste o femeie singură în casă?! Strig eu fiind gata să arunc cu cana de ceai de pe măsuța de cafea.
—Stai! Stai! Sunt Tae! Sunt eu Tae!
—Care Tae- Aish! Taehyung! Nu ești sănătos la cap?! Strig eu așezându-mă înapoi pe canapea.
—Îmi pare rău! Ușa era deschisă... Și am ciocănit înainte.
—Ai fi putut să suni. Ca orice alt om normal! Nu să intri peste mine! Spun eu, încă încercând să îmi readuc la normal vedea.

M-am ridicat atât de repede încât mă luase amețeala. Bărbatul rămâne tăcut așezându-se lângă mine. Îmi întorc privirea spre el și îl analizez. Își freca fruntea, având pe față o expresie strâmbă.

—Scuze că te-am lovit. De ce ai venit?
—Voiam să văd dacă te simți bine după ieșirea cu fetele. Dar văd că ești mai mult decât bine, ești gata să intri în ring. Spune el amuzat, zâmbetul lui provocându-mi râs.
—Ah... Vrei niște gheață? Spun eu ridicându-mă de pe canapea îndreptându-mă spre bucătărie, însă Taehyung mă prinde de încheietură și mă trage cu forță așezându-ma din nou lângă el.
—Mulțumesc, dar nu am nevoie de gheață.
—Poftim?
—Ce ar fi să te revanșezi prin a lua cina cu mine.
—Poftim? Spun din nou surpinzându-mă propunerea lui. Însă după câteva secunde de analiză începea să îmi surâdă propunerea lui. Îi zâmbesc privindu-l în ochi.
—Deci ce zici? Întreabă el mărindu-și ochii.
—Da. De ce nu? Și așa nu aveam nimic de făcut. Măcar mai iau aer. Bărbatul îmi zâmbește și se ridică.

Taehyung parchează mașina în fața unui restaurant de cartier, unde îți făceai tu cartea la grătar. Nu eram tocmai încântată de localul specific corean, dar mirosea a grătar deci am decis să îi dau o șansă.

—Ce părere ai? Mă întreabă Taehyung grăbindu-se să pună niște șorici pe grătar.
—Despre șorici? Mh... Nu mă dau în vând după piele de porc. Acesta râde punând și ultima bucățică pe grătarul din mijlocul mesei.
—Nu. Adică dacă îți place localul.
—Aaa... Da. E curat, nu e înghesuit. E primitor. Îi vorbesc eu sincer, acestuia apărâdu-i un zâmbet pe față.
—Mă bucur. Ia mănâncă! Acesta îmi pune pe farfurie niște șorici și în pahar niște soju.

În slujba unui idolWhere stories live. Discover now