8~Un pahar~

625 44 0
                                    

-Da, și am fost acolo și nici nu îți dai seama cât m-am plictisit!
-Serios?
-Da! Și nici nu arăta prea bine.
-Aahh! Ce rău îmi pare!
-Hana, la tine cum e cu întâlnirile? Eu nu am părăsit niciodată Coreea. Ea a mai ajuns și prin America și prin Europa.

Eram trei în cameră. Seul-Gi era antrenată într-o discuție foarte dinamica despre întâlnirea ei aranjată de zilele trecute, iar A-Reum asculta empatizând cu nemulțumirea ei.

Era uimitoare diferența dintre cele două fete care aveau aceeași vârstă. Seul-Gi este o fată înaltă, subțirică, cu părul lung și drept prins mai mereu în coadă.

Purta numai haine mulate și elegante. Ea fiind asistenta lui Taehyung era cea mai comodă. Era muncită cel mai puțin și era una din cele mai vechi de aici.

Este o persoană amuzantă, poate chiar dramatică, încrezătoare, activă. Poate Tae nu o punea la treabă dar făcea ea destule oricum. Își bagă nasul îl treburile tuturor.

În schimb A-Reum este o fată scundă, poate mai scundă decât mine, ceva mai voluptuoasă decât Seul-Gi, cu părul scurt tăiat până la umeri, de un blond pal.

Purta mai mult haine sport și mai largi, preferatele ei fiind hanoracele fără fermoar și șepcile.

Are o personalitate adorabilă. Zâmbește des, și empatizează cu toată lumea și este foarte blândă. Nu răspunde înapoi, dar fiind la Jimin nici nu avea de ce. Ea este cel mai bine tratată dintre noi toate. Jimin este cel mai amabil membru al trupei.

Iar eu sunt cea mai necăjită. Mulcesc cel mai mult, sunt tratată cel mai rău, sunt cea mai nouă și sunt și străină.

-Ah... În America nu prea mai există întâlniri aranjate. Pur și simplu ne întâlnim în cluburi din întâmplare sau în găști mai mari ne cunoaștem, ieșim de mai multe ori în grupuri mari și abea apoi întâlniri în doi. Răspund eu liniștită continuându-mi mâncarea.

-Woah! Ce diferit este. În Coreea abea dacă ieșim trei patru. Îmi vorbește Seul-Gi mirată, venind lângă mine. Fata se așează pe canapea punându-se picior peste picior, eu fiind pe jos având mâncarea pe măsuța de cafea din fața acesteia.

Sunetul clanței a atras atenția a toate trei. În cameră a intră Taehyung cu o hârtie în mână.

-Ce fac fetele? Întreabă el senin.
-Mai cu o mâncare, mai cu o bârfă. Tu ce faci? Răspunde relaxată Seul-Gi.
-Parcă erai la dietă. Îi vorbește Taehyung amuzat.
-Ya! Încă sunt! Ce? Vrei sa spui că nu se observă?

Dramatizează Seul-Gi ridicându-se în picioare arătându-i corpul ei subțire îmbrăcat într-o rochie scurtă stil cămașă, din satin, pe fundalul negru fiind un imprimeu în culori de auriu, roșu și verde închis, prinsă la mijloc cu o curea lată de culoare neagră.

Taehyung chicotește trecând pe lângă ea pentru a se așeza pe canapea.

Relația dintre ei este una de prietenie. E și normal dacă se știu de cinci ani.

Uneori cred că între ei exista ceva mai mult decât o prietenie veche. Sunt foarte apropiați și comozi unul cu celălalt. Seul-Gi fiind comoda și relaxată cu toți ceilalți.

-Uite, asta e pentru tine. Spune Taehyung și pune pe masă foaia de hârtie pe care o avea în mână. Era o listă cu sarcinile pe care le mai aveam de făcut pe ziua de astăzi.

Din fericire nu era nimic care să implice plecare, pentru că nu aveam niciun chef să mă plimb prin oraș pe ploaia care era afară.

Pe hârtie scria să am grijă de niște acte legate de un contract pentru o ședință foto. Să îi pun în ordine ținutele. Să îi comand ceva de mâncare și să îi fac o rezervare la un club exclusivist pentru luna viitoare. Poate aveam noroc și plecam mai devreme.

În slujba unui idolWhere stories live. Discover now