BÖLÜM 42: KIRMIZI KADİFE KUTU

3.9K 234 756
                                    

G-note: Selam! Güzel uzun bir bölümle geldim. Umarım beğenirsiniz. Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın lütfen. Bu arada Kiss Friend 200k çok teşekkür ederim seviyorum sizi.♡





*

Henüz boyaya bile süremediğim fırçayı yere attım. Olmuyor, yapamıyorum! Haftalardır defterime çizdiğim karalamalardan başka bir şey çizemiyorum. Yeteneğimi kaybediyorum galiba. Hayal gücümü... Ne yapmam gerek? Müzik mi dinlesem? Uzun zamandır film izlemiyorum, yani üç dört gündür izlemiyorum film mi izlesem? Dışarı mı çıksam? İki gün önce Yoongi'yle dışarı çıktık... Bunlar yüzünden değil sanırım. Kendimde mi değişiklik yapsam? Aklıma motorcu gibi kestirdiğim saçlarım ve aldığı güzel(?) yorumlar gelince bu fikirden hemen uzaklaştım.

"NE YAPICAM LAN?!" Derin bir nefes alıp sakince verdim. Yerden fırçamı almak için eğildim o sırada dış kapının kapanma sesini duydum. Bir kalemle defterimi alıp tekli koltuk yerine yere oturup bir şeyler çizmeye çalıştım.

"Jungkook! Atölyede misin?"

"Evet!" Merdivenlerin gıcırtısını duyduğumda kafamı defterime gömdüm.

"Yemek yedin mi?"

"Hmhm, beni bekleme dedin."

"İyi yapmışsın. İlaçlar?"

"İçtim." Yoongi yürüyüp boş tuvalime baktı.

"Nasıl gidiyor?"

"Gitmiyor."

"Hâlâ ilhamsızsın hm?"

"Bu ilhamsızlık değil işim bitti. Yeteneğim gitti."

"Bir haftadır aynı şeyi söylüyorsun-"

"Çünkü bu kez hissedebiliyorum. Gitti, gerçekten." Karşımda dikilip bana baktı. Oturduğum yerden ona baktım, burdan bakınca benden uzun duruyordu. Saçları güzel gözüküyor...

"Hadi üst kata çıkalım."

"Neden?"

"Bir şeyler hazırladım." Tek kaşım kuşkuyla havalandı.

"Ne gibi?"

"Gel ve gör amına koyayım."

"Ama çizim yapabilene kadar burdan çıkmamayı planlıyordum."

"Yukarda gerçekten güzel bir şey var Jungkook götünü şu yerden kaldır da gel bakalım."

"Öf tamam." Uzattığı elini tutup ruhsuzca ayağa kalktım. Ruhum, sanatım artık beni istemiyordu! Neden! NEDEN? SANA NE YAPTIM DA GÜÇLERİMİ BENDEN GERİ ALIYORSUN SANAT TANRISI! Yoongi bir anda dudağıma öpücük kondurunca içimde çığlık atan adam hemen sustu. Dudaklarını yalamak istiyorum ama şu an pek zamanı değil sanırım. Yoongi üstümdeki önlüğü çözüp şövalyenin kenarına astı. Biraz fazla çıplak hissediyorum.

"Hadi çıkalım." El ele tutuşup atölyemden çıktık. Üst kata geldiğimizde hiç bir şey göremiyordum. Her şey aynıydı.

"Hazırladığın şey nerde?" Yoongi sabırla nefes aldı, sinirlendirdim sanırım.

"Burda bekle geliyorum."

"Tamam." deyip mutfağa ilerledim. Dolaptan bir enerji içeceği aldım ve tezgaha zıpladım. Gözlerim hâlâ etrafta dolaşıyordu. Gözümden kaçırdığım bir şey mi var diye bakınıyordum. Belki arabasındadır. Belki üst kattadadır çünkü Yoongi üst kata çıktı. Bana hediye mi aldı acaba? Moralimi düzeltmek için bir hediye almıştır başka ne yapabilir ki? Ne almıştır acaba? Geçen gün bir mont beğenmiştim onu mu aldı acaba? Onu aldıysa acayip mutlu olurum. Yada televizyon? Evet şu sıralar televizyon almak istiyorum. Belki de daha iyi resim yapmam için bir boya seti almıştır, belki kalem seti... Ama sevgilim elinde bir tişört ve eşofman altıyla geldi.

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now