BÖLÜM 23: SON DANS

8K 568 616
                                    

G-note: Nasılsınız millet? Umarım iyisinizdir. Bu bölüm biraz geçiş gibi oldu çünkü 24. bölümü ne siz sorun ne ben söyliyim ;) Bu yüzden 24. bölümü hızlı atabilmem için lütfen bu bölüme bolca yorum atıp oy verin. Flop kalmasın ki diğer bölümü hızlı atabileyim.

Yoonkook sıralamasında hâlâ 1. sıradayız bu günleri de mi görecektim zırıl zırılım :") Fici paylaşırsanız veya arkadaşlarınıza önerirseniz çok mutlu olurum. Okuduktan sonra cc hesabımda veya panomda gıybete bekleniyorsunuz ;)

İyi okumalar ♡


SON DANS

Bir kaç saattir partideydik. Junghyun'un ayarladığı mükemmel bir yerdi. Barmen sürekli bardaklarımızı dolduruyordu ve hazırladıkları inanılmaz iyiydi. Junghyun'un tanıdığım tanımadığım bir sürü dolusu arkadaşı vardı ve herkes Junghyun'un etrafında dört dönüyordu. Benim davet ettiğim beş altı kişinin hepsi gelmişti. Dördü zaten Yoongi, Changmin, Joonhyuk ve Minsung'du diğerleri de liseden sevdiğim arkadaşlarımdı. Eğleniyorduk. Cidden eğlenmeyen tek bir kişi bile yoktu. Yada hayır sanırım bir kişi vardı, Yoongi. Yüzünde inandırıcı bir gülümsemeyle bar taburesinde oturmuş geldiğimizden beri bir bardak alkolsüz birayı yudumluyordu. Bense çoktan dağıtmıştım. Saatlerdir içiyordum, dans ediyordum, insanların omuzuna çıkıp kardeşimle deve güreşi yapıyordum, içki yarışı yapıyordum, arkadaşlarımla şakalaşıyordum, kız dansları bile yapıyorduk amına koyayım.

Bardağımı alıp Yoongi'nin yanına oturdum. Yüzündeki gülümsemeyle bana döndü.

"Beni üzüyorsun." Müzik yüzünden ne dediğimi duyamayıp bana biraz daha yaklaştı.

"Ne?"

"Beni üzüyorsun."

"Neden?"

"Hiç eğlenmiyorsun ve üzülüyorum." Gülerek cevap verdi.

"Hayır eğleniyorum."

"Hayır eğlenmiyorsun dedim!"

"Kaşlarını çatınca korkunç olmuyorsun Jungkook."

"Dans etmek ister misin?"

"Dans? Dans etmeyi beceremem. Sizin gibi dans etmeyi yani."

"Nasıl dans etmeyi becerirsin?"

"Şu balolarda yapılan slow danslardan belki. Çocukken eğitimini almıştım."

"O müziği açtırabilirim."

"Hayır hayır."

"O zaman dans et benimle."

"Hâlâ yorulmadın mı?"

"Hayır, hadi gel." Elini tuttum ve onu herkesin içine sürüklemeye başladım. Pistin ortasındaydık ama herkes kendi eğlencesiyle ilgilendiğinden kimse bizi takmıyordu bile. Yoongi'nin kollarını kaldırıp hareket ettirmeye başladım. Halime gülüyordu ama eğlenmesini istiyordum. "Ah hadi lütfen biraz eğlen."

"Ciddiyim eğleniyorum." Şarkı bitti ve kollarını bıraktım. Yeni şarkı çaldığında bu kez onu bıraktım ve kendim dans ettim. Zıpladım, söyledim ve eğlenmeye baktım. Garsonlardan birinden bir bardak aldım ve içindekini umursamadan kafaya diktim. Sanki pilim şarj edilmiş gibiydi. Yoongi'nin önünde zıplayıp dans ederken bağırarak konuşmaya başladım.

"Bir video izlemiştim."

"Nasıl bir video?"

"Bir kız ve sevgilisi vardı."

"Ee?"

"Sonra kız sevgilisine şöyle yapıyordu..." Yoongi'den dört beş adım uzaklaştım ve arkamı döndüm. Elimdeki bardağı bitirip bir köşeye bıraktım. Gözlerimi kapattım, kollarımı havaya haldırdım ve bağırdım. "YAKALA SANA GÜVENİYORUM!" Kendimi bir anda geriye, boşluğa doğru bıraktım. Saniyeler içinde önce sırtıma değen parmaklar ve sonra vücuduma sarılan kolunu hissettim. Gözlerimi açtığımda ikimizde yerdeydik. Beni yakalamıştı. Dehşet içindeki gözlerle bana bakıyordu.

KISS FRIEND 》YOONKOOKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin