BÖLÜM 22: BÖYLE FOTOĞRAFLAR

8.8K 567 439
                                    

G-note: Bol bol yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın. İyi okunalar ;) ♡

  BÖYLE FOTOĞRAFLAR

 

İkimiz de hazırdık. Yoongi sırt çantasını aldı ve otel odasından çıkıp arabaya yürüdük. Otelden çıkmadan kendine bir araba kiraladı, bende arabayı benim evime getirmeleri için adres bıraktım.

Arabada giderken ikimiz de aynı anda kahve almayı teklif ettik. Bir Starbucks'da durup her zaman ki kahvelerimizi aldık ve her zaman ki gibi birbirimizin kahvesini içip durduk. Küçük sohbetlerimizi yaparken dün gece öpücüklerle ertelenen düşünceler kafama dolmaya başladı. Ona belli etmeden sohbetimize devam ediyordum fakat içim içimi yiyordu. Eve gitmeden halletmemiz gereken şeyler vardı. Mesela-

"Her neyse, Jungkook sabahtan beri aklında dolanan şu şey neyse söyler misin?"

"Ne?" Gözlerimi yoldan ayırıp ona kısa bir bakış attım.

"Aklına takılan bir şey var değil mi?"

"Şey aslında-"

"Açık açık söyle ve halledelim."

"Tamam..." Derin bir nefes aldım çünkü bu söyleyeceklerimin onu kırma olasılığı çok yüksekti. "Seni aileme ne olarak tanıtmamı istiyorsun?"

"Nasıl yani?"

"Dün gece biz sevgili olduk değil mi? Birbirimize açıldık. Sen benim erkek arkadaşımsın..."

"Evet."

"Yani seni aileme erkek arkadaşım olarak tanıtmamı isteyebilirsin ama böyle bir şey yaparsam büyük bir ihtimalle evlatlıktan reddedilirim ve Junghyun seni döver."

"Junghyun kim?"

"Hyungum."

"Ailen homofobik mi?"

"Bilmiyorum, hiç böyle konular konuşmadık ama sanırım öyleler."

"Öncelikle Jungkook sevgili olmamız gay olduğumuz anlamına gelmiyor. Biseksüel olabiliriz. Şahsen daha önce sen hariç hiçbir erkekden etkilenmedim."

"Bende."

"Yani gay değiliz. Aslında ben beraber olacaksak gay olmakta da bir sorun görmüyorum. Ailene beni sadece ev arkadaşım diye tanıt. Benim ailem homofobik. Bu konuları hiç konuşmasakda verecekleri tepkiyi biliyorum. Saçmaladığımızı ve geçici bir heves olduğunu söyleyeceklerdir. Görüşmemizi istemeyecekler falan filan. Anladığım kadarıyla senin ailende aynı tepkileri verir."

"Kesinlike."

"Peki sen öyle mi düşünüyorsun?" Ona kaçamak bir bakış atıp tekrar yola döndüm.

"Öyle düşünseydim şuanda Seul'de olurdun değil mi?"

"Sanırım..."

"Ama yanımdasın. Bu yüzden beni sorgulayıp durma lütfen."

"Sadece şaşırıyorum. Çok hızlı kabul ettin Jungkook. Bu çok farklı bir tekkifti ve sen çok az düşündün. Beni aşk anlamında sevdiğine çok hızlı karar verdin. Biraz tedirginim."

"Bir şeye karar falan vermedim ben. Dün gece sadece düşünmediğim şekilde düşünmemi sağladın. O şekilde düşününce sadece fark ettim. Ben sadece olan şeyleri yeni fark ettim Yoongi. Ama bunu yürütebilecek miyiz emin değilim. Söylediğim gibi ilk kez bir erkeğe böyle duygular hissediyorum. Ailemizin söyleyeceği gibi olmasından korkuyorum, alacağımız tepkilerden korkuyorum, bunu gizlemekten korkuyorum... bilemiyorum bir sürü şey var Yoongi. Ailenin benden nefret ediyor oluşu bile aklıma geldi."

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now