BÖLÜM 31: PROFESYONEL MODEL

5.5K 375 355
                                    

G-note: Selam millet nasılsınız? Kiss Friend'i unutmadınız değil mi? Daha bir sürü bölüm planlıyorum umarım unutmamışsınızdır. Ve umarım bolca yorum ve oy atarak benim eskisi gibi seri bölüm atmama yardımcı olursunuz♡

Bir yıl daha bitti umarım hepiniz yıl sonunda mutlusunuzdur :)

Yarın üniversite sınavının son oturumuna gireceğim iyi dileklerinizi eksik etmeyin lütfen :(

Hepinize önceki yorumlarınız için teşekkür ederimmm!

Now G- IS BACK! ♡

PROFESYONEL MODEL

Duştan çıkıp yemek yedim ve ilaçlarımı içtim. Hâlâ adını öğrenemediğim tatlı ev çalışanımız henüz dün- yoksa önceki gün müydü? Her neyse dün gelmiş olsa da Yoongi çoktan her yeri dağıtmıştı. Ortalığı toparladım ve mükemmel atölyeme indim. Sonra o kadar da mükemmel olmadığını fark edip atölyemi toparladım. Bir poşet dolusu beğenmeyip buruşturduğum resim kağıdını geri dönüşüm kutusuna attım. Biraz havalandırdım ve kendi kahve bardaklarımı da bulaşık makinesine şutladım. Eve ilk kez kendi arkadaşımı davet etmiş olmak gerçekten karnımda anlamlandıramadığım bir heyecan oluşturuyor. Misafir ağırlamayı unutmuşum resmen.

Bir süre kendi halimde takıldıktan sonra kapı çaldı. Sanki kaynanam gelmiş gibi kalbim ağızımda atmaya başlasa da bekletmeden kapıyı açtım. Jimin ve Minhyuk gülümseyerek kapıda dikiliyorlardı. Bende yüzüme istemsizce aynı samimi gülümsemeyi ekledim.

"Sürpriz! Bende geldim."

"Hoşgeldiniz, gelin hadi." İçeri girdiklerinde samimi bir sarılmayla birbirimizi selamladık. Ardından ilk önce oturma odasına geçtik. Hasiktir tek koltuk!

"Şey siz koltuğa oturun ben geliyorum hemen." Mutfağa geçip sandalyelerden birini kapıp hemen salona uçtum.

"Ee nabersiniz?"

"İyiyim."

"İyiyim bende, güzelmiş evin." dedi Jimin. Kitap yığılı masaya ve masanın yanındaki duvara döşenmiş post-itlere kocaman açtığı gözlerle baktı. "Baya ders çalışıyorsun ha."

"Evet, kocaman masayı full kitap doldurmuşsun resmen." dedi Minhyuk. Elimle saçlarımı karıştırmaya başladım.

"Onlar benim değil, ev arkadaşımın. Benim alanım alt katta."

"Ev arkadaşın mı var?"

"Evet, aslında ev onun."

"Haa anladım. Yurtta kalmıyorsun sonuçta." Minhuk Jimin'in koluna vurup kendi haline üzülen ses tonunu değiştirmesini istedi.

"Jimin gören kıç kadar odada kalıyorsun sanar! Okulun özel yurdunda kalıyor, mutfağın var lan!"

"Kardeşim var da yurt sonuçta. Jungkook gibi tezgahımın üstünde şarap bardakları yok." Ne ara gördü lan onları? Gülerek onları izliyordum. Baya yakın arkadaş olmuş gibilerdi.

"Önceden bende yurttaydım. Hemde öyle mutfağım falan da yoktu tek odada yaşıyordum." dedim.

"Ben hâlâ tek odada yaşıyorum." dedi Minhyuk. Acaba o da Yoongi'nin babasının yurdunda mı kalıyordu? Yok ya görürdüm herhalde.

"Sen bu tiple üç beş aya villalarda yaşamaya başlayacağın için tanrı bilerek seni süründürüyor."

"Gerçekten öyle bir şey olacaksa ben biraz daha kalırım böyle de... hiç sanmıyorum."

KISS FRIEND 》YOONKOOKWo Geschichten leben. Entdecke jetzt