BÖLÜM 38: UNUTULAN DİLEK

5.1K 307 645
                                    

G-note: Yeni bir bölüm! Finale çok az kaldığını tekrar belirtmek isterim millet :/
İyi okumalar, oy vermeyi ve bol bol yorum yapmayı unutmayın lütfen bunlar son yorumlarınız :"( Seviyorum sizi♡



UNUTULAN DİLEK

 


Olanlardan sonra Minhyuk'la bir daha görüşmedim, karşıma bile çıkmadı. Jimin de aynı şekilde Minhyuk'la konuşmayı kesmişti. Tabii ki Jimin'e ilk okul çocukları gibi Minhyuk'la konuşma demedim, Minhyuk'un samimiyetine inanmadığı için onunla konuşmayı kestiğini söyledi. Eh haklı. Ödevi de teslim ettim. Kalanını Minhyuk olmadan bitirdim ve verdim. Önemli konumuz Yoongi ve Hoseok'un arasında geçen konuşmayken Yoongi'ye ne zaman sorsam hâlâ konuşmadığını, doğru zamanı beklediğini söyleyip duruyordu. Bu yüzden sabırla beklemeye çalışıyorum.

"Çıkıyorum, gelmek istemediğine emin misin?"

"Evet." Uzanıp dudağıma küçük bir öpücük kondurdu, hafifçe gülümsedim.

"Kaçtım."

"İyi eğlenceler." dedim ve kapıyı kapatmasını seyrettim. Aralıklarla üç gecedir arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Bu çok güzel tabii ki, ayrıca bu Yoongi'nin son senesiyken çok normal. Beni de davet etsede şu ana kadar hiç onunla gitmemiştim. Çünkü bu tuhaf. O kadar insanın içinde ona arkadaşım gibi davranmam tuhaf, bu yüzden gitmemeyi tercih ediyorum. Zaten gidersem illa ki bir pot kırarım bu yüzden gitmemem daha güvenli. O dışarıdayken bende evde oyun oynuyorum, ders çalışıyorum, çizim yapıyorum ve artık aramın iyi olduğu ailemle facetime konuşuyorum. Hâlâ Yoongi ve ilişkim hakkında konuşmuyoruz ama yavaş yavaş bunu da aşacağımıza eminim.

Dolaptan kendime bir bira aldım ve tekrar koltuğa döndüm. Son fotoğraf paylaşımımı lisede yaptığım, sadece çizim sayfaları takip ettiğim için girdiğim instagram hesabımı açıp keşfetde dolaşmaya başladım. Amaçsızca profilime baktım. Sadece sekiz gönderim vardı. Hepsi eskiydi. Ardından story arşivime girdim ve ilk storyme kadar ekranı kaydırdım. Bir videoydu, sadece ekrana bakıp nasıl çalıştığını anlamaya çalışıyordum ve çözdüğümde gülümseyip videoyu bitiriyordum. Sevimliymişim. Biramdan bir yudum alıp sıradaki storye baktım.

"Jiyoo, beni ne kadar sevdiğini söyle."

"Ne yapıyorsun?"

"Instagram hesabı açtım, insanlara beni ne kadar sevdiğini söyle."

"Çooo-" Ve video kesildi. Bunu beklemiyordum. Diğer storye ilerledim. Jiyoo'yu çizdiğim bir resim vardı. Çizimim ne kadar da gelişmiş! Parmağımı kaydırmaya devam ettim. Jiyoo ile buluşmaya gitmek için hazırlandığım bir fotoğraf... Ardından Jiyoo ile buluştuğumda çektiğim bir fotoğraf...

"Çok korkunçtu."

"Evet Jiyoo'yla korku filmi seyrettik şimdi bebek gibi sızlanıyor. Buraya gel minik bebek."

"Gerçekten çok korktum ellerim buz gibi oldu."

"Cebime koyalım mı-" Ve video bitti. Bir sonraki fotoğrafta hırkamın cebindeki elinin fotoğrafı vardı. O günü çok net hatırlıyorum, evimde ailemle birlikte yemek yemiştik, Jiyoo evimizde kalmıştı. Misafir odasında uyusa da gece gizlice yanına gitmiştim ve sarılarak uyumuştuk. Ve evet o geceden de bir fotoğraf vardı. Hızla parmağımı kaydırmaya devam ettim. Ona aldığım balonlarla olan fotoğrafı, burnunu öptüğüm fotoğrafım, ona oyuncak kazanmak için sinir krizi geçirdiğim fotoğrafım, ardından ona kazandığım oyuncakla fotoğrafı, saçlarını okşadığım bir fotoğraf, bana makyaj yaptığı bir fotoğraf, bana çiçekli taç yaptığı, ona yemek yedirdiğim,

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now