BÖLÜM 21: ERKEK ARKADAŞLAR

9.1K 635 1.1K
                                    

G-note: Selamlar çabucak bölüme geçmek istediğinizi biliyorum bu yüzden sadece bu bölüme bir sürü birr süürüüü yorum ve oy istediğimi belirtmek istedim ;)

KEYİFLİ OKUMALAR ;) ♡

ERKEK ARKADAŞLAR

Çok özlemiştim ve geliyordu. Beklerken siktiğimin sandalyesinde bile oturamıyordum. Az kalmıştı, insanlar valizleriyle beraber onları bekleyen kişilerin yanına gidip sarılıyorlardı. Bir kaç metre uzağımda bir kız bekliyordu. Bol sweeti şortunu örtüyordu. Tıpkı benim gibi ayaktaydı. Bir kaç dakika sonra bir çocuk bize doğru valiziyle koşmaya başladığında kız sevinç çığlıkları atıp çocuğa koştu ve kucağına zıpladı. Çok sevimliydiler. Onları izlemeyi bıraktım ve gelenleri kontrol etmeye devam ettim.

Beyaz tişörtünün üzerine giydiği deri ceketi ve dizleri yırtık siyah pantolonuyla kadrajıma girdi. Elinde tekerlekli valizi vardı ve sırt çantasını takmaya çalışarak yürüyordu. Beni fark etmemişti. Güvenlik şeridini geçerken hâlâ takamadığı çantadan vazgeçti ve kafasını kaldırıp beni gördü. Yerimden kımıldayamadım. Beni gördüğünde daha hızlı yürümeye başladı. Avuçlarımı pantolonuma sildim. Çok az kalmıştı, bana doğru geliyordu... Sonunda onda doğru adımlamaya başladığımda valizini bıraktı ve sırtındaki çantayı yere fırlattı. Kollarını açıp üç adım attı, sonunda birleştik. Yer, zaman ve hiçbir ön yargı umrumda olmadan ellerimi yanaklarına yerleştirdim ve dudaklarına kapandım. İnsan içinde olmamız umrumda değildi. Onu ne kadar özlediğimi şurada beklerken daha çok anlamıştım. Onu gördüğüm an vücuduma yayılan yanma hissi bana onu ne kadar özlediğimi çok daha iyi anlatmıştı. Yoongi onu bu kadar insanın içinde öpmeme hiçbir tepki vermedi. Aksine kollarını bana sardı ve öpücüğüme karşılık verdi. Sonunda onun gülümsemesiyle öpücüğüm bölününce yanağına bir öpücük kondurdum ve ona sarıldım. Bana sardığı kollarını sıkılaştırıp aynı şekilde bana sarıldı.

"Sadece bir aydı Jungkook-"

"Seni çok özledim."

"Sadece bir ay-"

"Umrumda değil. Seni çok özledim hyung."

"Bende seni çok özledim ama insanlar bize bakıyor Jungkook." Kollarımı gevşetip gülümseyen yüzümle ona baktığımda o da gülümsüyordu. Geçip bir kaç adım gerisinde duran valizini ve sırt çantasını aldım.

"Hadi gidelim buradan."

"Cidden beni bu kadar özlemeni beklemiyordum."

"İnan bana bunu bende beklemiyordum. Hâlâ geldiğine inanamıyorum."

"Bende çantamı fırlattığıma. Umarım kamerama bir şey olmamıştır. Her neyse hadi gidelim."

*

Valizi bagaja yerleştirdim ve bizde ön iki koltuğa yerleştik. Yoongi'nin rezervasyon yaptırdığı otele doğru sürmeye başladım.

"Çok yorgun musun?"

"Pek sayılmaz ama otele gitmek istiyorum. Gezme işlerine yarın başlarız."

"Bana uyar. Seul'de ki işlerini nasıl hallettin?"

"Halletmedim. Sadece tatile çıkıyorum dedim ve çıktım."

"Ailenin haberi var değil mi?"

"Jungkook ben reşitim onlara haber vermek zorunda bile değilim fakat yinede haberleri var."

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now