BÖLÜM 3: EŞİT ŞARTLAR

10.7K 690 563
                                    

EŞİT ŞARTLAR

-JEON JUNGKOOK-

Bitenler yüzünden dolabımdan yeni bir sarı, beyaz ve mavi boya çıkarıyordum.

"JEON JUNGKOOK!" Hasiktir ne oluyor? Kafamı kaldırdım ve koridorun sonunda bana depar atan bir cisim gördüm ama o kadar hızlı gelip beni dolabıma yapıştırdı ki ne olduğunu anlayamadım bile.

"Noluyor lan?" Sonunda yakama yapışan ellerin sahibine baktım. Beni iyice arkamdaki dolaba bastırıyordu. Bütün koridor bizi izlemeye başladı.

"Dersimden kalıyorum!"

"Kötü olmuş da ben ne yaptım?"

"SENİN YÜZÜNDEN!" Ne demek benim yüzümden? Benim hazırladığım bir rapor yüzünden falan mı? Kimsenin duyamayacağı bir şekilde dibime girdi. "Siktiğim modelliğini yapacağım." NE DEDİ BU? "Ama benden çok feci çekeceğin var Jungkook!"

"N-neden?"

"O götünü sikeceğim kendini yerden kazıyamayacaksın bile!" Yakamı bir anda bıraktı. Tiksinç bakışlarını atıp yoluna devam etti. O gittikten sonra bile herkes bana bakıyordu. Kapüşonumu biraz daha öne çektim.

**

Odamda oturmuş boyalarımla ilgileniyordum. Okulda olanlardan sonra tabii ki hocamla konuşup neler olduğunu öğrenmiştim. Yoongi dersinden geçebilmek için bana modellik yapacaktı. Anlatılmayan bir şeyler daha vardı ama ne olduğu hakkında cidden hiçbir fikrim yok. Yani gecenin on birinde hâlâ Yoongi'yi bekliyorum.

Yirmi dakika sonra kapı tıklatıldı. Müziği kapatıp kapıyı açtım. Elinde siyah bir poşet ve nefret dolu bakışlarıyla içeri girdi.

"Ne biliyorsun?" Elindeki poşeti ayak ucuna bırakıp yatağa oturdu. Nasıl bu kadar gıcık gözükebilir?

"Dersinden geçmek için-" İçinden ona kadar sayıyormuş gibi bir ifadesi vardı.

"Neden o gerizekalıya modelin ben olduğumu söyledin?"

"Beni tehdit etti."

"Taşağın falan yok mu senin?"

"Ne alaka?" Alev saçan gözlerini üzerime dikti.

"Götüne güneş mi girdi?" Şimdi senin götüne ben bir güneş sokacağım...

"Çizerken bunlarla rahat hissediyorum." Poşeti kaldırıp yatağın üzerine koydu. Nedense bir an üzerimdeki atletten çekindim. Çok mu açıktı ki? "O ne?"

"Şarap."

"Neden?"

"O ucuz şeyle poz vermemek için. Ben bunu içerim." Bir anda şarabı patlatarak açtı ve direkt dikti. Üç yudumdan sonra şişeyi bana uzattı. Çekinerek elinden aldım. Önce kokladım. "Cidden seni dövmemek için kendimi tutuyorum. İçiyorsan iç be!" Şarabı diktim.

"Sertmiş..."

"Ne istiyosun şimdi benden?"

"Aynı pozu."

KISS FRIEND 》YOONKOOKحيث تعيش القصص. اكتشف الآن