BÖLÜM 18: EL BAĞLAMAK MI?

9.2K 593 417
                                    

G-note: Arkadaşlar yorumlar ve oylar gittikçe düşüyor sanki üzülüyorum lütfen bol bol yorum atmayı ve oy vermeyi unutmayalım♡

Bu arada malum yoonkook weekdeyiz. (yoonkook weekde selca atmayan yoonkookun amk) Profilimde yayımladım ama takipçim az görmemişsinizdir diye buradan da söyliyim dedim.

Yoonkook weeke özel special bölüm ister misiniz? Hikayenin ilerleyişinden bağımsız böyle smutlu falan güzel bir bölüm tıpkı manga ve webtoonlardaki gibi. İsterseniz belirtin bende ona göre bir yoonkook week special bölüm atayım ;*









EL BAĞLAMAK MI?

Parti evinin kapısı açıldığı anda yüzüme bir hava dalgası vurdu. SICAK. İçerisi yanıyordu. Alkol, ter ve parfüm kokusu birbirine karışmış mide bulandırıcı bir karışım oluşturuyordu ama endişelenmiyordum çünkü alışıktım. İki bira sonra ortamda koku falan kalmıyordu. Yoongi ile beraber içeri girdiğimizde beklemediğim kadar büyük bir evde olduğumuzu fark ettim. Siktir bu nasıl öğrenci evi lan? Yoongi şimdiden insanlarla tokalaşmaya başlamıştı ve beni de arkadaşlarıyla tanıştırıyordu. Hepsinden olumlu tepkiler alsamda ben birinci sınıf bir çömezdim bu yüzden fazla ilgilerini çekmiyordum. Ama onlara birinci sınıf olduğumu söylemesem eminim ki fark bile etmezlerdi.

"Bak gördün mü herkes çok samimi."

"Bütün futbol takımıyla tanışıyor musun?"

"Çoğu kişiyle tanışıyorum." Biraz ileride Namjoon ve Jin'i gördüm, çenem ayaklarıma deydi. Çok farklı görünüyorlardı. Acayip yakışıklıydılar. İkisi de alnı açık bir model yapmış köşede yan yana etraflarındaki insanlarla muhabbet ediyorlardı. Bir kaç dakika gözümü Jin'den alamadım çünkü sikeyim cidden çok yakışıklıydı. Tamam Jin okulda da öğretmenleri bile ayartacak kadar yakışıklıydı ama şuan resmen bir afetti. Ben Jin'e bakarken üzerimde hissettiğim gözlerle etrafıma bakındığım anda tam Jin'in yanındaki Namjoon ile göz göze geldik. Göz kırpıp bana gülümsedi. Nedense rahatsız olduğunu hissettim. Yoongi de sonunda onları fark ettiğinde yanlarına gittik.

Ortamda benim de katılabileceğim bir sohbet vardı. İçiyor, şakalaşıyorduk hatta birbirimize vuruyorduk. Tamam sanırım cidden partilere kolay uyum sağlıyorum.

Biraz sonra yanımıza Soomin geldi. Geldiği gibi herkesle selamlaştı ve Yoongi'nin boynuna sarıldı. Yoongi de ellerini onun ince beline sardı ve sanki hiçkimse yokmuş gibi karşımızda öpüştüler.

"Hey hey adamım ne zamandan beri çıkıyorsunuz? Yavaş olun." Soomin gülerek dudaklarını Yoongi'nin dudaklarından ayırdı ve cevapladı.

"Çıkmıyoruz." Ve Yoongi onu tamamladı.

"Sadece takılıyoruz."

"Aynı şey değiller mi amına koyayım?" Ve herkes gülmeye başladı. Bence haklılardı ama ne diyebilirdim ki Yoongi beni çıkmadıklarına ikna etmişti.

"Hayır değiller."

"Hm hm peki öyle olsun."

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now