BÖLÜM 26: NE YEMEK İSTERSİN?

8.6K 500 459
                                    

G-note: Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Küçük bir şey söyleyeceğim instagram hesabı açtım (gkencana1) bölümlerden spoi ve yoonkook paylaşımları yapıyorum umarım takip edersiniz. İyi okumalar♡

*+160 oy ve +200 yorum olduğunda yeni bölüm atacağım çünkü elimde bölüm kalmadı :( Medyadaki sansür nasıl?


NE YEMEK İSTERSİN?


Gözlerimi yavaşça araladığımda Yoongi'yle göz göze geldim. Yine benden önce uyanmış ve tek koluna yaslanıp beni izliyordu. Tek kolumla vücuduna sarılıp gözlerimi tekrar kapattım. Hiçbir şey demeden uykuya devam etmeme izin verdi. Birkaç dakika sonra hafif dokunuşlarla saçlarımı yüzümden çekmeye başladı.

"Bir plan yaptım..." Duruşumu hiç bozmadan onu dinlemeye başladım. Bir saç tutamını daha yüzümden çekip devam etti. "Biletlerin tarihini değiştirdim. Bugün saat beşde. Jeju adasında biraz dinleniriz diye düşündüm." Mırıldanır bir ses tonuyla konuşurken ona daha çok sokuldum.

"Harika bir fikir."

"Gelecek misin yani?"

"Hmhm, sonra da eve döneriz."

"Eve mi döneriz?"

"Seul'e, evine."

"Evimize," Saçlarıma bir öpücük kondurdu ve dudaklarını kaldırmadan devam etti. "Benim olan her şey senindir Jungkook." Kafamı kaldırıp dalga geçerek ona gülümsedim.

"Vay be çok hızlı zengin oldum." O da benim gibi gülümserken dudaklarımız birleşti. Birbirimize güzel bir sabah öpücüğü verirken bir anda çekilip yataktan dışarı fırladım. "Iyy daha dişimi bile fırçalamadım Yoongi!"

"Sabah seksi teklif edecektim..."

"Keşke ben yataktan kalkmadan etseydin." Eşofmanımı yerden alıp düzünü çevirmeye başladım.

"Sen yataktan kalkmadan etseydim kabul edecek miydin?" Sinsi bir gülümseme attım.

"Neden olmasın?"

"Seni yatağa döndürebilirim." Eşofmanımı giyip banyoya yürümeye başladım.

"Artık çok geç." Yoongi bir anda yataktan fırlayıp bana doğru koşmaya başlayınca banyoya doğru depar attım. Tam eşofmanımın belinden beni yakalarken banyoya girdim ve kapıyı kapattım.

"Yaaa Jungkook!"

"Sabah sabah kudurdun mu be?"

"Sadece sevgilimi özledim."

"Hadi ama bunlar hiç Min Yoongi'nin kullanacağı cümleler değil."

"Tamam kudurdum." Kapının arkasından çekilip üzerimi çıkarmaya başladım. Tamamen çıplak kaldığımda kendimi büyük jakuzinin içine attım ve sıcak suyu açtım. "Su sesi mi o? JUNGKOOK HADİ AMA! HİÇ SABAH SEKSİ YAPMADIK!" Söyledikleriyle kendimi tutamadım ve kahkaha patlattım.

"TANRIM BENDEN NE İSTİYORSUN?"

"YATAĞA GERİ DÖN... LÜTFEN?"

"SABAH SEKSLERİ YATAKTA MI OLMAK ZORUNDA?" Suyun içinde elimi sallayarak döktüğüm köpüğün artmasını sağladım. Biraz sonra su seviyesi yeterli seviyeye ulaşınca musluğu kapattım.

"JUNGKOOK İNSANLAR GENELDE O İŞİ YATAKTA YAPAR. NE DEMEK YATAKTA MI OLMAK ZORUNDA?"

"JAKUZİYİ TEKLİF EDECEKTİM. ILIK SUYUN İÇİNDE GÜZEL OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM DE."

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now