BÖLÜM 19: GÖRÜŞÜZ JUNGKOOK

8.9K 612 491
                                    

G-note: G-sinirlikençana geldi 😡

Arkadaşlar hep yb istiyonuz hiç yazarcığınızla ilgilenmiyosunuz çok üzülüyorum :( Benimle de ilgilenin diye profilime cc hesabımın linkini bıraktım umarım bu bölümden sonra orada büssüürü soru görüp mutlu olurum.

Benimle de ilgilenin sıyırdım valla ficleri birbirine karıştırıp duruyorum geçen senor ve kiss friend ortak bölüm yazmışım resmen hepsini sildim sonra :(

Cc hesabımdan bana her şeyi sorabilirsiniz istediğinizi anlatabilirsiniz yada bana mesaj atabilirsiniz wattpad profilime yazabilirsiniz. Normalde böyle değilimdir ama şu aralar cidden stres altındayım hele çarşamba günü doktor kontrolüm var kafayu yemek üzereyim :(

Neyse çok uzattım iyi okumalar bol bol bol bol yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın muaah ;* ♡


GÖRÜŞÜRÜZ JUNGKOOK

Ertesi gün okula falan gitmedik. Onun yerine erkek erkeğe bir bilardo salonuna gittik. Feci yenilmiştik ama çok eğlenmiştik. Bilardodan sonra kaybeden takım olarak kazananların hesabını ödediğimiz bir yemek yedik. Restoranda ettiğimiz sohbet çok farklıydı. Aklınıza gelen ilk şey hayvan gibi böğürerek kahkalar atmamız ve nerede olduğumuzu umursamadan el şakaları yapmamız olabilirdi ama öyle değildi. Çok cool bir takılmaydı. Kahkahalarımız kimseyi rahatsız etmeyecek kadar mütevaziydi. Resmen bir beyefendiydik. İnanamadım. Logan dün gece partide tam bir kaçık gibi eğlenirken burada tam bir elitti. Yoongi... sanırım Yoongi hep elit olan kişiydi. Onu daha önce böğürerek içip kendini kaybeden ve sağa sola saldıran biri olarak nitelendiremezdim ama o da partide eğlenmesi biliyordu. Bense tam bir uyum sağlama adamıydım. Nerede nasıl davranılması gerektiğini bilirdim. Yemekten sonra diğerleri bara girtmeyi teklif etse de Yoongi evde işleri olduğunu söyleyip reddetti. Bana sormadılar bile çünkü anlaşıldığı kadarıyla hala yirmi bir yaşıma girmemiştim bu yüzden her bara giremiyordum. Yoongi ile beraber eve döndüm. Gelene kadar sohbet etmiştik.

"Logan cidden mükemmel." Eve girdik ve ayakkabılarımızı fırlattığımız gibi üst kata çıktık.

"Eğlenmeyi biliyor."

"Onun dün gece partideki Logan olup olmadığına emin olmam saatlerimi aldı! Bugün acayip cooldu." İkimizde kendimizi yatağa attık. Bilardo ne kadar eğlenceli olsada sürekli eğilir bi pozisyonda durmak yorucuydu, insana katlanılmaz bir bel ağrısı bahşediyordu.

"Ah tanrım belim!"

"Benim de çok fena. Uzun zaman olmuştu oynamayalı sanırım bu yüzden..." Cebimde titreyen telfonumla kıpırdanıp telefonumu çıkardım.

-Evli gerzek-
Biletini aldın mı?

Siktir. Yatakta oturur pozisyona geçip mesaja cevap yazmaya başladım.

"Sorun ne?"

"Bilet almayı unuttum."

-Ben-
Ekran başındaydım tamda!
Koltuk ve hava yolu seçiyorum.
Cam kenarı bulamazsam gelme işini unut.

KISS FRIEND 》YOONKOOKWhere stories live. Discover now