💫ÖZEL BÖLÜM💫

12K 477 111
                                    

Ben Berfin . Berfin Aksoy.

Annesinin biricik kızı, babasının nefreti. Annem beni hep sevmişti. Nasıl sevmesin ? Ben onun biricik kızıydım. Ama babamın Ezelî düşmanıydım sanki . Beni hiç sevmezdi. Bana hep kötü davranırdı. Abimi hep yüceltir beni sanki üveymişim gibi kenara atardı.

Abim beni severdi. Severdi de neden birkerede bana mutsuzsun diye sormadı? Soramazdı ki ? Ben mutsuz olsamda hep gülerdim. Babam hep abime ne isterse alırdı . Birkerede dememişti abim Berfin'e de şunu al baba diye. İlginin hepsi onun üstündeyken birkerede ilginin birazını Berfin'e verin demezdi. Ama benim o kadar çok ilgiye ihtiyacım vardı ki küçüktüm ben.

Ben daha çocukken okulda olan veli toplantısında tüm arkadaşlarımın babaları gelmişti benim ise Annem. O gün arladaşlarım ' neden baban gelmedi?' Diye sorduklarında susmuştum. Ama o gün babamdan nefret etmiştim. Çünkü abime bisiklet almaya gitmek için benim toplantıma gelmemişti. Abime bisiklet almıştı ben bebek istedim diye bana bebek almamıştı. Bebekler'den nefret ediyordum ben.

Erkeklere güvenmezdim mesela. Hep kendi çıkarlarını düşünürler. Abim'de öyleydi.

Ufuk, onu sevmiştim . Ama beni sevmeyene zorla kendini sevdiremezdim ki . Onu unuttuğum gün başka birini sevemeyeceğim diye düşündüm hep. Birde şükrü vardı. Başıma bela yeminle. Bir peşimi bırakmadı gitti.

Bir gün babam'la çok büyük bir kavga etmiştik. Bana tokat attı ve o gün karar verdim. Gidecektim o evden . Sonra aklıma annemin en yakın arkadaşı geldi. Kızı Miray ile çok iyi anlaşırdım. Çok tatlı iyi bir kızdı. Gerçek kuzen olmasakta birbirimize kuzen derdik hep .

Annemden'de izin alıp Miray'ı aradım. Onlara geleceğimi söylediğime çok mutlu olmuştu. Evden gideceğim gün babam esip gürlemişti. O evde erkek varmışta benim ne işim varmışta. Onu daha fazla dinlemeden evden ayrılmıştım.

Ama bilmiyordum. Orda bana abi , baba olacak insanların olduğunu. Yaralarımı saracak beni mutlu edip beni sevecek birinin olacağını.

*******************

Yakata rahat bir pozisyon kurabilmiştim sonunda . Telefonumdan açtığım filimi izleycekken odamın kapısı çalınmadan pat diye açıldı. Hızla yataktan kalkarken sinirle Gediz Uyuz'una baktım.

Uyuzdu işte. Tam bir uyuz!

"Yuhh be ne diye odaya pat diye giriyorsun ya uygunsuz olsaydım." Diye cırlamam'la sırıtarak bana baktı.

"Tövbe Allahım. Kendimi Evli çiftlerin ilk Gecesinde odasına dalmışım gibi hissettim." Diyince gözlerim kocaman açıldı.

"Sen niye gelmiştin?"

"Hiç bir bakayım dedim. Ne olur ne olmaz belki kocaya felan kaçmışsındır felan diye. Bize emanetsin kontrol etmek gerek arada." Diyince baygın gözler'le ona baktım.

"Gıcıklık yapmadan ve benim'le uğraşmadan duramıyorsun demi?"

Gamzelerini göstererek sırıttı. " benmi senin'le uğraşıyorum. Yok daha neler. Hem ben saçaklılar'la uğraşmam." Diyince Gediz'e kötü bir bakış attım.

Sinir yükleniyor...

İşaret parmağımı gözüne sorarcasına ona kaldırdım. "Bana bak bana birdaha saçaklı dersen-" diyip durdum. Ne yapacaktım ki ? Off aklıma birşey gelmedi.

"Eee " diyen Gediz yatağıma kendini attı. " ne yapacaksın?" Diye sordu.

"Kalk yatağımdan!"

Dilini damağıma değdirip cık diye bir ses çıkardı.

"Gediz kalk yatağımdan !" Diye sertçe konuşup kaşlarımı çattım.

Reis'in kardeşi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin