epilog

37 4 6
                                    

O pět let později

"Sakra Scotte přestaň se vrtět" Zavrčela jsem, snažila jsem se mu zavázat kravatu.

"A hotovo" Zasmála jsem se, a podívala se na Scotta, ten se jen usmál , a pohlédl na sebe do zrcadla. 

"To není špatný" Odpověděl, a vtáhl si mě do polibku, docházel nám kyslík, tak jsem se odtáhla.

"Měla bych jít za Lily, určitě vyšiluje" Zasmála jsem se, a Scott mě ještě políbil.

Za těch pět let se mnoha změnilo, byla jsem hlídaná na každém kroku, ale nebylo to tak špatné hlídal mě Scott, všechno mi řekli, a já byla ráda, že jsem neodešla, a můžu tu s nimi být. Lily si našla přítele, Joshe. Josh byl basketbalista, a do Lily se zamiloval hned co jí spatřil na zápasu, na kterém jsme šli.  Od té doby jsou spolu, Jsou to už čtyři roky co, se naše parta rozrostla, Tory vyrostla, a sport? tak v něj se stala opravdu dobrá, jednou by chtěla být jako já. Co se týče mě, dodělala jsem školu, a rozhodla se že, si postavím vlastní vzdělávací budovu, jako trenérka. Bob mi mile rád pomohl se stavbou, a byl milým pomocníkem. Zatímco Marry, která milovala vaření, vařila pro děti ve škole, a každý víkend, jsme pořádaly rodinné večeře. Máma s tátou, rozšířili firmu, a tak byly většinu času v práci. Opět doma, vládla spokojenost, a radost, a já byla šťastná. Opravdu šťastná. Nebylo to vždycky jednoduché, ale všechno jsme zvládly skvěle, a teď se blížím ke dveřím, kde hrozně ječí Lily. Otevřela jsem dveře, a vyskytla se mi příležitost, vidět svojí nejlepší kamarádku ve svatebních šatech. Byla úchvatná, a překrásná. Bílé dlouhé šaty, na kterých byly perly, měla volné záda, a ve vlasech, přidělaný závoj, do očích se mi navalily slzy.

"Panebože" Zašeptala jsem, a utřela si slzy, Lily si mě všimla, a podívala se na mě. Přiběhla ke mě, a objala mě.

"Jsi překrásná nevěsta" Zašeptala jsem jí do ucha, a políbila ji na tvář. Zasmála se, byla nervozní. Musela jsem jí povzbudit, jak to vždycky dělávala i ona.

"Josh je skvělý muž, dělá tě šťastnou, nemusíš se ničeho bát, jsi skvělá krásná a úžasná, milující kamarádka, kdyby tě Josh nechtěl, vezmu si tě já" Zavtipkovala jsem, a Lily se začala smát jak potrhlá.

"Je čas" Řekla jsem, a Lil se nadechla.

Byla jsem její svědek, takže jsem se šla připravit na svoje místo, Scott seděl, hned vedle mě, protože byl zase svědek u Joshe. Za tu dobu, co se známe, se dost skamarádily, a stali se z nich dost dobrý přátele. Začala píseň, a otevřeli se dveře, všichni se zvedli, a pohlédly na Lily, která kráčela po boku svého táty. Dívala se před sebe, a Josh který na ní čekal, se usmíval jako sluníčko. Držela jsem se, abych neplakala. 

Sešli jsme se zde.." Kněz začal říkat, nejspíš naučenou řeč, nějak jsem to neposlouchala, zadívala jsem se na Scotta, seděl v klidu, a sledoval je , chvilkami se usmíval, a chvílemi se držel aby nebrečel.

"Táži se váš Joshni Parkere, berete si zde přítomnou Lily Jeffersovou za svou právoplatnou manželku?"

Nadechoval se, ale pak se na Lily podíval.

"Ano" pousmál se.

"Táži se i vás Lily Jeffersonová, berete si zde přítomného Joshe Parkera, za svého právoplatného manžela?"

Lily se Joshovi zadívala do očí, a usmála se.

"Ano"

Tímto vás prohlašuji za manželé, polibte nevěstu." 

Musela jsem se zasmát, snad jsem i radostí zakřičela.

*********

"Všechny svobodné dámy, na parket bude se házet kytice" Zařvala Lily, a já se musela zasmát. 

The Way To Our LoveKde žijí příběhy. Začni objevovat