-7-

71 5 1
                                    

Chytil mě kolem pasu , s úsměvem se mi podíval do očí, a pak se podíval na moje rty, přiblížil se blíž, a spojil naše rty.

Nebyla jsem schopná pohybu stála jsem tam jak socha.

Ale jeho rty byly tak hebké, dal mi pusu, takovou lehkou ale vášnivou když se oddaloval ,vzal sebou spodní část mého rtu a lehce skousl.

Bylo to krásné, a já cítila, jak mým tělem projel mráz po zádech .

Odtáhla jsem se od něj, né že by se mi to nelíbilo, ale když jsem se naposledy zamilovala dopadlo to dost špatně, nechci to zažít znovu

Červeň v mých tvářích naznačovala, že se stydím, jen se na mě lehce pousmál,rychle jsem špitla tiché dobrou, a zalezla do pokoje.

Pohled Scotta

Viděl jsem jak jí to dostalo, byla na pokraji zhroucení nevěřil jsem jí že to byl menší problém co mi řekla ,vím že mi lhala, cítil jsem to, všiml jsem si že hrozně mrkala a uhýbala pohledem, neřekla mi všechno, a ta nemocnice pořád jsem měl v duchu její slova "poprala jsem se ale víc jsem to schytala já" v novinách bylo napsané že byla v těžkém stavu, několik měsíců. Přesto že mi to vrtalo v hlavě , vzpomněl  jsem si na ten polibek, nechal jsem se unést , při pohledu na ní a pak na její rty jsem už nedokázal jen stát a dívat se ji do jejich krásných očí, přitáhl jsem si jí blíž k sobě a políbil jí. Její rty byly tak jemné a neodolatelné, cítil jsem že mi tělem probíhá dávka tepla.Stála tam, a nic nedělala, ano nebyl to dlouhý  polibek ale jen pusa, ale díky té jen puse jsem cítil její teplo její rty a já v tu chvíli zjistil že nechci nic jiného než jí. Když jsem se oddaloval z jejich úžasných rtů, vzal jsem si kousek sebou její spodní část a mírně jí kousl. Otřásla se a následně se ode mě odtáhla, byla tak rudá ve tvářích a mě přišla ještě víc roztomilá než když jsem jí poprvé viděl. Řekla dobrou a zmizela v pokoji.Koukal jsem se na zavřené dveře, s úsměvem na tváři jsem odcházel k sobě do pokoje.

Když jsem přišel do pokoje Luke měl sluchátka a kýval si hlavou do rytmu jen jsem se nad tím usmál a lehl si do postele.


Na posteli seděla Mell, hned jak mě viděla, začala hrozně křičet.

"kde jako jsi celou dobu?" v očích jí byl vidět strach, ale i vztek.

Překvapeně jsem na ní zírala.

"Prosím tě, uklidni se, všechno ti hned vysvětlím" řekla jsem s klidným hlasem.

Musela jsem se tomu zasmát, protože jsme se neznali, a přesto vylítla jako střela.

Všechno jsem jí řekla, v jejích očích se objevili dolíčky ve tvářích.

"Víš Scott, se moc nebaví, je spíš zažraný do sportu a o holky moc nejeví zájem, a že by byl upovídaný o tom taky nic nevím, většinou se tu moc s lidma nebaví.

řekla a já se jen pousmála .

I přesto že jsem doufala že naše konverzace je u konce Mell spustila.

"Proč jsi teda přestala hrát, a co ta nemocnice?

Vím že jsi mu neřekla pravdu, vidím to v tvých očích, mě se můžeš svěřit, a myslím že ti bude i líp. V tom mi začali téct slzy, v podobě vodopádu a já je nedokázala zastavit.

Mell mě hladila po zádech " mě to přece můžeš říct" opakovala

I když se mi nechtělo znovu vracet se zpět, Mell měla pravdu, je potřeba se někomu svěřit,tak dlouho to v sobě dusím, ale měla jsem dobrý pocit , že jí můžu věřit.

I přesto že jsem jí znala jen pár hodin, cítila jsem že je to dobrý člověk a hlavně i dobrá kamarádka.

Nadechla jsem se , a všechno jí po pravdě řekla.

Pozorně mě poslouchala, a nezasahovala do mého vyprávění,když jsem skončila, smutně na mě koukala, a v očích se ji naskytli slzy.

"Řekla jsi to někomu?" řekla a utírala si své slzy.

Zakroutila jsem s hlavou že, v jejích očích se objevil vztek a začala křičet.

" To nemyslíš vážně? on ti takhle ublíží a ty jsi to nikomu neřekla proč?"

"vydíral mě, nemohla jsem " se slzami v očích jsem se jí koukala do jejích očí .

"Ano já vím,ale tohle by se nemělo nechat jen tak" a zněla míň naštvaně, než před chvíli.

"Prosím, už toho nech, odjel a já mám od něj klid, začla jsem nový život , bez bolesti a utrpení a o je to hlavní" vyštěkla jsem.

Musela jsem se vzdát, lidí které jsem měla moc ráda, a sportu který jsem od srdce milovala, ale za cenu že odešel, mi to stálo.

V duchu jsem se uklidňovala.

Mell mě obejmula, a slíbila, že už se o tom nezmíní, pokud sama nebudu chtít.

Na to se mírně usmála.

"On tě má vážně rád, a nemyslím si že by byl takový, musíš ho zajímat už dlouho jinak by nevěděl tolik věcí, já ani nevím že jsi sportovala".

Tomu už jsme se obě zasmáli , bylo moc fajn si o tom s někým promluvit ,měla pravdu ulevilo se mi.

Mell na sport nikdy nebyla, byla jsem moc unavená , šli jsme se rychle umýt vyčistit zuby .

Když jsem ležela v posteli, přemýšlela jsem nad tím proč mi to Brad udělal,proč když já ho tak milovala. Proč mě Scott políbil byla jsem dost zmatená nedokázala jsem přemýšlet ani nad jedním z nich.

Zavřela jsem oči , při vzpomínce na dnešní pusu, jsem se usmála, prstem jsem si přejela rty a ponořila se do svých snů.


Tak jak jsem slíbila, doufám že se líbí.

Budu moc ráda za každou podporu, pokud se vám příběh líbí, a co se vám na tom nelíbí.Každý názor je pro mě dost podstatný .

díky vaše T.

The Way To Our LoveΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα