10. Bölüm

34.5K 2.1K 8.4K
                                    

Yn: Spooky theory dururken marshmallowa yeni bölüm attığım için hayal kırıklığına uğrayanlar varsa özür dilerim. Onunla ilgili başka bir planım olduğu için bekletiyor olmamla birlikte o anda yazması bana hangisi iyi gelecekse, içimi hangisinde dökebileceksem ister istemez elim ona gidiyor. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

İyi okumalar ^^

***

Jungkook nefes alamıyordu. Şaşkınlıktan tüm kanı çekilmiş suratını titreyen elleriyle saklayıp odasının soğuk duvarına yaslandı ve yavaşça aşağı kayarak yere oturdu. Vücudu saatlerdir tir tir titriyordu.

Gipeun ve Taehyung içeridekilerin dikkatini çekmemek için kapıyı hemen kapatıp arkadaşlarının önünde diz çökmüş, onunla konuşmaya çalışıyorlardı. Ancak Jungkook'un duyduğu tek şey canını acıtan bir uğultuydu. Gipeun'un endişeli, korkudan titreyen sesini, Taehyung'un onu şoktan çıkartmak için kollarından tutup sarstığını bir sis perdesinin ardından belli belirsiz duyuyordu.

En büyük kabusu gerçek olmuştu.

ÖNCESİ

powerpuff dudes adlı grup

Jungkook: Dün ne oldu?
Eve gelince uyuyakalmışım
Abim de konuşmadı hiçbir şey

Taehyung: Bunu yüz yüzeyken dinlemeni isterim
İfadeni görmek istiyorum çünkü
Gipeun
Buluşabilecek durumda mısın?

Jungkook: Abim evde yok

Gipeun: Bize gelebilirsiniz

Taehyung: Dışarı çıkamıyo musun :d

Jungkook: Noluyor ya

Gipeun: Gelin işte
Gelirken pizza alın

Taehyung: 10 dkya çıkıyorum

Jungkook: Ben de duşa girip geliyorum

Gipeun: Gelirken yanınızda bir tane de ders kitabı getirin

Jungkook: ?

Taehyung: ajkszkxklz giriş biletlerimiz

Jungkook: ??

Taehyung: Biraz sabret be adam
Anlatıcaz her şeyi

***

Jungkook sanki bulutların üzerinde yürüyormuş gibiydi. Çok güzel bir rüyanın içindeymiş gibi. Dünden beri yüzüncü kez, dudağının altındaki bene telefonunun ekranını aynaymış gibi kullanarak baktı ve hafifçe dokundu. Jimin onu tam da oradan öpmüştü. Geriye kalan tüm ayrıntıları unutmuştu Jungkook. Sadece o anı düşünüp duruyordu.

Tüm pozitif enerjisiyle Gipeun'un evine yakın bir pizzacıya girdi ve üçünün favori pizzası olan mantarlı ve mısırlı pizzadan söyledi. Siparişinin hazırlanmasını beklerken yerinde duramıyordu. Hemen sağ tarafında annesiyle pizza yiyen küçük bir çocukla göz göze gelince ona burnunun kırışmasına sebep olacak tatlı bir gülümseme sundu. Arka fonda çalan hafif şarkıyla dans etmemek için kendisini zor tutuyordu.

Pizza kutularını alıp neredeyse zıplayarak mekandan çıktı. Yanından geçen insanlara gülümsediği için arkasında ona bakan bir kalabalık bıraka bıraka arkadaşının evine doğru adımladı. Olanları Gipeun ve Taehyung'a anlatmak için sabırsızlanıyordu. Daha önce bu kadar mutlu olduğunu hatırlamıyordu.

Gipeun'un evinin önüne geldiğinde Taehyung'u kucağındaki ders kitaplarıyla merdivende otururken buldu.

"Niye burada bekliyorsun?" diye sordu Jungkook. "Hava soğuk."

marshmallow|jikookWhere stories live. Discover now