(M)ine

6.8K 314 838
                                    








Baekhyun

          

    -Smut! 🔞

   "Seni hissetmek istiyorum, Chanyeol. Her bir zerremi dudaklarınla mühürlemeni istiyorum... Bu gece adın haricindeki her şeyi unuttur bana. Kendimden geçir beni."

Sözlerimle gözleri daha da kararıp erkeksi bir hırıltı çıkararak dudaklarıma yapıştığında vahşi öpücüklerini bırakmaya başlamıştı. Ben de ellerimi saçlarına çıkararak onu iyice kendime çektiğimde daha fazlasını istiyor gibiydim. Erkekliğini erkekliğime bastırarak dudaklarımdaki dudaklarını çeneme doğru sürtüp boynuma indirdiğinde ona alan açmak için başımı iyice geriye yatırdım. Siktir... Bu harika hissettiriyordu.

Kondurduğu öpücüklerle kendimden geçmemi sağlarken dudaklarımı ısırarak sakin kalmaya çalışıyordum. Tanrım... Daha önce hiçbir kızın öpücükleriyle zirveye tırmandığımı hatırlamıyordum ama Park Chanyeol, beni sadece dudaklarıyla bile getirebilirdi.

You make it look like it's magic
Bunu bir sihir gibi gösteriyorsun

Cause I see nobody, nobody but you, you, you
Çünkü kimseyi göremiyorum,kimseyi ama sen,sen,sen

I'm never confused
Hiç şaşkın değilim

Hey, hey
   

"Immh Chanyeol..." diye mırıldandığımda başını göğsümden kaldırarak büyümüş göz bebekleriyle konuşmaya başladı. "Bebeğim, bunun geri dönüşü yok, biliyorsun değil mi? Bir süre sonra kendimi kontrol edemeyeceğim."

"Biliyorum ve seni istiyorum. Hadi bir erkekten nasıl zevk alabileceğimi göster bana." diyerek onu kışkırttığımda dudaklarında seksi bir sırıtış oluşmuştu. "Hiç şüphen olmasın, bebeğim."

Üstüme uzanıp kazağımı çıkardığında vücudumu yalayan rüzgarla titremiştim. "Ah soğuk..." dediğimde karnıma eğilerek bana alttan bir bakış attı. "Birazdan çok sıcak olacak." diyip pantolonumu da sıyırıp attığında karşısında sadece boxerla kalmıştım. Tanrım...

Utanarak gözlerimi kapattığımda aniden erkekliğimi avuçlamış ve gözlerimin faltaşı gibi açılmasına sebep olmuştu. Yutkunarak ona bakarken o, kasığıma öpücük kondurup konuşmaya başladı. "Tüm gece gözlerinin açık kalmasını istiyorum, bebeğim. İnlerken dudaklarının aldığı şekli, bana bakarken gözlerinin nasıl titrediğini görmek istiyorum. Benim için zevk almanı istiyorum."

Dediklerini yutkunarak onaylarken içindeki Christian Grey şimdiden baş göstermeye başlamış gibiydi. Umarım, götüm ve ben, sağ çıkmayı başarabilirdik.

Tekrar boynuma uzanıp diliyle her yerini emmeye başlarken gözlerimi kapatmıştım. Boynum hassas bölge, orospu çocuğu! Isırıklarını bırakmaya başladığında içimden morarmaması için dua ediyordum. Kaşar Tao, intikamını alırdı yoksa.

"Imm, tadın çok güzel bebeğim." diyerek dudaklarıyla boynumdan aşağılara doğru inerek geçtiği yerlere öpücük kondurup dil darbeleri atmaya başladığında "Oh, C-Chan..." demiştim. Ama başını kaldırıp bana bakmamıştı. Çünkü bu sefer nefesini erkekliğimde hissediyordum, siktir...

Bana alttan serseri bir sırıtış atıp birden boxerımı aşağı indirdiğinde artık karşısında çırılçıplaktım. Ulan utanıyorum, şerefsiz!

Erkekliğimi eline alıp bir öpücük kondurduğunda hırıltılı bir nefes vermiştim. "Boyuna göre büyükmüş, bebeğim. Şaşırdım."

Fuck you, Teacher! (Chanbaek)Where stories live. Discover now