Hoofdstuk 26

512 23 1
                                    

Alice's pov.

Ik zie een heel mooi meisje daar staan. Uhm hey ik ben Kaithlyn ik kom voor Louis. Ik zal hem roepen. Louis!! Gil ik. Hij komt eraan rennen en sluit het meisje in zijn armen. Ik kuch. Lou ga je me nog vertellen wie dat is? Oh ja dat is Kaithlyn mijn beste vriendin, Kaithlyn dit is Alice mijn tweelingzus. Ik geef haar een hand. Alice dus. Kaithlyn. We lopen naar de woonkamer en daar kijken Bo en jes me raar aan. Kaithlyn dit zijn mijn beste vriendinnen Bo en Jessica. Ze stellen zich aan elkaar voor en ik vraag of ze wat te drinken wil. Ik pak samen met Louis 6 cola en lopen terug naar de woonkamer. Als ik binnenkom liggen Bo en Kaithlyn helemaal dubbel van het lachen en jes kijkt me onschuldig aan. Wat heb je gedaan jes? Ik heb ze vertelt over het schoolfeest. Mijn ogen worden groot. JESSICA VAN AMERONGEN JIJ HEBT MIJ GEZWOREN DAT NOOIT AAN IEMAND TE VERTELLEN! Ik draai me boos om en loop naar mijn kamer. Voor haar is het misschien grappig maar voor mij totaal niet.
*flashback*
Ik heb mijn nieuwe jurk aan en loop samen met Stefan de aula in. Het schoolfeest waar ik van gedroomd had. Ik ben namelijk al best lang verliefd op Stefan maar we zijn gewoon vrienden. Ik ben met steef aan het dansen als ik een tik op mijn schouder voel. Ik draai me om en zie daar bianca staan de bitch van de school. Ze heeft drinken in haar hand. Als snel zit het drinken niet meer in het bekertje maar in mijn haar en op mijn jurk. Ik geef haar een klap en ren weg. Ik kom huilend thuis aan en ren meteen naar boven. Uiteindelijk val ik huilend in slaap.
*einde flashback*

Die jurk had ik van mijn oma gekregen en een paar weken daarna overleed ze. Jes denkt dat het geen waarde had ook was mijn vriendschap met stefan meteen over. Na het schoolfeest negeerde hij me volkomen. Er wordt op mijn deur geklopt. Ga weg. Ik ben het Louis. Ik zei toch ga weg! Ik hoor hem zuchten en weglopen. Ik pak mijn telefoon en bel jade.
*telefoongesprek*
J: Alice babe wat is er?
A: kan je me op komen halen ik heb jullie nodig.
J: huil je nou? Tuurlijk kom ik je ophalen ik ben er binnen 10 minuten.
A: Dankje jade je bent geweldig.
J: geen dank ik doe het graag voor je.
*einde gesprek*

Ik pak mijn handtas en stop mijn portemonnee, oplader ,oortjes ook pak ik mijn ipad en stop ik een borstel en mijn make-up erin. Ik hoor de bel gaan en ik ren naar de deur. Ik open hem en zie jade staan. Ik knuffel haar en roep naar binnen ik ben weg ik weet niet of ik vandaag nog terug kom! Snel doe ik de deur dicht en stap ik met jade in de auto. Wat was er nou? Er was niks ik wilde daar gewoon even weg. Lies ik ben niet gek er is wel iets je huilde aan de telefoon. Ik zucht. Ik vertel het je wel als we bij jou zijn. Ze knikt en zet de muziek wat harder. Thinking out loud van ed sheeran is erop. Allebei zingen we mee. Als het liedje is afgelopen kijkt jade me met grote ogen aan. Jezus jij kan goed zingen zeg. Echt niet. Oh echt wel. Ik geef het maar op want van jade win ik het niet. Al snel komen we bij jade haar huis aan. We lopen naar binnen en ik plof op de bank. Wil je wat drinken? Ja graag. Ze knikt en verdwijnt naar de keuken. Al snel komt ze terug met 2 ijsthee. Zo en nu ga je me alles vertellen. Ik knik en begin te vertellen. Nou de beste vriendin van Louis kwam onverwachts langs en toen ik en lou drinken gingen heeft jes dus iets verteld aan die vriendin en Bo wat ze helemaal niet mocht vertellen. Wat vertelde ze dan? Ik leg het hele verhaal en ondertussen stromen de tranen over mijn wangen. Als ik klaar ben met vertellen trekt jade me in een knuffel. Dat is zo erg ik snap niet waarom ze dat dan toch vertelt. Ze denkt dat de jurk geen waarde had en het een ongeluk was ze weet niks van bianca af. Maar dan ziet zij het dus als grappig dus dacht ze dat ze het kon vertellen. Nee want ze heeft gezworen aan me het nooit aan iemand te vertellen. Dat verandert de zaak. Ik grinnik. Ik heb jade nog nooit zo serieus gezien. Weet je je blijft gewoon vannacht bij mij slapen en morgen gaan we shoppen. Top idee daarom hou ik van je je kan me altijd opvrolijken. Ik hou ook van jou lies. Ik geef haar een knuffel en jade staat op. Ze pakt een stapel dvd's en zelf gaat ze naar de keuken. Ik kies 2 films uit. Als jade terug komt met popcorn en chocolade geef ik haar de film malifecent aan. Ze zet de film aan en samen kijken we film.
*Tijdsprong*

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now