Hoofdstuk 51

238 15 0
                                    

*4 maanden later*

Alice pov.

Ik ben nu ongeveer 4 maanden zwanger en ik ben het echt zat. Het touren werd zo zwaar dat ik naar Londen gevlogen ben en niet meer terug ben gegaan. Bo en Jessica zijn eerder terug gekomen voor mij zodat ik niet alleen ben. Ik sta op uit bed en pak een joggingbroek en een trui. De meeste van mijn kleren pas ik niet eens meer. Ik ben al bijna op de helft en ik voel me net een zeekoe. Ik trek sokken aan en loop naar beneden. Sophia is gister voor 2 weken terug gekomen om me te helpen. Het liefst had ik Harry nu hier maar dat gaat niet echt als hij moet optreden. Goedemorgen schat zegt Bo vrolijk en ze kust mijn wang. Morning gaap ik en we lopen naar de keuken. Kijk eens schat zegt Jessica en ze zet een bord met een broodje en een gebakken eitje voor mijn neus. Ik eet het snel op en ga op de bank liggen. De deur gaat open en Sophia komt naar binnen. Zo hoe is het met ons zeekoetje en ze geeft me een knuffel. Zie je nou wel gil ik naar Bo. Ik ben wel dik. Nee zo bedoel ik het niet zegt Sophia. Laat het maar ga weg zeg ik emotieloos. Ik sta op en duw haar naar buiten. Ook Bo en Jessica moeten naar buiten. Ik laat me via de deur naar beneden zakken en er lopen tranen over mijn wangen. Pff ik ben echt een emotioneel wrak. Ik hoor mijn telefoon afgaan en ik kijk wie het is. Louis staat er. Ik druk weg en leg mijn telefoon op mijn schoot. Alweer gaat hij af maar nu staat er Harry. Ik besluit nu wel op te nemen.

H: Babe wat is er? Bo belde.

A: Ik kan dit niet Harry snik ik.

H: Jawel babe dit kan jij wel je bent sterk en je hebt de meiden.

A: Die vinden me dik

H: Babe je bent niet dik maar zwanger dat is iets heel anders.

A: Niet

H: Babe geloof me nou maar ik hou van zoals je bent.

A: Ik ben het zat Harry. Ik mis je

H: Ik mis jou ook babe maar je moet aan jezelf denken.

A: Ik kan niks hier. Ik ben zo moe dat ik niet naar buiten kan.

H: Zal ik Gemma voor je bellen of ze langs komt?

A: Wil je dat doen voor me?

H: Tuurlijk ik ga haar meteen bellen zodat ze vandaag nog kan komen.

A: Dankje schat.

H: Ik zal ook aan Bo vertellen dat ze maar even naar het 1D huis moeten.

A: Dankje

H: Geen probleem liefje ik hou van je.

A: Ik hou ook van jou.


Hij hangt op en ik sta op en ga op de bank zitten. Mijn rug doet enorm veel pijn dus pak ik een kussen en zet die achter mijn rug voor steun. Mijn telefoon maakt een geluidje en ik kijk. Een bericht van een onbekend nummer.

O: Hey schoonzusje, Harry vroeg het en ik ben meteen mijn spullen gaan pakken. Ik kom zo snel mogelijk. Binnen een uurtje ben ik er hoor komt goed. XX Gemma.


Ik glimlach en voeg haar nummer toe. Ik sta op en loop naar de keuken en maak een kopje thee voor mezelf. Ik zet TLC aan en kijk naar vrouwen die hun bruidsjurk zoeken.



Na een uurtje gaat de bel. Ik sta op en loop erheen. Ik open het en zie daar Gemma staan. Och lieverd wat zie je er mooi uit zegt ze en ze sluit haar armen om me heen. Ik hou de deur open en we lopen naar binnen. Zo wil je wat drinken dan maak ik dat voor je zegt ze. Doe maar wat thee glimlach ik. Ik ga weer op de bank zitten en zet de tv wat zachter. Al snel komt Gemma terug met twee koppen thee. Nou hoe is het met je? vraagt ze. Ik haal me schouders op. Ik mis Harry verschrikkelijk en ik voel me dik. Maar je bent niet dik je buik is juist mooi zo. Ook wordt ik gek van de rug pijn en het niks kunnen doen. Maar daarom ben ik hier we gaan allemaal leuke dingen doen gewoon hier. Ik glimlach naar haar. Hebben jullie het al gehad over een kinderkamer? Ik schud mijn hoofd. Ik weet eerlijk gezegd niet eens of het wel gaat werken want Harry woont bij de boys en ik hier. Ze knikt. Ik ga niet alles hier alleen doen zeg ik. Dat snap ik misschien moeten jullie gaan praten over samenwonen. Ik bedoel jullie zijn heel serieus want jullie krijgen een kind. Ik knik. Wanneer moet je naar een echo? Morgen glimlach ik. Jij moet mee zeg ik er snel achteraan. Ze kijkt me met grote ogen aan. Echt? Ik knik. Ik wil jou erbij hebben. 



*Tijdsprong*


We hebben de hele dag gepraat over van alles maar nu ben ik nogal moe. Laten we maar gaan slapen zegt Gemma. Ik knik en Gemma helpt me met opstaan. Ik ga de trap op en Gemma houdt haar hand tegen mijn rug zodat ik niet val. Boven trek ik mijn pyjama aan wat bestaat uit een groot shirt en een kort broekje en ik ga in bed liggen. Gemma kruipt naast me en al snel val ik in slaap......





Hey people,

Hier dan eindelijk een nieuwe update. Ik heb er lang aan gewerkt omdat ik 1 geen inspiratie had en 2 omdat het niet zo heel goed met me gaat. Maar er is altijd tijd voor mijn lieve lezers. Ik ben morgen vrij dus dan kan ik lekker even verder schrijven. Iets wat ik ook zeker ga doen. Ook ga ik een wedstrijd houden. Ik ben een beetje klaar met deze cover en als jij nou goed bent ik covers maken is dit je kans. Dit is wat je moet doen.

1.Meld even dat je mee doet aan de wedstrijd.

2. Maak een leuke cover 

3.  stuur die op. (Via mijn mailadres die je dan krijgt)

Ik zal de leukste uitkiezen en de winnaar krijgt een opdraging en die krijgt een rol in het boek. 

Ik hoop dat jullie hieraan mee willen doen want ik heb echt een nieuwe cover nodig. 

Laat even weten wat je ervan vind en laat weten of je mee doet.


XXXX

Quinty






My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now