Hoofdstuk 56

191 9 1
                                    

*Een paar maanden later*

Alice pov.

Harry is nu een weekje thuis van de tour en laat me niks meer doen. Ik mag alleen op de bank zitten en tv kijken. Ik wil opstaan maar Harry houd me tegen. "Wat wil je hebben babe" "Ik moet gewoon naar de wc hazz" zucht ik. Hij knikt en helpt me een stukje lopen. Ik doe wat ik moest doen en trek mijn joggingbroek omhoog als ik ineens een steek in mijn buik voel. "HARRY" gil ik en ik hoor hem meteen door het huis rennen. Ik grijp mijn buik vast en kijk hem hulpeloos aan. Hij tilt me op in bride style en loopt naar de voordeur. Hij zet me even neer en legt mijn jas rond mijn schouders. Hij pakt de autosleutels en de tas met spullen en tilt me weer op. Tranen lopen over mijn wangen terwijl hij me naar de auto draagt. Hij zet me neer op de bijrijdersstoel en kruipt zelf achter het stuur. Hij pakt zijn telefoon en zet hem op luidspreker. "Met Louis" "Lou het is zo ver kom naar het ziekenhuis en bel de andere plus je ouders" "Oh mijn god Alice ben je oke?" Ik slaak een gil van de pijn en louis grinnikt. "Dat zal wel een nee zijn" "Louis schiet nou op" gil ik en druk weg. Harry pakt mijn hand en wrijft erover. "Het komt wel goed baby" "Ik haat je" kreun ik van de pijn. "Weet ik babe" Hij tikt weer een nummer in en belt. Zodra er wordt opgenomen gil ik weer van de pijn. "Och ik snap het al" "Gemma nu komen" gilt Anne. "We komen er meteen aan. Hou vol Alice"

 Snel racet Harry naar het ziekenhuis. Hij pakt de tas en tilt mij weer op. Als we het ziekenhuis binnen lopen komen er meteen zusters naar me toe rennen. Ze pakken rolstoel en Harry zet me daar in. Hij duwt me naar de lift. Een zuster knielt naast me neer. Hallo ik ben Nienke en ik ga je helpen met je bevalling. Ik knik. De liftdeuren gaan open en we volgen Nienke naar een kamer. Daar helpt ze me op het bed en helpt me met omkleden in een nachthemd. "Ik ga even voelen hoe ver je bent dit kan niet zo prettig voelen" "Je hebt nu 4 cm ontsluiting dus je moet nog even wachten" Ik knik. De deur vliegt open en de jongens vliegen naar binnen. "Zo dat zijn veel heren" grinnikt Nienke. "Dit zijn mijn tweelingbroer en mijn beste vrienden" Ook mijn moeder komt naar binnen en Gemma en Anne er meteen achteraan. "En dat zijn mijn moeder en Harry's moeder en zus". "Je moet wel kiezen wie je bij de bevalling wilt hebben" "Normaal mogen er maar 3 mensen bij maar jij mag er maximaal 5". Ik knik. "Als er iets is druk maar op de rode knop dan kom ik meteen". Ik glimlach naar haar en ze loopt de kamer uit. Op dat moment krijg ik net een wee en knijp ik mijn ogen dicht. Ik voel meteen 2 mensen mijn hand pakken. "Rustig doorademen Alice" hoor ik Anne zeggen. Na een paar minuten is de pijn weer gezakt. "Ik weet nu wel dat ik er niet bij wil zijn ik kan je geen pijn zien lijden" zegt Louis. Ik glimlach zwak naar hem. "Dus wie mogen er blijven" zegt Harry. "Mam jij moet blijven" zeg ik. Ze knikt en aait over mijn hoofd. "Anne Gemma willen jullie er ook bij zijn" Ze kijken me met grote ogen aan. "Natuurlijk" zeggen ze in koor. De jongens kijken me bezorgt aan als ik Harry's hand pak. "Het gaat wel" kreun ik pijnlijk. 

Na een uurtje komt Nienke terug om weer mijn ontsluiting  te checken. De jongens lopen de kamer uit. "Zijn dit ook de mensen die bij de bevalling blijven?" Ik knik. Ze voelt weer en kirt blij. "Je hebt 10 cm ontsluiting" Ik glimlach naar Harry die me trots aankijkt. Hij komt bij mijn hoofd staan en drukt een kus op mijn voorhoofd. "Je kan dit babe" Ik knik en druk mijn lippen op de zijne. Nienke komt terug en zet alle spullen klaar. Ze klapt ze voetsteunen uit en ik leg mijn benen daarin. Gemma en Harry komen naast mijn hoofd staan terwijl Anne en mijn moeder mijn handen vast houden. Als er weer een wee komt moet je met al de kracht die je hebt persen. Ik knik en al snel begin ik met persen. Als de wee over is laat ik een kreun horen. Harry wrijft over mijn haar heen. "Je doet het goed lieverd"zegt Anne terwijl ze een kus op mijn hand drukt. Mijn moeder knikt en glimlacht naar me. Dan voel ik weer een wee en begin ik weer met persen. 

Na een half uur persen hoor ik dan een baby huilen. De baby word op mijn borst gelegd en ik kijk er met tranen in mijn ogen naar. Harry aait over mijn wang en drukt kusjes op mijn haar. "Ik ben zo trots op je babe" De baby wordt van me overgenomen door Nienke en ze maakt haar schoon. "Het is een meisje" glimlacht ze. "Daddy's little princes" zegt Harry waardoor ik glimlach. Als ze is aangekleed en weer in mijn armen ligt komen de jongens ook binnen. Ze kijken met grote ogen naar het prachtige meisje die ik vast hou. "AAN DE KANT" word er op de gang geschreeuwd en er komen 4 meiden de kamer binnen stormen. "Oh mijn god" gillen ze tegelijk. "Ze is zo schattig" kirt Perrie. "Zayn ik wil ook een baby" "Komt goed babe" zegt hij en drukt een kus op haar voorhoofd. "De grote vraag is hoe heet ze" zegt Jesy. Ik kijk Harry aan en hij knikt als teken dat ik het moet zeggen. "Ze hallo tegen Hallice Darcy Styles" 

 "Ze hallo tegen Hallice Darcy Styles" 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Lieve lezertjes,

Ik helaas slecht nieuws want het boek ik bijna afgelopen. Ik ga nog door tot hoofdstuk 60 en dan nog een epiloog en dankwoord en dan is dit boek gedaan. 

Hoop dat jullie dit een leuk hoofdstuk vonden.

All the love, Q 

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now