hoofdstuk 16

604 25 0
                                    

Alice pov.

Vandaag is de grote dag. Vandaag gaan we beginnen aan mijn appartement. Ik ga samen met lou Hazz en perrie naar de winkel om mijn meubels te halen terwijl de rest bezig is in mijn appartement. Het appartement van Sandra is al klaar die hadden we vorige week al gedaan. We lopen met ze'n 4en de winkel in. Meteen zien ik de bank die ik zo graag wilde hebben.  Het is een licht grijze hoekbank. Even later hebben we ook de salontafel en het tv-meubel ook hebben we nog een kast die je moet ophangen en daar zit ook verlichting in. Dan zien we allemaal kussens enzo. Ik loop meteen naar de witte kussens en pak een paar daarvan. Ik pak ook nog een kleedje en nog wat andere dingen voor in het huis. We lopen naar de kassa en betalen. We spreken af met de winkel dat ze de meubels en spullen morgen komen brengen. We stappen in de auto en rijden naar mijn appartement. Als we daar aankomen zien we dat alles al geschilderd is en we eigenlijk niks meer hoeven te doen. We besluiten naar huis te gaan en een film te kijken.

Na 3 films gekeken en gegeten te hebben ben ik toch wel heel moe. Ik zeg de jongens gedag en loop naar boven. Ik kleed me om in mijn pyjama en stap in bed. Na een tijdje voel ik het bed indeuken en een kus op mijn voorhoofd. Niet lang daarna voel ik 2 armen om me heen en een lichaam achter me. Ik zucht nog een keer diep en val in slaap.....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
( A/N  hey mensen weer een nieuw hoofdstukje. Het is een beetje kort want ik had niet veel inspiratie. Ik schrijft snel weer verder hoor de afbeelding is hoe de woonkamer eruit komt te zien.
Vote?
Comment?
Follow?
Lots of love Quinty)

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang