Hoofdstuk 60. Epiloog

278 9 4
                                    

Het is nu 3 jaar later.

Alice en Harry zijn nog steeds gelukkig getrouwd en hebben er nog een kindje erbij gekregen. Ze vormen samen met Hallice die nu 3 is en hun zoontje Edward van 1 een gelukkig gezin. Alice is een top model geworden en is zelfs een Victoria secret Angel. Harry is vooral thuis bij de kinderen en vliegt mee met zijn vrouw om haar bij te staan.

Louis heeft een nieuwe vriendin gevonden nadat hij en Eleanor uit elkaar zijn gegaan en ze zijn nu verloofd en hun bruiloft aan het plannen. Louis wil graag kinderen maar hij en Eva hebben besloten nog even te wachten.

Niall heeft ook een leuke vriendin. Ze heet Anna en is een erg behulpzaam en lief meisje. Zij Alice en Eva zijn hele goede vriendinnen geworden. Anna is nu 2 maanden zwanger van hun eerste kindje.

Zayn en Perrie zijn uit elkaar gegaan en Zayn is nu samen met model Gigi Hadid. Zayn is kort na de bruiloft uit One Direction gestapt omdat hij meer tijd voor zichzelf wilde en hij is een solo carriere begonnen.

One Direction is 2 jaar geleden gestopt. Ze vonden het tijd op te stoppen en zich te richten op het normale leven en het leven met hun vriendinnen/vrouw/verloofde.

Perrie heeft een nieuwe liefde gevonden en is nog aan het daten met hem. Little mix bestaat nog steeds en ze touren nog steeds de wereld rond.

Liam heeft een relatie met Bo. Nadat Sophia het uit had gemaakt troostte Bo hem veel en daar is liefde opgebloeid.

Jessica is nog steeds alleen maar geniet van haar single life.

Jesy is getrouwd met Jake Rixton. Kort na de bruiloft van Harry en Alice vroeg hij haar ten huwelijk en ze zijn getrouwd. Ze willen nu nog geen kinderen omdat ze nog steeds druk zijn met hun carriere.

Leigh Anne is nu verloofd met haar vriendje Kiff Jordan.

Jade heeft een relatie met Jed Elliot van de band The Struts.

Van Sandra heeft niemand ooit nog wat gehoord. Ze is kort na de bruiloft verhuisd uit het appartementencomplex waar ze eerst woonde.

Met alle families is het ook nog steeds goed en ze hebben nog steeds veel contact met elkaar.




Anna is JWZ_ANNA

Eva is LookingForPizzaLand

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now