Hoofdstuk 45

275 15 5
                                    

Alice pov.

Ik wordt wakker in de armen van Harry. Ik zucht en kijk naar hem. Hij ligt lief te slapen. Ik kan gewoon niet boos op hem blijven. Ik wurm me voorzichtig uit zijn armen en sluip de kamer uit. Ik loop de kamer in en wordt meteen in een knuffel getackeld door Jade. Ik begin met lachen. Raar kind zegt ik. Ik plof op de bank. Wat gaan we doen? vraagt lou. Nou niks want doornroosje slaapt nog grinnik ik. de andere beginnen met lachen. Dan gaat de bel. Ik sta op en open de deur. Daar staan Niall en Liam. Ik vlieg ze om hun hals. Ik heb jullie gemist zeg ik. Wij jou ook zeggen ze tegelijk. We lopen naar binnen en iedereen begroet ze. Dan gaat mijn telefoon. Ik neem op.

O:Hallo u spreekt met Linda de groot. Spreek ik met Alice Tomlison?

A: Ja daar spreekt u mee.

O: Ik bel u namens Enisa Simons. Zij vraagt om een afspraak te maken omdat we jou heel graag willen casten als model.

Ik sla mijn hand voor mijn mond.

A: Uhm ja natuurlijk waarneer?

O: Zou u vanmiddag kunnen komen om half 3?

A: Ja dat is goed.

O: Wij verwachten u dan op Lidiastreet 12

A: Dat is goed ik zal er zijn dag.

O: Dag.

ik hang op en begin met gillen. Iedereen kijkt me aan. ENISA SIMONS WIL ME CASTEN ALS MODEL gil ik. Perrie en Jade rennen op me af en trekken me in een knuffel. Dat meen je niet zegt Jesy. Dus wel Oh My Gosh dat is gewoon een droom die uitkomt. Waarneer moet je er heen? Vanmiddag half 3. Cool gilt Leigh-Anne. Ik spring heen en weer door mijn huis. Dan komt Harry slaperig binnen lopen. Wat is hier aan de hand? vraagt hij. Jouw vriendin wordt een model zegt Jade serieus. Meen je dat zegt hij en hij kijkt naar mij. Ik knik hevig van ja. Hij loopt op me af en tilt me op. Dat is geweldig zegt hij en hij drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach en leg mijn armen om zijn middel en mijn hoofd tegen zijn borst. Ik ben zo blij zeg ik. Snap ik zegt Perrie. We moeten een outfit vinden gilt Jesy. Ik lach en de meiden trekken me naar mijn kamer. Ze gooien mijn kast open en beginnen er in te snuffelen. Perrie gooit een witte rok naar me toe en Jade een bloemige croptop. Leigh-Anne pakt zwarte sleehakken en Jesy geeft me een roze tas. Ze zetten me op mijn bureaustoel neer en Jade begint aan mijn make-up. Perrie doet mijn haar en Jesy en Leigh staren me aan. Na een tijdje zijn Jade en Perrie klaar en trek ik de kleren aan. Ze kijken me allemaal vrolijk aan. Je ziet er super uit zegt Leigh. Echt wel als ze niet aan nemen dan weten ze niet wat schoonheid is zegt Jade. Ik glimlach. Jullie zijn de beste. Weten we zeggen ze tegelijk. Ik spring op en neer door de zenuwen. Straks ben ik model!




Hey guys,

Ik weet dat het lang geleden is maar vanaf vandaag ga ik iedere zondag dit boek updaten! Ik hoop dat jullie dit hoofdstuk leuk vinden!

Love You

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Xxxxx
Quinty

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔حيث تعيش القصص. اكتشف الآن