Hoofdstuk 57

214 9 1
                                    

Alice pov.

Nienke komt terug de kamer binnen en helpt me met aankleden. "Zin om naar huis te gaan?" vraagt ze. Ik knik. Perrie is bezig met Hallice aan te kleden en haar in de maxi cosi te doen.   Harry zou zo pas komen omdat hij eerst thuis wat moest regelen zei hij. Ik ben net klaar als hij naar binnen loopt en mij een kus geeft. "Hallo mama" glimlacht hij en loopt naar Perrie en Hallice toe. "Hallo papa" zeg ik terug en zie Harry Hallice over haar wang aaien. Ik glimlach trots naar de 2 pracht mensen voor me. Ik had niks beters kunnen wensen dan een kindje met Harry. Perrie komt naast me staan en slaat een arm om me heen. "Ik ben trots op je lies" Ik kijk haar glimlachend aan en trek haar in een knuffel.

Nog steeds voorzichtig stap ik de auto uit en pak de maxi cosi uit de auto. Ik loop naar de voordeur en als ik die open maak wordt er heel hard gefeliciteerd gegild. Voor me staan alle ouders van de jongens, mijn familie en die van Harry. Ook de jongens van 5SOS en de meiden van Little Mix staan er. Er staat een grote taart op tafel waar een foto van Hallice op staat. "Wauw" stamel ik. Mijn zusjes rennen meteen op me af om Hallice te zien. Lottie slaat haar armen om me heen en knuffelt me. "Ik ben trots op je grote zus" zegt ze en kijkt me met tranen in haar ogen aan. "Ik ook op jou Lottie dat weet je toch" Ze knikt en kijkt weer naar Hallice. "Ze is zo mooi" zegt Phoebe en de rest knikt instemmend.



Die avond hebben we besloten om met ons allemaal uit eten te gaan. Dus daar sta ik dan voor mijn kast om een outfit te zoeken. Ik pak een donker blauw jurkje uit de kast en leg die op mijn bed. Ik doe snel een lijntje eyeliner boven mijn oog en mascara op. Ik trek het jurkje aan en doe een gouden ketting en armband om. Ik pak mijn pumps die nude en open zijn en trek die aan 

Met een aantal auto's rijden we naar een chique restaurant in de buurt

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Met een aantal auto's rijden we naar een chique restaurant in de buurt. Als we binnen komen zien we meteen een grote tafel die gedekt is voor ons. De jongens hebben heel het restaurant afgehuurd zodat we rust zouden hebben. We nemen plaats aan de tafel en de ober neemt onze drankjes op. Harry legt zijn hand op mijn been. "Ik ben trots op je babe dat weet je toch?" zegt hij. Ik knik. Als je mij een jaar geleden zou hebben gevraagd waar zie je jezelf over een jaar zou ik hebben gezegd dat ik zou studeren en werken maar een kind met een beroemdheid hebben had ik nooit gedacht. Louis tikt met zijn mes tegen zijn glas en hij staat op. "Lieve Alice het is nu bijna een jaar geleden dat je me belde en ik je voorstelde om bij mij te komen wonen. We hebben ups en downs gehad met iedereen maar al met al was het een geweldige tijd. Je vond dat je meer ruimte nodig had en verhuisde naar een appartement verderop. Zodra je weg was miste we je enorm en waren we daarom ook vaak bij je te vinden. Als je me een jaar geleden zou vragen hoe zou je leven eruit zien over een jaar zou ik nooit hebben gezegd dat ik een oom zou zijn van een pracht meid en dat mijn tweelingzus een relatie zou hebben met mijn beste vriend. Alice ik wil je bedanken. Bedanken dat je een geweldige zus bent voor mij, Lottie, Fizzy, Phoebe,Daisy, Ernest en Doris. Bedanken dat je onze Harry een beetje getemd hebt en van hem houd. Bedanken voor de beste vriendin die je bent voor iedereen. Alice ik ben trots op je. Wij zijn allemaal trots op je en wensen je veel geluk toe met Hallice en Harry. We houden van je". Ik sta op en vlieg mijn tweelingbroer om zijn hals. "Dat was zo lief" snik ik in zijn nek. "Niet huilen" grinnikt Louis en hij aait over mijn rug. Als de tranen gestopt zijn met lopen komt het eten eraan en ga ik weer naast Harry zitten. Harry slaat een arm om me heen en drukt een lief kusje op mijn lippen. 


Na het eten wil ik net in de auto stappen als Harry mijn hand pakt en me terug trekt. Hij houdt mijn hand stevig vast en hij loopt richting het park waar ik en Harry vaak heen gaan. Harry loopt naar het meertje waar nu allemaal lichtjes in drijven. Ook is er een hart gevormd met kaarsjes. In de bomen hangen ook lichtjes. Harry loopt met me naar het hart en gaan erin staan. Hij pakt mijn beide handen en kijkt me aan. "Alice mijn lieve Alice. Er zijn geen woorden voor wat ik voel voor jou. Je liet me inzien dat het leven een stuk leuker kan zijn als je iemand bij je hebt waar je het mee kan delen. Je hebt me alle liefde gegeven die ik nodig had. Je hebt me zelf een kind gegeven. Een kind dat zal opgroeien met heel veel liefde van haar ouders. Vanaf het moment dat ik je zag was ik al weg van je en toen je de mijne werd kon mijn wereld niet meer stuk. Je bent mijn prinses. Ik zal je altijd beschermen maar Prinses nu moet je niet boos worden maar je bent van je plaats verstoten. We hebben nu een kleine prinses. Daarom vond ik dat het tijd werd om je mijn Queen te worden". Langzaam laat hij mijn handen los en zakt hij op 1 knie. Ik sla mijn hand voor mijn mond en kijken met tranen in mijn ogen naar de liefde van mijn leven. "Prinses wil je me de gelukkigste man op aarde maken en met me trouwen en mijn Queen worden?" vraagt hij en hij haalt een doosje uit zijn zak. Hij opent het doosje. "Ja" komt er zachtjes uit mijn mond en ik knik erbij om het nog duidelijker te maken.  Hij haalt de ring uit het doosje en doet hem om mijn vinger. 

Langzaam komt Harry weer omhoog en ik omhels hem

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Langzaam komt Harry weer omhoog en ik omhels hem. Ik hoor iedereen klappen en ik hoor de jongens fluiten. Ook hoor ik mensen snikken. Ik trek terug uit de knuffel en plant een kus op zijn lippen. Ik kijk naar mijn familie. Bij mijn moeder en Anne lopen tranen over hun wangen. Ook bij de meiden van little mix en mijn zusje. Zelfs Louis is aan het huilen. Ik sprint meteen op hem af en knuffel hem. "Ik ben gewoon verloofd" zeg ik nog steeds een beetje in shock van wat er daarnet is gebeurt. Al snel is mijn knuffel met Louis een groepshug met iedereen geworden. 

Hier sta ik dan. In een knuffel met de mensen die het meest voor me betekenen. Hier sta ik dan. Verloofd met de liefde van mijn leven. Hier sta ik dan. De moeder van een prachtige dochter. Hier sta ik dan. Ik heb alles waar ik ooit over droomde. Ik ben gelukkig. 




Hey guys,

Daar ben ik weer. Het is een tijdje geleden ik weet het maar ik heb nu vakantie en heb nu genoeg tijd om te schrijven. Geen zorgen. Dit is nog niet het einde. Het einde komt er wel aan. Ik plan nu nog 2 hoofdstukken en een epiloog en dan is dit boek gedaan. Daarna zal ik beginnen aan een van mijn andere ideeën. Ik hoop dat jullie mijn andere boeken zullen gaan lezen. Hoop dat het een leuk hoofdstuk is.

All the love, Q

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu