Hoofstuk 1

2.3K 61 7
                                    

Alice pov.

"Alice kom eens naar beneden". "Ja mam ik kom al". Ik loop naar beneden en ga aan de keukentafel zitten. "Lieverd je moet echt eens gaan nadenken wat je doen met je leven je bent al klaar met school". "Mam ik heb je toch al gezegd dat ik wil gaan dansen". "Ja maar daar kan je je geld toch niet mee verdienen". Ik zucht en stamp de trap op. Ik weet wat ik wil ik wil professioneel danseres worden maar mama vind het maar niks. Oh trouwens ik heb me nog niet eens voorgesteld. Ik ben Alice van der Vliet en ben 19 jaar. Ik hou super veel van dansen. Dansen is mijn leven. Ik heb geen broers of zussen. *Pling* ik pak mijn telefoon.

Sandra: hey babe kan ik naar jou toe komen thomas doet weer is vervelend dus pleas help me x'jes your babe

Snel schrijf ik een berichtje terug

Alice: hey lekkerding tuurlijk kan je komen dat weet je toch neem trouwens maar je pyjama en kleren voor morgen mee dan houden we een sleepover x'jes je meest hyperactieve dinnetje.

Ik ruim mijn kamer nog een beetje op en doe mijn oortjes in mijn Iphone. Ik zet muziek op. Als eerste komt het liedje story of my life van one direction. Dit vind ik zo'n mooi liedje. Na een tijdje hoor ik de bel gaan. Ik storm van de trap af en doe de deur open. "SANDRAAAAAA". "ALICEEEEEE". We hebben meteen de slappe lach. We brengen haar spullen naar mijn kamer en besluiten dan even te gaan dansen. We lopen naar de zolder en lopen de dansstudio in. We oefenen nog wat nummers en dan gaan we eten. Na het eten gaan Sandra en ik naar boven. Ik zet de tv aan en samen kijken we tv. Na een tijdje tv kijken besluiten we maskertjes op te doen en nog een film te kijken. Ik pak 2 maskers voor ons. We doen ze op en gaan een film kijken. Als de film is afgelopen wassen we de maskers eraf en gaan nog een film kijken. Tijdens de film blijkt Sandra in slaap gevallen te zijn. Ik zet de film af en ga goed in bed liggen. Ik kijk nog even rond op social media en leg dan mijn telefoon aan de oplader. Al snel val ik in slaap. 

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang