Hoofdstuk 43

277 16 0
                                    

Alice pov.
Het is nu al een week later en ik mis de jongens verschrikkelijk erg. Ik heb alleen nog een beetje contact met niall omdat hij niks verkeerd heeft gedaan. Ik ben vandaag alleen dus besluit ik om te gaan shoppen. Ik loop naar mijn kamer en kijk in mijn kast. Ik pak een zwart shortje en een grijs hemdje met opdruk. Ik trek de kleren aan en doe mijn make-up. Als ik daarmee klaar ben loop ik naar beneden. Ik pak mijn iPhone en pak mijn tas in. Het gaat echt slecht met me. Ik heb wallen van hier tot en met Tokio en ik eet heel slecht omdat ik gewoon geen honger heb. Alles doet me denken aan de jongens dus meestal lig ik dagen lang in bed te huilen. *pling* ik vis mijn telefoon uit mijn tas en open het berichtje.
Niall: Hey, ik mis je. Hoe gaat het nou met je?? Ik hoop oke. Uhmm de boys en ik hebben een weekje vrij en zayn , harry en louis zijn op het vliegtuig naar londen gestapt om alles goed te maken en recht te zetten. Ik en liam komen ook zo snel mogelijk oke?? Xx nialler.

Er komen tranen in mijn ogen. Ze komen. Eindelijk. Nu zal je vast denken waarom ben je blij je was toch boos. Was ja ik kan niet zonder de jongens. Ik pak mijn tas en trek mijn jas aan. Ik stap in mijn auto en rij naar het winkelcentrum. Ik loop de zara in en zie hele leuke schoenen. Het zijn hoge zwarte pumps met een goud randje. Ik pak ze in mijn maat en probeer ze aan. Ik weet dat de jongens in sydney waren en ze daarom iets langer dan 20 uur moeten vliegen. Ik besluit om de meiden van little mix te bellen voor een girls night.
P: hey met perrie.
A: hey pezz heb je miss zin om met mij en de andere meiden een girls night te houden?
P: omg ja tuurlijk ik bel de andere wel hoelaat?
A: oke top ik zie jullie om 5 uur.
P: top zie je dan kusje.
A: kusje.

Ik hang op en loop verder naar de topshop.

*tijdsprong*

Samen met de meiden zit ik in de woonkamer mijn nagels te lakken. De boys zijn onderweg naar londen zeg ik met een kleine glimlach. Perrie slaat haar armen om me heen. Ik had de meiden al verteld dat ik niet meer boos ben. Zullen we een film kijken vraagt leigh. Iedereen stemt in en ze zetten een film aan. Ik ben erg moe dus ga ik op de bank liggen. Al snel val ik in slaap.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heeeey mensen,
Ik heb goed nieuws en slecht nieuws en dat is dat ik nog 4 weken heb om te updaten en het slechte nieuws is dat ik geen Wi-Fi heb in Griekenland. Maar ik ga dus zo veel mogelijk vooruit schrijven en ik zal ook de vragen van de Q&A beantwoorden. Heb je nog een vraag ga dan even een hoofdstuk terug en stel hem bij de comments.

Ik hoop dat jullie vakantie een beetje leuk is.
Veel liefs en kusjes

Quinty

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now