Hoofdstuk 55

185 8 2
                                    

Belangrijke A/N aan het eind!

Alice Tomlison. 

Samen met Gemma en Kelly loop ik om half 6 op het vliegveld. Ik ben ontzettend moe en kan mijn niet meer op mijn benen staan maar ik doe alles voor Harry. We gaan aan boord van de privéjet en nemen plaats. Ik pak meteen een van de stoelen die je naar achter kan klappen. Gemma gaat naast me zitten en Kelly tegenover me. Al snel stijgt het vliegtuig op en klap ik mijn stoel naar achter. Ik trek mijn benen een beetje op en leg mijn handen op mijn buik. Ik voel hoe iemand een dekentje over me heen legt en dan val ik in slaap. 


Alice wordt je wakker zegt Gemma hard. Ik open mijn ogen en zet mijn stoel rechtop. Als we geland zijn halen we de koffers op en lopen we naar de aankomsthal. Daar staat iedereen op ons te wachten. Ik ren meteen op Louis af en Gemma op Harry. Liam loopt naar Kelly en geeft haar een knuffel. De rest volgt zijn voorbeeld en Harry loopt daarna naar mij toe. Hij legt zijn handen op mijn heupen en kijkt me aan. Ik sla mijn armen op zijn nek en kijk hem ook aan. Sorry babe het spijt me zo erg zegt hij. Ik antwoord niet en druk mijn lippen op de zijne. Ik hoor heel veel camera's aan en de fans awhh roepen. We trekken terug en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. Ik heb je gemist mompel ik. Ik jou ook zegt hij en hij drukt een kus op mijn haar. Laten we gaan zegt Liam en we lopen met ze'n allen naar het busje die de jongens hebben gehuurd. Ik zit naast Harry en Liam in het busje. Ik leg mijn hoofd tegen Harry's schouder aan en speel met mijn vingers. Liam tikt me aan en ik kijk naar hem. Misschien klinkt dit raar maar mag ik je buik voelen? vraagt hij verlegen. Tuurlijk Li zeg ik en ik til mijn shirt op. Hij legt zijn handen op mijn buik en ik voel de baby schoppen. Liam's ogen vergroten en kijken me verbaasd aan. Wauw mompelt hij waardoor ik lach. Hazz drukt een kusje in mijn nek en kijkt me trots aan. Ik glimlach naar hem en kijk weer naar Liam die me nog steeds vrolijk aankijkt. Hij haalt zijn handen weg ik doe mijn shirt weer over mijn buik. Ik kan echt niet wachten tot hij of zij er is zegt Liam vrolijk. Wij ook niet zegt Harry en hij drukt een kus op mijn lippen. Nee wachten kan ik echt niet meer...




Hey lieverds,

Lang geleden ik weet het. Maar ik heb het nogal druk gehad met school en heb wattpad daarom een beetje op de 2e plaats gezet.Ook sorry voor het korte stukje. Ik heb eigenlijk een paar medelingen.

1. Dit boek is bijna aan zijn einde. Ik ben nu meer dan een jaar bezig met dit boek en de inspiratie begint op te raken. Ik wil nog 4 of 5 hoofdstukken maken voor dit boek en dan een epiloog. Ik zat er nog aan te denken om een vervolg te maken maar dat doe ik denk niet omdat ik al zoveel boeken heb.

2. Ik zit er aan te denken om wat boeken te verwijderen. Ik heb nu heel veel boeken online staan en aan sommige schrijf ik gewoon niet. Ik heb ook heel veel ideeën en al deels uitgewerkt maar daar ben ik niet tevreden over dus die ga ik ook verwijderen. Er zijn een aantal boeken die ik niet ga verwijderen. Dat zijn: If i could fly en That moment. Jullie mogen zelf kiezen welke boeken er moeten blijven. Je kan kiezen uit: 1.Lessons of love *Luke Hemmings* 2. Trust me ft Liam Payne. 3. just friends luke hemmings. 4. broken home  5.He is my dad? harry styles. Maak jou top 3 van boeken die moeten blijven en ik zal kijken welke 2 het meeste voorkomen. 

3. Ik ben begonnen aan een nieuw boek die nog niet online staat. Het is een Larry fanfic. Ik wilde namelijk iets anders proberen. Ik ga het Larry boek pas online zetten als dit boek klaar is en ik de andere heb opgeruimd. 

Ik hoop dat jullie me willen helpen en jullie je top 3 achterlaten want anders moet ik zelf kiezen. Als er geen reacties worden achtergelaten zal ik misschien alle boeken waar je uit kon kiezen verwijderen. Aan jullie de keus. 

Love you guys!

Quinty



My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu