Hoofdstuk 58

197 8 1
                                    

Alice pov. 

Het is nu ongeveer 2 maanden verder en dus ben ik 2 maanden verloofd met Harry. In de afgelopen 2 maanden zijn we verhuisd naar een huis in dezelfde straat waar we al woonden. Ons huis is groot maar niet te groot. Ook heeft het huis een grote tuin en een zwembad. Ook ben ik weer begonnen met mijn modellenwerk. Ik heb regelmatig shoots en ik moet ook soms naar het buitenland.

Het is tijd om uit bed te komen. Ik heb vandaag afgesproken om te gaan kijken naar een jurk. Ik heb mijn moeder, Anne, Gemma de meiden van Little mix, Bo en Jessica mee gevraagd en dus gaan met ze'n allen de perfecte jurk voor me zoeken.Eleanor en Louis en Sophia en Liam zijn uit elkaar daarom zie ik ze niet zo vaak meer. Ze komen als het goed is wel naar de bruiloft maar nu heb ik echt mijn bruidsmeisjes en de ouders bij me dat vind ik belangrijk. Ik stap mijn bed uit en loop de inloopkast in. Ik pak een spijkerbroek en een wit shirt waar kant op zit. Ik trek sandaaltjes aan maar pak ook zwarte pumps. Ik pak mijn roze Micheal Kors handtas en doe daar mijn telefoon en de pumps in. 

Als ik terug de kamer in loop zit Harry rechtop in bed

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Als ik terug de kamer in loop zit Harry rechtop in bed. "Lekker geslapen lieverd?" vraag ik aan hem als ik naar hem toe loop om hem een kus te geven. "Zeker en jij dan babe?" "Hallice heeft eindelijk een keer doorgeslapen dus beter dan normaal". Hij glimlacht naar me en kijkt dan verbaast naar het feit dat ik aangekleed ben. "Ik ga vandaag mijn jurk kopen remember" lach ik naar hem. Meteen veranderd zijn verbaasde blik in een grijns. "Nee je krijgt de jurk niet te zien" grijns ik en ik druk nog een kus op zijn lippen. "Hou van je" zeg ik. "Hou ook van jou". Ik kruip van het bed en loop naar beneden. Ik prop snel een broodje naar binnen en stap in de auto. Ik rij naar de jongens om daar iedereen op te halen. Ik bel aan en wordt binnengelaten door Liam. "Zijn we er klaar voor " gil ik. "Zeker wat denk jij dan" gilt Perrie. ik lach en we maken een indeling. Jade,Jesy,Leigh, Perrie, Jessica en Bo gaan bij mij en de rest dus mijn moeder, Lottie, Fizzy, Louis, Anne en Gemma gaan bij mijn moeder. Louis wilde ook heel graag mee met als smoes dat hij het ook moest goedkeuren. Het maakt mij niks uit maar goed. Als iedereen zit start ik de auto en zet de muziek hard aan. 


Na een half uurtje rijden komen we aan bij de bruidswinkel. We lopen naar binnen en een medewerker begroet ons. "Goedemorgen welke bij bruidswinkel George ik ben Samantha en ik zal jullie vandaag helpen. Wie is de bruid?" Ik steek mijn hand op en ze geeft me een hand. "Gefeliciteerd" zegt ze en ze gaat met ons op banken en stoelen zitten. " Weet je al een beetje wat voor een stijl jurk je wilt?" Ik schud mijn hoofd. "Ik wil eruit zien als een prinses dat vooral" lach ik. "Zou je ook iets wat strak zit willen proberen?" "Ja hoor" glimlach ik. "Laten we beginnen met passen" zegt Samantha en we lopen naar een kleedhokje. Al snel komt ze terug met een jurk. Het is een strakke jurk met bandjes. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now