hoofdstuk 22

503 23 0
                                    

Alice's pov.

Ik zit op de bank samen met Jessica. Ik snap niet dat Sandra dat gedaan heeft zegt jes. Ik ook niet ik bedoel ze deed alsof ik er nooit voor haar ben geweest en ik heb haar voorgesteld aan haar favoriete band voorgesteld. Ook echt je hebt zoveel voor haar gedaan. Maar goed ik heb jou jij zal me nooit verlaten toch? Never ik zal altijd bij je blijven. Pinkie promise? Pinkie promise. Ze haakt haar pink om de mijne. Er is trouwens een appartement vrij in dit complex dan kan je hier komen wonen. Dat is een super idee. Ik zal de makelaar wel bellen straks. Ze knikt. We kijken samen verder naar de tv. Ontbijt? Ja graag. Ik loop naar de keuken en kijk in de kastjes. Alles is op. Jes ik moet even naar de winkel. Oké ik blijf hier. Ik knik en loop naar boven. Ik pak een spijkerbroek en een hemdje en een trui. Ik trek de kleren aan doe mijn haar in een hoge staart en doe een klein beetje make-up op. Ik pak mijn tas in en loop naar buiten. Ik stap in mijn auto en meteen wordt ik gebelt. Harry. Mijn hart maakt een sprongetje.
*telefoongesprek*
H:hey babe maak je ik je wakker?
A: hey handsome nee ik zit in de auto om boodschappen te doen.
H: oke zou ik straks langs mogen komen?

Ik hoorde iemand op de achtergrond schreeuwen.
H: oh en niall wil ook komen.
A: Tuurlijk mogen jullie komen.
H:oké ik zie jullie straks
A: oké top bye love you
H: love you to.

Ik parkeer mijn auto en loop naar binnen. Ik pak alles wat ik nodig heb en betaal. Snel rij ik naar huis en ruim alle spullen op. Ik maak wat ontbijt en geef aan jes de hare. Als ik net zit gaat de bel. Ik zucht. Ik sta op en open de deur. Ik draai me om en loop weer naar de woonkamer. Ik plof op de bank en begin mijn ontbijt op te eten. Goedemorgen roept niall vrolijk.  Morgen. Ik ben echt chagrijnig vandaag. Komt vast omdat ik slecht geslapen heb vanacht. Hey babe. Harry geeft me een kus op mijn voorhoofd. Hi. Whats wrong babe. Niks. Hij weet dat er wel wat is maar vraagt niet door. Ik zie niall wat in jes haar oor fluisteren. Ze glimlacht en knikt. Alice ik en niall gaan even weg is dat goed. Tuurlijk je doet je best maar. Ze grinnikt en ze vertrekken. Zo en toen waren we alleen zegt hazz. Jupp zeg ik droog. Kan je me nu vertellen wat er is? Ik ben gewoon moe en chagrijnig. Hij knikt. Ik pak mijn telefoon en app jes.
A: jes kan je pleas wat chocolade meenemen?

Ze komt online en begint te typen.
J: is het weer de tijd van de maand?
A: nee ik hen gewoon zin in chocolade.
J: oke ik zal het voor je meenemen.

Ik sluit watsapp en leg mijn hoofd tegen hazz zijn schouder. Hij slaat zijn arm om me heen. Zullen we een film kijken? Ik knik. Hij loopt naar de kast en kiest een film uit. Hij zet hem aan en samen kijken we de film. Halverwege val ik in slaap.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Hey mensen,
Vandaag een kort stukje omdat het kerst is!
Ook heb ik nog 2 plaatsen vrij voor een rol in dit boek. Kijk bij het vorige hoofdstuk voor wat je moet opgeven.
Ik hou van jullie
En vergeet niet te stemmen en een reactie achter te laten.
Lots of love
Quinty.

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now