hoofdstuk 21

525 24 6
                                    

Vanaf nu praten de jongens gewoon Nederlands dat is makelijker schrijven voor mij. Sorry voor de verwarring!

Pov Alice.

Samen met jes zit  ik op de bank. Zullen we ons gaan klaarmaken? Vraag ik want vanavond gaan we met de jongens uit eten. Sandra komt niet ze had het te druk ofzo iets. We lopen naar mijn kamer en ik kijk in de kast. Ik pak een mint groen jurkje en mijn nude pumps. Ik loop naar de badkamer en kleed me om. Ik pak wat oogschaduw en maak een licht bruine smockey eye. Ook doe ik nog wat poeder op en werk mijn mascara bij. Ik loop terug naar mijn kamer en krul mijn haren. Ik doe wat gouden sieraden om en pak een handtas in. Als ik klaar ben zie ik dat Jessica een mooi rood jurkje aan heeft. Je ziet er leuk uit jes. Jij ook dat jurkje staat je super goed. Ik kijk op de klok en zie dat het kwart voor 6 is. Jes kom we gaan. Ze knikt en we lopen naar mijn auto. We stappen in en rijden naar het restaurant. Als we daar aankomen staan de jongens al te wachten. Ik parkeer de auto en we gaan naar binnen. We bestellen wat te eten en beginnen te kletsen. Ik praat wat met Jessica. Ik snap Sandra niet ze is niet eens gedag komen zeggen. Ik weet het ik heb het haar wel gezegd. Raar. Ja echt wel ze ontloopt me een beetje heel erg. Ik snap haar niet meer. Ineens horen we een heel bekende lach. Sandra..... Ze loopt naar binnen met een paar mensen. Wacht ik ken die mensen. Zijn dat Roy, Emily en jack nou? Fluistert jes in mijn oor. Ik knik. Roy Emily en jack hebben me altijd gepest en Sandra ook. Ik sta boos op. Ik loop naar hun tafel en zet mijn liefste glimlach op. Zo heb je het leuk met je nieuwe vrienden? Want daar lijkt het wel op he! Ik dacht dat je mijn beste vriendin was Sandra. Ik dacht dat we elkaar zouden steunen! Ben je misschien vergeten wat ze je hebben aangedaan! Maar toch kies je voor hun in plaats van je echt vrienden die er voor je willen zijn. Ze kijkt me kil aan en zegt jullie zijn mijn echte vrienden niet. Ik heb jullie niet nodig en wat wij hadden was nep ik heb je nooit aardig gevonden. Krak. Hoorde je dat? Dat was mijn hart die brak. Niall komt naast me staan. Oh hey niall liefje. Nee Sandra geen geliefje meer het is uit. Wat stamelt ze. Je hoorde me wel. Tranen stromen er over mijn wangen. Kom we gaan. Ik knik en pak mijn spullen. Ik geef de sleutels aan Jessica en we rijden naar mijn appartement. Als we aankomen pak ik mijn pyjama en loop naar de badkamer. Ik haal mijn make-up eraf en trek mijn pyjama aan. Ik loop naar mijn bed en ga liggen. Al snel val ik in een diepe slaap.....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Hey mensen hier een nieuw hoofdstuk! Het is een beetje kort maar ja.
Ik heb nog mensen nodig voor dit boek om mee te spelen! Dus als je wil mee doen laat dan even je naam, je hobby's, leeftijd( je kan kiezen tussen de 17 en 21 jaar),haarkleur,omschrijving van je kledingstyle en je favo van 1D achter in de comments.
Ik kies er 3 uit over een paar dagen en die krijgen een rol in dit boek!
Vertel ook aan je vrienden op wattpad dat je dit een leuk boek vind!
Ik hou van jullie
Lots of love
Quinty

Ps. Ik zoek nog een naam voor jullie want ik noem jullie nu steeds mensen dus als je een leuke naam weet laat het effe weten!

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum