Hoofdstuk 42

275 19 1
                                    

Alice pov.

Ik wordt wakker en kijk om me heen. Ik zie Martijn slapen en Sander ook. Marnix kijkt in een tijdschrift. Ik zucht en kijk op mijn telefoon. Ik zie dat het 2 uur 's middags is. Zouden ze al door hebben dat ik er niet meer ben? Martijn beweegt een beetje en legt zijn hoofd tegen me aan. Ik glimlach. Jullie vragen je vast af hoe ik de jongens ken. Nou we hebben bij elkaar op de basisschool gezeten en zijn toen met ze'n vieren daar dezelfde middelbare school gegaan. Maar de jongens werden populair en ik niet daarom hadden we niet zo heel veel contact meer. Ze zijn altijd al hele goede vrienden van me geweest. Mijn gedachte dwalen af naar Harry. Zou hij me missen? Nee natuurlijk niet hij heeft dat meisje toch. Ik dacht dat mijn leven perfect zou zijn na de middelbare school en zeker toen ik verhuisde naar Londen maar ik had het helemaal mis. Het zijn maar gedachtes. Ik zucht. De tranen staan in mijn ogen. Ik voel Martijn bewegen. Ik kijk naar hem en hij kijkt naar mij. Hij ziet de tranen en trekt me in een knuffel. Alles komt goed dat beloof ik je. Ik haal mijn schouders op. Mijn leven is altijd al zo geweest. Eerst is het goed en leuk maar dan ineens wordt het weer zo kut als het eerst was. Echt waar. Ik kijk hem aan. Zou hij me missen? Tuurlijk mist hij je. Ik haal mijn schouders op.
«over een paar minuten landen we op londen heatrow»

We maken sander wakker en maken onze riemen vast.

Na een paar minuten landen we en lopen we het vliegveld op. We halen onze koffers op. Hoe gaan we nu naar jou huis dan vraagt Marnix. Ik pak mijn telefoon en zet mijn telefoon van de vliegtuigstand af. Ik open mijn contacten en bel jade.

J: hey met jade.
A: heey met lies.
J: oh heeey.
A: nou ik en een paar vrienden staan op het vliegveld zou je ons op kunnen halen?
J: tuurlijk maar waarom ben je al terug?
A: leg ik straks wel uit.
J: oke ik kom er nu aan tot zo schat.
A: zie je zo babe.

Ik hang op en kijk de jongens tevreden aan. Geregeld. We ploffen op een bankje en wachten tot jade er is. Al snel komt jade op me af rennen. Ze vliegt in mijn armen. Ik heb het gezien op twitter zegt ze dan. Ik knik. Kan je ons naar mijn huis brengen? Tuurlijk. De jongens stellen zich voor en we vertrekken naar mijn appartement.
Als we een tijdje rijden kijk ik op mijn telefoon. 39 gemiste oproepen van de jongens en 110 berichten. Ik zucht en open de berichten van zayn.

Z: alice waar the hell ben je?
Z: laat je me nou achter.
Z: godver ik ben zo boos op harry ik hoop dat je oke bent.
Z: laat me even weten als je dit ziet oke?
Z: be save en ik hou van je.

Ik open ook de berichten van niall.
N: heey je bent naar Londen he?
N: laat alsjeblieft wat van je horen als je geland bent zayn en louis zijn dood ongerust.
N: zayn is heel boos op harry dus hebben we hem maar opgesloten.

Ik besluit eerst een bericht naar zayn te sturen.
A: heey ik ben oke ik ben naar londen gevlogen samen met marnix sander en Martijn. Geen zorgen ik ben oke jij ook? Please laat harry heel hij is je beste vriend
Veel liefs
Alice.

Ik verstuur het en begin te typen naar niall.
A: heey ni, zou jij please willen zorgen dat zayn harry heel laat ze zijn beste vrienden. Ik ben in londen met marnix sander en martijn dus ik ben niet alleen.
Veel liefs
Alice.

Ook deze verstuur ik en ik stop mijn telefoon weer weg. Al snel komen we aan. Ik open de deur en zeg welkom in mijn paleis. De jongens grinniken. Ik gooi mijn koffer neer. Ik hoor mijn telefoon af gaan. Ik haal hem uit mijn broekzak. Harry

H: alice thank god je neemt op
A: hoe durf je haar te bellen zegt Martijn.
H: het is niet wat het lijkt.
A: wat is het dan.
H: het was maar een fan ik hou veels te veel van lies.
A: dan heb je pech dag Harry

Hij hangt op en geeft me mijn telefoon terug. Ik laat me op de bank zakken. Hij houdt van me stamel ik. Alles komt goed lieverd zegt Martijn. Ik knik. Ik wordt nog een keer gebelt dit keer door zayn. Ook hem druk ik weg. Ik plof op de bank en sluit mijn ogen. Ik heb hoofdpijn gekregen van dit alles. Al snel val ik in slaap.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heeey,
Sorry ik heb het nogal druk!
Ik schrijf snel weer verder hoor

Xxxxx
Quinty

My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now