Hoofdstuk 47

232 14 1
                                    

Alice pov.

Samen met Jesy, Leigh, Jade en Perrie sta ik in mijn kamer om een outfit voor vanavond te kiezen. De jongens zijn naar hun huis gegaan om zich om te kleden. De meiden lenen wat van mij. Ik pak een wit jurkje met kant en wat diamanten uit de kast en leg die op mijn bed. Ik pak mijn zwarte pumps en mijn zwarte clutch. Ik begin aan mijn make-up. Ik maak een licht bruine smokey eye. Ik doe mijn foundation poeder en ik maak mijn lippen fel rood. Ik trek mijn jurkje aan en ik maak mijn haar los. Ik haal er een borstel doorheen en laat het zo. Ik doe een armbandje om en een ring die ik van mijn oma heb gekregen. Ik trek mijn pumps aan en ik doe wat geld in mijn clutch. Ik kijk naar de meiden en zie dat ze al klaar zijn. Perrie heeft een lichte skinny aan met een rode halter top. Jade een zwart rokje met onderaan een witte streep en een witte halter top. Leigh heeft een rood jurkje aan met witte hakken. Jesy heeft een zwart jurkje aan met rode hakken. Ik kijk ze aan. Het staat jullie prachtig glimlach ik. Jij bent ook super mooi zegt Leigh en de rest knikt. Ik hoor de deur beneden open gaan en ik haak mijn arm door die van Jade. Jesy, Perrie en Liegh-Anne lopen met ze'n drieën naar beneden en ik en Jade lopen erachteraan. De jongens glimlachen. Paul komt naar binnen lopen en kijkt ons met grote ogen aan. Jeetje jullie worden met de dag mooier. Ik grinnik en trek hem in een knuffel. Dankje Paulie. Zal ik een foto maken van jullie? Ik knik en de meiden en ik poseren. Paul maakt wat foto's en we vertrekken naar een restaurant. Ik ga naast Harry zitten en Louis komt aan de andere kant zitten. We bestellen wat eten en beginnen gezellig te kletsen. Wanneer is je eerste shoot vraagt Jade. Over 2 weken moet ik voor een paar dagen naar Ibiza voor een shoot zeg ik vrolijk. Dus ik ga voor een weekje mee op tour dan doe ik die shoot en dan kom ik weer terug. Ze glimlachen. 


Na het eten gaan we naar een club. We lopen de club binnen en we halen meteen een paar biertjes. We gooien er allemaal een achterover en Jade trekt me mee om te gaan dansen. Ik en Jade maak de raarste dansjes en liggen helemaal dubbel van het lachen. Als er een langzaam liedje komt trekt Harry me weg en sla ik mijn armen rond zijn nek. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en sluit mijn ogen. Ik hou van je fluister ik naar hem. Ik hou ook van jou fluistert hij terug. 



Het is 3 uur en iedereen behalve Liam is dronken. Ik plof naast Harry in de auto en ik klim op zijn schoot. Ik druk wat natte kusjes in zijn nek. Hij gromt zachtjes en ik giechel. Als we bij de jongens thuis zijn trekt Harry me mee naar boven. Hij duwt me op bed en kruip over me heen. Waarom deed je dat zegt hij met een zware stem. Dit zeg ik zwoel en druk weer kusjes in zijn nek. Hij laat zijn hand naar mijn heup glijden knijpt erin. Ik grijns tegen zijn huid aan. Hij schuift zijn hand onder mijn jurkje en trekt hem uit. Ik trek zijn shirt uit en gooi het de kamer in. Ik druk mijn lippen op de zijne en maak zijn riem open. Hij trekt zelf zijn broek verder uit. De rest kan je zelf wel verzinnen.......




Hey people,

Ik heb een vraag aan jullie. Wat zouden jullie ervan vinden als er wat smut in dit boek voor komt? Want alle sut sessies eindig ik nu met de rest kan je zelf wel verzinnen maar wat zou je er van vinden als ik gewoon verder schrijf. Ik kan dan ook wel waarschuwen voor als je het niet wilt lezen dat je dan door kan scrollen ofzo. Laat het even weten!


XXXXX

Quinty


My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now