Hoofdstuk 48

222 13 0
                                    

Alice pov.

Ik geef de jongens een knuffel. Ik sta op het punt om naar Ibiza te vertrekken voor die shoot. Ik voel me niet echt goed. Sinds gisteren sta ik op met misselijkheid en heb ik veel buikpijn. Harry wil dat ik hier blijf maar ik moet gaan. Eleanor gaat met mee omdat zij dit al vaker heeft gedaan. Ik geef Liam een knuffel en ook Zayn en Niall krijgen er een. Ik trek Lou in mijn armen en druk een kus op zijn wang. Zie je over een paar dagen zeg ik en ik knuffel hem stevig. Harry trekt me dicht tegen zich aan als ik voor hem sta. Hij kijkt me bezorgt aan. Het komt wel goed Hazz glimlach ik naar hem. Ik wil gewoon dat je geniet niet dat je ziek bent zegt hij. Ik knik. Hij drukt een kus op mijn lippen. Geniet ervan babe zegt hij met een glimlach. Komt wel goed zeg ik en kus zijn lippen nog een keer. Ik haak mijn arm door de van El en we lopen naar de goede gate. We stappen het vliegtuig in en we gaan zitten. Ik voel weer een stekende pijn in mijn buik en sla mijn armen erom heen. El ziet het en slaat haar armen om me heen. Ik ben moe el zeg ik. Het is pas 12 uur in de middag zegt ze verbaasd. Ik haal mijn schouders op. Ik leg mijn hoofd tegen haar schouder en val in slaap.


Eleanor pov.

Lies is in slaap gevallen op mijn schouder. Buikpijn, misselijkheid,moe. Ineens schiet me iets te binnen. Ze kan zwanger zijn. Ik besluit haar te laten slapen en het pas in het hotel te zeggen zodat we dan een test kunnen doen. Ik leg mijn hoofd op die van lies en val ook in slaap.


* Tijdsprong*

Alice pov.

Dames en heren we gaan landen hoor ik door het vliegtuig heen. Na 5 minuten zijn we geland en pakken El en ik onze handtassen en lopen we het vliegtuig uit. We lopen naar de bagageband en halen onze koffers op. We pakken een taxi en rijden naar ons hotel. Ik betaal de taxi en we checken in. We nemen de lift naar onze kamer en we openen de deur. Ik gooi mijn koffer in een hoek en plof op bed. Lies? zegt el. Ja? Ik zat eens te denken en alle symptomen die je hebt misschien ben je zwanger zegt ze voorzichtig. Nee zeg ik terwijl ik verbaasd naar haar kijk. Je kunt een test doen om het te testen zegt ze. Ik knik. Maar we kunnen niet zelf gaan zeg ik. Er wordt op de deur geklopt. Ik open het en zie James staan. Hij is een van de bodyguards van de boys maar hij moest met ons mee. James zucht ik opgelucht. Zou je iets voor me willen doen? vraag ik aan hem terwijl ik hem naar binnen trek. Ja tuurlijk zegt hij. Zou je ten eerste niks tegen Harry willen zeggen hierover en een zwangerschapstest halen? Hij knikt en ik druk hem wat geld in zijn handen. Hij rent meteen weg en ik plof op bed. Wat als ik wel zwanger ben zeg ik. Dan moet je het Harry vertellen zegt El. En onze relatie verpesten mooi niet. Wil je het geheim houden? Hij komt er heus wel achter dat je dikker wordt hoor. Straks wil hij me niet meer. Tuurlijk wel ik heb hem nog nooit zo naar een meisje zien kijken. Wat als hij het niet wil we zijn nog super jong. Dat is waar maar jullie houden van elkaar. Ik ben bang el zeg ik eerlijk. Snap ik maar ik ben hier zegt ze. Ik knik. De deur vliegt weer open en daar staat James met een tasje in zijn handen. El pakt het aan en drukt het in mijn handen. Dankje James zegt El en ze duwt mij de badkamer in. Ik haal de test uit de verpakking en lees de gebruiksaanwijzing. Ik doe alles en loop de badkamer uit. Ik leg de test op het tafeltje in de hoek en ik ga op het bed liggen. We moeten 2 minuten wachten zeg ik tegen el en die knikt. Ik staar naar het plafond. Waarom moet mij dit nou weer gebeuren. Harry gaat me haten. Hij zal me laten vallen wanneer ik hem het meeste nodig heb. 2 minuten zijn om zegt el. Jij moet kijken ik durf niet zeg ik bang en kijk haar aan. Ze knikt en loopt naar de test. Lies zegt ze. Je bent zwanger. Met die woorden stort mijn wereld in. Ik hoor mijn telefoon af gaan en zie dat Harry belt. Ik gooi hem naar El en die vangt hem op. Ik wil niet praten playback ik. Ze knikt en neemt op.

E: Hey Hazz.

O: ............

E: Nee ze slaapt even dus ze kan niet praten.

O: ...............

E: Ja alles gaat prima.

O: ........

E: Dan zien we je morgen

O: ............

E: Top zal ik doorgeven.

O: ...........

E: Doe de groetjes aan iedereen byee


Harry komt morgen hierheen zegt ze. Tranen beginnen te lopen. Als er een ding was wat ik nu niet wilde was dat Harry zou komen. Ik sta op en ren de badkamer in. Ik draai de deur op slot en laat me via de muur naar beneden zakken. Ik zie een handspiegeltje op de wastafel liggen. Nee niet doen je heb het Harry belooft. Wat maakt het uit Harry laat je toch vallen. Niet doen hij houdt van je. Nee doet hij niet. Jawel heel erg veel. De stemmen in mijn hoofd blijven door discussiëren. Ik gooi het spiegeltje op de grond en het gaat kapot. Ik pak een scherf en zet het op mijn huid. I'm sorry fluister ik en ik maak wat sneeën op mijn armen. Na een tijdje staan er tientallen sneeën op mijn armen en druipt er bloed op de grond. Ik hoor El kloppen op de deur maar al snel val ik weg.........




Hey people,

Ik weet dat ik te vroeg heb geupdate maar ik had dit af en wilde het perse publiceren.

Dus ze is zwanger en Harry komt morgen. Het wordt spannend. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Morgen weer een nieuw hoofdstuk denk ik.

Ik wil graag dat jullie mijn beste vriendin + Mijn verloofde LookingForPizzaLand even gaan volgen en een kijkje gaan nemen bij haar boeken.


XXXXX

Quinty


My Twinbrother ~Louis Tomlison~✔Where stories live. Discover now